דחוף

blabla076

New member
דחוף

אז ככה... אני נערה עוד מאט בת 15. לפני כמה זמן עשיתי בדיקת אולטרסאונד בגלל כאבי בטן ואמרו לי שיש לי ציסטה. בהתחלה הרופאה אמרה לי שזה שום דבר והכל בסדר. ואז כנראה שהרופאה הסבירה לאמא שלי משהו על הציסטה ולא התייחסתי. כששאלתי את אמא שלי מה זה הציסטההזאת היא אמרה לי שזה שום דבר ושצריך לעקוב אחרי זה . היום שאלתי את המורות שלי למדעים בבית הספר על הציסטה. הראשונה אמרה לי שזה מסוכן וזה יכול להיות גידול ואם זה בשחלה זה יכול להפריע לי לפוריות . כששאלתי את השנייה מה זה היא אמרה לי גם שזה שום דבר כמו הרופאה אבל שאמרתי לה שהמורה ששאלתי אותה אמרה שזה יכול להיות גידול היא שתקה. אחרי דקה היא שאלה אותי איפה יש לי ציסטה. אמרתי לה שבשחלה. היא אמרה לי שזה יכול לפגוע בפוריות ולפעמים זה יכול להוביל לגידול [סרטן] מכיוון שלא קיבלתי תשובה מדויקת אשמח לקבל ממך הסבר על הציסטה בשחלה והאם זה באמת יכול להוביל לסרטן. תודה מראש

ינוקא1

New member
היי.

הרופאה כמובן צודקת. ציסטה בשחלה זה בדרך כלל שום דבר. לפעמים יש מצבים בהם יש המון המון ציסטות בשחלה ואז זה נקרא "שחלה פוליציסטית" ואז זה יכול להפריע לפוריות. אבל ציסטה בודדת זה כלום. זה בסך הכל אומר שבזמן הביוץ ביצית אחת קצת "נתקעה" בדרך וזה מה שיצר את הציסטה. בכל אופן - רופאים מבינים בענינים הללו יותר מאשר מורים למדעים , ואני מציע שתסמכי על הרופאה שלך יותר מאשר על מורים למדעים. בהצלחה

blabla076

New member
תודה אבל..

אחרי זה גם אמא שלי אמרה לי שהרופאה אמרה לה שיש סיכוי לסרטן או לפחות זה מה שהבנתי אבל ה הסיכון של הסרטן? ושוב תודה

ינוקא1

New member
פתרון טבעי

זה תנועה של הבטן. חוג לריקודי בטן , למשל , זה נהדר לכל הבעיות הללו. גם אם זה לא בדיוק תחום שמושך אותך , אפשר לנסות ללמוד סוג של אומנות תנועה או אומנות לחימה וזה יכול לעשות טוב.

אסתר84

New member
הי

כל דבר בגופנו יש לו פוטנציאל להפוך להיות סרטני. הדרך היא פשוט תהליך של מוטציה. אני בהחלט לא חושבת שאת צריכה להתפס בפחד... צריך לטפל בציסטה משום שזאת יכולה לעשות בעיות במחזור.. לגרום לפצעים לשיעור יתר.. עוד הרבה לפני גידולים סרטניים לא עלנו. גמר חתימה טובה אסתר

blabla076

New member
תודה גם לך :) ו..

כבר זה עושה לי בעיות במחזור. לא יוצא לי כמעט דם בזמן המחזור ויש לי כאבי בטן מאוד חזקים בכל מקרה תודה רבה על העזרה ונראה בהמשך מה הרופאים אומרים :)

נועיק

New member
עדיף שתראי בהמשך גם

מה אומר מטפל אלטרנטיבי שמתאים לך, כי רופאים יודעים המון, אבל יש חלקים בריפוי שהם לא יודעים, ומשם הרבה פעמים מגיעים פתרונות נפלאים. (לי טיפול ברפואה טיבטית עזר, דומה לטיפול ברפואה סינית - דיקור ותמציות צמחים).

0 אור 0

New member
../images/Emo45.gif

גם מנסיון אישי שלי, וגם מנסיון של נשים רבות שטופלו אצלי ואצל מטפלים עמיתים, במקרים רבים לרפואה המשלימה אין פתרון אבל רפלקסולוגיה, צמחים, שמנים, רפואה סינית ועוד שיטות טובות ורבות עזרו בצורה משמעותית

יעל ND

New member
blabla יקרה,

אני בדעה, שיש לעקוב אחרי דבר ולטפל בו. הייתי ממליצה על דיקור ו/או הומאופתיה. כל אחת מהשיטות האלה לחוד ושילוב של השיטת האלה - נותנים תוצאות טובות. הייתי ממליצה לטפל בזה כבר עכשיו ולא לחכות. נכון שזה יכול לעבור לבד (מקרה של "שום דבר") אבל יכול גם להתפתח ולהפוך לבעיה. גמר חתימה טובה לך והרבה בריאות ושלוות הנפש יעל

0 אור 0

New member
בנוסף לתשובות שכבר קיבלת

צריך לדעת שהתופעה של ציסטה בשחלה וברחם היא נפוצה מאד, לפעמים זה עובר לבד ולפעמים דורש התערבות. לכן, חשוב מאד שתהיי במעקב של רופא הנשים, שגם יוכל לעדכן אותך אם הציסטה נעלמה, כך שתוכלי להרגע. ברפואה הקונבנציונלית זה באמת כל מה שניתן לעשות, אבל כאן יש לרפואה המשלימה מה לתרום. מכיוון שהציסטה לעתים קרובות נובעת ו/או מושפעת מחוסר איזון הורמונלי, יש אפשרות לקבל טיפול ברפלקסולוגיה ו/או צמחי מרפא כדי לאזן את המערכת ההורמונלית. אני אישית בדרך כלל מעדיפה להתחיל ברפלקסולוגיה, ורק אם המצב כבר מתקדם או שמדובר במישהי יותר מבוגרת שכבר רוצה להכנס להריון ומועד הזמן הוא דחוף אני אשלב דברים שמזרזים את הטיפול כמו צמחי המרפא ולפעמים אפנה למטפל ברפואה סינית לדיקור. הסיבה לכך היא שהטיפול הרפלקסולוגי פועל בהדרגה, ובאמצעות החזרת הגוף לתקנו , ולכן התוצאות אמנם יותר איטיות, אבל האיזון שמושג הוא איזון יציב יותר. סיבה נוספת לגשת לטיפול ברפואה משלימה הוא בדיקה ומעבר על התזונה שלך, כדי לראות אם יש שם חריגים שעלולים להזיק לבריאותך או להחמיר את הבעיה - לשם כך את יכולה לבחור מטפל שהוא גם נטורופת וגם רפלקסולוג, או פשוט לגשת לשני מטפלים שאחד מתמחה בכל תחום (אני מעדיפה את הגישה הכוללת)

blabla076

New member
תודה לכולם באמת עזרתם לי מאוד =]

אני מקווה שהכל תקין וזהו מקווה לטוב :) ושוב תודה :)

למעלה