דחוף!!

taltul37

New member
דחוף!!

באתר הזה : http://www.madonnarecords.com/data/rec_cover.asp שהעלו אותו כבר בפורום...לא זוכר מי....יש כל כך הרבה דברים של מדונה שבחיים לא שמעתי עליהם ואני בטוח שגם אתם!!! אם מישהו יוכל לעזור לי להבין מה שם יצא לאור ומה לא אשמח [= כי יש שם כל דבר איזה מאה פעמים ובגרסאות שונות שבחיים לא שמעתי עליהן! אם מישהו יוכל להציץ ולראות אודה לו מאוד [=

X Offender

New member
חחחח

בשביל להסביר לך אחד אחד על הפריטים שם נצטרך 10 שנים בגדול כל ארץ כמעט בעלת זכויות הפצה משחררת את הרילסים שלה וכן מהדורות מיוחדות, מהדורות פרומו, סינגלים, תקליטים, קלטות טייפ, וידאו ושאר פורמטים לדיסקוגרפיה של מדונה

tomerika

New member
אוקיי אז יש לי שאלה..

נגיד הסרטים שם, ניכנסתי לאויטה והיה גרסאות של כל מיני מדינות ואפילו ישראל. זה להורדה או משהו, לא הבנתי? אני יכולה דרך ההאתר להוריד את הסרט או לצפותץ בו? ואם אני לוחצת על השיראלי זה יהיה מתורגם לעברית או שזה סתם נתונים ? קיצר מה זה האתר הזה ואיך משתמשים בו?

taltul37

New member
זה אתר עם מלא מלא נתונים אבל זה לא להורדה

ולא לקנייה..יש שם כל כך הרבה דברים, מי שעשה אותו חפר שם ברמות!! חחחח

DBTK

New member
אני צופה לפעמים ביוטיוב

בוידאו שמעריצים של מדונה מציגים את האוסף שלהם. האמת שאפשר להתבלבל מרוב המהדורות השונות לאלבומים, תקליטים, סרטים ושאר הפריטים... האמת שעד לפני שנתיים לא ידעתי שקיימים כאלה דברים ושנגיד יוצאים תקליטים לכל אלבום שלה, אפילו אלבום חדש כמו HC חח בקיצור, האנשים האלה ממש מטורפים ומוציאים סכומים ענקיים על כל הדברים האלה. אבל כייף להתסכל וליהנות מהתצוגה (לא לקנות
). הנה כמה דוגמאות - AMAZING
My Madonna collection!! My MADONNA Collection (Part 1) Madonna Vinyl Part 02 נ.ב: שמתי לה שהסאונד בתקליטים הרבה יותר טוב ומעניין מהקומפקט דיסקים...מוזר

taltul37

New member
צודק...זה סכומים אדירים!!

הלוואי והייתי יכול להרשות לעצמי לקנות את כל הדברים שלה! חחח זה מטורףף הסכום של כל זה ביחד!![=

taltul37

New member
תגידו..יכול להיות ששאלתי אבל אני עדיין לאבטוח

יהיו למדונה עוד טורים או טור?.. [=

DBTK

New member
לא להאמין - מדונה השמינה../images/Emo6.gif

סוף סוף רואים קצת ציצק'ה, ,תוח'ס - מה שצריך לראות אצל אישה יפה וטעימה
פיספסתי משהו? אלה צילומים של איזה סרט? כי מהתמונות זה נראה כאילו מדונה יצאה לחופשה ...

taltul37

New member
זה הצילומים לסרט החדש בצרפת חחחח

אבל היא נראית מצוין לא?

../images/Emo6.gif

אני בעד שתיראה קצת יותר מלאה מפעם לפעם...במיוחד עכשיו בתקופה שהיא בין אלבומים... אגב, היא מביימת סרט חדש? מישהו יכול לתת פרטים קצת?

taltul37

New member
קוראים לסרט

Variety reports that Madonna is set to direct W.E., a biopic about the affair between King Edward VIII and Wallis Simpson that led to the British royal abdicating from the throne to marry his divorcee lover. Vera Farmiga (Up in the Air) is in talks for the role of Simpson. There is no word yet on who will play King Edward. The King's desire to marry a twice-divorced American with two living ex-husbands caused a constitutional crisis in the United Kingdom and the Dominions, which ultimately led to the King's abdication in December 1936 to marry "the woman I love."[3] After the abdication, the former king was created Duke of Windsor by his brother George VI. Edward married Wallis six months later, after which she was formally known as the Duchess of Windsor, without the style "Her Royal Highness." Madonna is writing the script with Alex Keshishian (Truth or Dare). Colin Vaines and David Parfitt are producing. מצאתי את זה באיזה אתר.. [=

למעלה