דחוף

32שירלי

New member
דחוף

הבן של החברה צריך השנה עוגה של ספידי מקווין, שעד עכשיו בנס הצלחתי לא לעשות...
בכול אופן, מצאתי הדרכה לעוגה אחת מצורת מלבן, ושניה מצורה עגולה, אבל שפחות אהבתי.
האם יותר קל לעצב את העוגה או לעשות מכונית קטנה מעל? לא ממש מצאתי הדרכה למכונית קטנה מעל, יש גם הדרכה מהארץ שלא מצאתי שוב....
וגם איפה אפשר למצוא את כול הסימונים שצריך להדפיס על הדף האכיל כדי שאני אוכל להדביק למכונית? אם אין לי זמן לצייר? (העוגה ליום שישי... וכבר אני נלחצת)
תודה!
עם הקטנה, כול עוגה לוקחת לי כפול זמן להכין..... (היה לה שבוע שעבר 5 חודשים....) היום בדיוק חשבתי לעשות לה מסיבת גג ביום הולדת חצי ולהזמין את כול האנשים שלא היו בבריתה שלה ולא ראו אותה לעולם ולכתוב על העוגה, 1/2 :)

net the jet

New member
איך אפשר להתרכז בשאלות שלך כשאת מעלה

כזה דבר מתוק אה?!

לגבי הדפסה, מצטערת, אין ליץ מושג אם קיים בכלל, אולי תחפשי בגוגל דפי צביעה של המכונית או משהו כזה מפוזר לחלקים ? או פשוט תמונה של מכל מיני כיוונים ולהדפיס כמה פעמים ?

32שירלי

New member
כן... תיארתי לעצמי שלא יתרכזו

בכול אופן רציתי להשוויץ ב"יצירה" מעשה ידי... ובעלי... שותף בכיר,
ובכול אופן חייבת תשובות לגבי הדרכות, ואם בכול אופן מישהו מכיר ועשה תמונות של המכונית. אם לא תהיה ברירה אני אעשה מה שאמרת נטע, אבל פשוט לי אין מדפסת, וזה סיפור גדול ללכת לקנות מהאישה שאני מדפיסה ממנה...

שירלי761

New member
אני לא הדפסתי את התמונות על המכונית, אלא

יצרתי לבד וזה ממש לא מסובך, מצרפת לך תמונה של ספידי מהצד ....

32שירלי

New member
תודה שירלי, אבל

עדיין צריכה הסבר איך לעשות, או תמונות מדוייקות. תמונות של עוגות זאת לא בעיה למצוא, עוגה מתוקה דרך אגב!

net the jet

New member
פשוט מציירים לפי תמונה.. אין הסבר אחר.

אני גם הכנתי פעם, חלק דברים פשוט חתכתי בצק סוכר מרודד דק דק והדבקתי, וחלק ציירתי על...

שירלי761

New member
כמו שנטע אמרה-לעבוד עם תמונה. בצד המכונית זה

חיתוך עם סכין יפני לפי העין. ולמעלה מספרים מחותכנים.

32שירלי

New member
אוף! אני לא מוצאת...!

את ההסבר המצולם (בתמונות), לא בוידאו על איך לעשות את ספידי במדוייק. לא זוכרת של מי זה היה...

hagiga1

New member
בקישור האחרון יש הפניה למתכון לעיסת פצפוצי

אורז לפיסול.

32שירלי

New member
ראיתי. פעם ראשונה שאני שומעת על זה....

מעניין מאוד
הגשתי את העוגה לפני כשעה בשעה טובה, תמונה בהמשך

32שירלי

New member
אהבתי!

מגניב! אולי באמת אשתמש בזה. חצי עוגה ... :)מגניב בטירוף. או שאני אעשה מאפינס מקושטים מהספר החדש שאבא הביא לי מארהב, מגניב אש, עם פרצופים של התינוקת :)

למעלה