דחוף

מהמר5

New member
דחוף

קודם כל תודה לכל האנשים הנפלאים שכאן שהם בשבילי קצת יותר מאבא ואמא שכל הזמן מעצבנים ושופטים עוד דבר לפני כמה ימים רשם לי חיים שאני מקטר אני לא מאחל לו תסבל שאני עובר והנה שוב דכאון עצום אתמול קרא לי מקרה שהמחיש לי עד כמה אני צריך טיפול ודחוף אני מהבית יוצא רק בסוף שבוע כלומר שישי בערב כי אני שומר שבת כאילו שומר בחודשים וחצי האחרונים כי אני לא הולך לתפילות לא אוכל ורק הולך איזה כמעט 40 קילומטר ורק כדי שהשבת פשוט תעבור אתמול שוב הלכתי ובאמצע הדרך שוב המחשבות התחילו התחלתי ללכת אחורה וקדימה כי הרי חיב לחשוב מחשבה טובה באותו מקום שחשבתי מחשבה לא טובה והנה כמה רוכבי אופנים ואני שומע אותם אומרים תראו הוא שיכור ופשוט באותו רגע רציתי למות קפיצה למכונית נוסעת ונגמר ועדין אני מתוסכל קבעתי תור לדוקטור אילןרבינוביץ ואני פוחד מהנסיעה לתל אביב אני מפחד שוב אתפוס רגלים קרות ואבטל אני מפחד מעצמי ונמאס לי מהכל פשוט ואני לא קוטר מאוד

Gameboy4

New member
אל תבטל

תעשה את הצעד הראשון וזה ללכת לפגישה ואחר כך הכל ישתפר. אתה חייב להתחיל בטיפול תרופתי ודחוף!

אמא11

New member
מהמר יקר

חוץ מטיפול, חשוב לאכול באופן סדיר ואת כל אבות המזון. כתבת שאתה לא אוכל. למה הכוונה? רק טוב תמי

למעלה