דחוף!!

דחוף!!

אני כבר הרבהזמן מוציאה תקקי שלי עם היד מה יהיה? למה?אני מקווה שלא יהיה לי שם פצע או משהו חס וחלילה

yoelnd

New member
תשובה

היי מנהג מגונה שיגרום לבעיות ולכן רצוי לפנות לייעוץ וטיפול. החל מנושא התזונה, לימוד אורחות חיים, פעילות גופנית, לימוד עיסוי בטן ועוד..... היות ולא ציינת גיל, עיסוק ופרטים נוספים קשה להתיחס בצורה רצינית. פני עוד היום לרופא ו/או מטפל רב תחומי במשלימה ויש פיתרונות מהירים ויעילים. בבריאות טובה

0 אור 0

New member
שלושת האנשים שענו לך כולם מטפלים

אי אפשר לטפל דרך האינטרנט

יעל ND

New member
חייבים

להוציא אותך מעצירות, להתאים לך תזונה, לעשות דה-טוקסיקציה, יתכן שתצטרכי גם לטיפולים נוספים כגדי שהבעיה לא תחזור בעתיד. מה שבטוח: זוהי בעיה והיא דורשת טיפול!

יעל ND

New member
זה אומר

שבגלל העצירות יש לך הצטברות פסולת במערכת העיכול ואולי לא רק - יש לבדוק. וצריך לסלק את כל זה, כדי שלא תסבלי מכאבי ראש, עייפות ודברים לא נחמדים אחרים. אבל רציני, חמודה האחת! עצירות - זה לא צחוק, יש לטפל בבעיה.

המשך

אני עושה צרכים כל היום דווקא אבל עדיין מוציאה עם היד כככה שזה לא בדיק עצירות נמאס לי כבר כל היום מה זה???בבעבע ....ולמה לא יוצא יוצא לי כמו בן אדם נורמאלי לפעמים כן אבל גם אני צריכה תעזרה של היד וזה לא אמור להיות ככה זאת בעיה איך פותרים אותה ?

yoelnd

New member
יש המון כאלה.....

היי הגעת לפורום בו עונים לך מיטב המטפלים בארץ. ומכאן החלטה שלך אם לטפל או להמשיך להדחיק את הבעיה. רוצים לסייע לך אך לא ניתן דרך הרשת היות וחסרים המון שאלות חיוניות להמשך וצורת הטפול. פני למטפל/ת רב תחומית ויוכלו לסייע לך, גם אם יש פחד כזה או אחר אפשר לסייע לך בהתמודדות הזאת, לא ניגשים ישר לעבודה, קודם מבררים, שואלים, מבינים, ואז ממליצים על דרכי טיפול. כל התשובות כאן הם ברמה כללית לחלוטין ולא משהו אישי פרטי. צייני איזור מגורים - עיר וננסה להפנות אותך למטפל טוב

שרה164

New member
חמודה האחת 111

חפשי בגוגל מיטת סרג"ם. אלה מיטות טיפולים שעובדות במספר מישורים. ובניהם חימום ועיסוי. בשכיבה על הבטן פעולת המיטה מסייעת לפעילות מעיים תקינה ומאוזנת. הטיפולים חינם ויש גם ברעננה מרכז סרג"ם. שווה בדיקה.

למעלה