דחוף

amirmir3

New member
דחוף

שלום, לפני 4 חודשים חזרתי מדרום אמריקה (ארגנטינה,ברזיל,בוליביה,פרו וקולומביה), יש לציין שעשיתי את כל החיסונים הנדרשים במרפאת המטיילים בתל השומר, בחודש וחצי האחרון אני סובל מהחולשות חזקות מאוד שמלוות בד"כ (לא תמיד) מדפיקות לב חזקות,הזעות קיצוניות בכפות ידיים ורגליים בלבד (ללא הזעה כללית) , וגלי חום בכל הגוף, במיוחד ברגליים וביידים שמלווים בחולשה בשרירים של היידים והרגליים, יש לציין שהתסמינים האלה מגיעים לרגעי שיא שממש מנטרלים אותי, אני מאז המקרה אינני עובד ולומד (אני בן 24). אחרי אין ספור בדיקות דם ובדיקות שונות בכל התחומים לא הועלה דבר, אני כבר אובד עצות.. חשוב לציין שבמשך כל התהליך איני סובל מחום, הקאות ושילשולים.האם ייתכן מחלה זיהומית שלא מלווה בתופעות של חום,שילשולים והקאות? והאם התסמינים שלי קשורים לתחום רפואי זה? ואם לא האם תוכל להכווין אותי לאן לפנות....? תודה רבה רבה, אמיר

דחוף

כדאי לבדוק חום במשך שבוע מרצוף 3 פעמים ביום ולקבוע תור במרפאה זיהומית או פנימית מיעצת. יש כאלו מרפאות באיכילוב.

amirmir3

New member
דחוף

תודה, ארצה לחדד את שאלתי, האם ייתכן מחלה זיהומית שלא מלווה בחום או שכל מחלה זיהומית חייבת להיות מלווה בחום גבוה?

אם אתה שואל אותי....ולא אני לא רופאה

מניסיון אישי מדובר כנראה בהפרעות חרדה....... אולי אתה מתוח מדיי שזה מה שיקרה ואתה חושש יותר מדיי...(אגב גם זה אחד התסמינים). אני הייתי מציעה לך לגשת לפסיכולוג קוגנטיבי ולבדוק אם התופעות האלה מתאימות בדיוק...

amirmir3

New member
מופנה לנואשת מהכל :)

תודה רבה לך, ואל תתייאשי כי אין ייאוש בעולם!!! את באמת חושבת שתסמיני חרדה יכולים להיות כ"כ קיצוניים? גם את סובלת מתסמינים דומים? תודה רבה

כן תסמיני חרדה יכולים להיות גם קיצוניים

אני חייבת לציין שבהתקפים הראשונים שלי הגעתי לבית לבית חולים וחשבתי על הרע מכל. אך בסוף הסתבר שזה רק התקף חרדה. אני הייתי ממליצה לך לבדוק גם את הנושא הזה...כי זה נשמע ככה.

למעלה