דחוף !

Fistuuk

New member
דחוף !

היום התלתי לקחת דוקסילין 100 (סוג של אנטיביוטיקה) והרופא אמר לא לשכב אחרי שאני לוקח את זה כחצי שעה כי זה עלול לגרום חור בושט. בטעות כמו אידיוט בשניה שלקחתי את זה שכבתי כדקה =\ עכשיו אני מרגיש גירוי בחלק העליון של הגרון, במיוחד בנשימות. הבנתי שפה מבינים קצת בחור בושט, ורציתי לדעת אם זה סימפטום מתאים ואם אתם יודעים מה המסימפטומים שצריכים להדאיג אותי. תודה רבה מראש

קובי d1

New member
דוקסילין

אני לא מכיר את התרופה לא נראה לי שאיזה שהיא תרופה תגרום לחור בושט , רופא לא יתן תרופה שיכולה לגרום נזק הרבה יותר גדול.מהתועלת של התרופה קובי

Fistuuk

New member
הוא יכול לגרום רק עם אתה ממש אידיוט כמוני

ושוכב ישר אחרי שלקחת אחרי שרופא אמר לך במיוחד "אל תשכב חצי שעה אחרי כי זה יעשה לך חור בושט". יש מצב שתוך כדקה תרופה כזאתי תעשה חור? חור אמור לכאוב מאוד? כי לא כואב מאוד תודה ותודה מראש לעונים

לא מכיר את התרופה אך

כדאי להתקשר למוקד החירום של הקופה שלך. אמור להיות שם רופא בכוננות שעונה על שאלות חירום כאלה והוא ייעץ לך מה לעשות. אם הכאב מתגבר כדאי לגשת למיון.

אופירA

New member
מנהל
קרא את העלון של התרופה

בד"כ הוא מסביר שם מה החומרים הפעילים ולמה זה מסוכן לוושט בשכיבה. אם תראה שהסיבה לסיכון זה חומציות של התרופה, תירגע. כל עוד לא כואב נורא - מן הסתם זה יעבור. כמובן, להבא כבר לא תשכב עד שהתרופה נפרדת מהוושט.

למעלה