דחוף!!!!!

shoham95

New member
דחוף!!!!!

דחוף!!!! קראתי פה שיש הופעה בחיפה... אני ח-י-י-ב-ת אבל פשוט חייבת ללכת!!!! חייבת!!!! [סופסוף הופעה בחיפה!] ואני חייבת לדעת על זה פרטים... מתי, איך מזמינים כרטיסים, כמה עולה וכו'... הכי הכי דחוף בעולם!!! לפני שיגמרו הכרטיסים- כי אם יגמרו זה יהיה אסון עולמי!!!!! תודה תודה תודה!!!!

shoham95

New member
אה, וגם כמה זמן בערך זה הופעה

פשוט יש לי משהו באותו יום, אבל אני ממש לא מתכוונת לפספס את ההופעה. בכל אופן אני מתכננת להספיק את שניהם, אבל אני צריכה לדעת כמה זמן זה בערך.

Walk Two Moons

New member
זה יוצא ב-19.11, בשעה 21:30 באודיטורים חיפה.

וכרטיסים את מזמינה מפה: 077-7000555 כרטיס עולה 125 ש"ח ו-105 ש"ח לחיילים, סטודנטים ומי שיבקש ממני יפה במסר. אורך ההופעה הוא לא קבוע, אבל לרוב זה יוצא בסביבות השעתיים להופעה.

shoham95

New member
אוך

21:30 זה לא טוב >< אוף, יש למישהו מושג אם הוא יגיע להופיע בחיפה או באיזור חיפה בתקופה הקרובה? בבקשה!! אני מקווה שאני אוכל לבוא... אוך!

נצל"ש../images/Emo13.gif

מישהו יודע איך זה לפגוש את אביתר בהופעות?יש לו מאבטחים נאחסים כאלה או שזה יכול להיות סבבה?
אני מתה לפגוש אותו,חלווווווווווום! תודה לעוזרים

חחחחחחחחחחחחחחחח די../images/Emo46.gif

רציני אני שואלת כי אפעם לא הייתי בהופעה שלו ואני מתה מתה מתה לפגוש אותו

חחחחחחחחחחחD:

אז אף אחד לא ראה משהו כזה?
יופיי חחח יש סיכוי שאני פוגשת אותו בעצם?אמממממממן:D

מישו22

New member
לדעתי את מגזימה..

זה לא כזה סרט לפגוש אותו,שנה שעברה בסביבות פורים אני וחבר נסענו להופעה שלו במעבדה,אחרי ההופעה מחכים קצת שכולם יתפזרו,מחכים בששקט בלי לעשות בלאגן.אחרי זמן מה,האמרגנית באה ומכניסה אותך,את אומרת שלום שלום יפה אני זה וזה אומרת לו מה שבא לך וזהו. אבל עכשיו בגלל סבב ההופעות שלו וכל זה,וההופעות ההמוניות שלו בגלל הדיסק החדש,ושכולם נזכרו שיש דבר כזה ''אביתר בנאי'' אז אולי זה יהיה קצת קשה,כי כולם ירצו לראות ולדבר וכו וכו'.. טוב מקווה שעזרתי בהצלחה!

חחחח זה לא הגזמה..רציני שאלתי

כי אף פעם לא הייתי בהופעה שלו..ותאכלס צודק פתאום אנשים נזכרו שיש אמן כזה אביתר בנאי,חופרים.הלוואי שאני יצליח לפגוש אותו למרות הכל!

למעלה