דחוף :(

דחוף :(

הייתי אמורה לבוא היום לוידאו צ'אט אבל לא הצלחתי להגיע אז ויתרתי אז ככה: מישהו יודע איפה אפשר לראות את הוידאו צ'אט בשידור חי? זה בערוץ או באתר?

0OמומיןO0

New member
באתר../images/Emo9.gif

תיכנסי לאתר ותחפשי בין ההודעות יש תמונה של עודד זה מתחיל ב-15:00

0OמומיןO0

New member
לא ידעתי שגם לאילן וקובי הציעו להשתתף

ברוקדים עם כוכבים איזה חמוד עודד!

ידעתי את כל התשובות חח :)

איזה חמוד :) אגב אחת מהשאלות שלי עלו לשידור חחח D: רציתי ללכת עם אורי ועדן אבל בסוף לא הסתדר לי T.T הם בטח איתו עכשיו :)

../images/Emo6.gif אני ועדן היינו שם

עודד רצה להכניס אותנו אבל לא היה מקום ב"אולפן"
איזה מצחיק הוא
הוא קנה אייס קפה והוא היה קר אז הוא שם אותו בשמש על הרצפה ובא לשבת איתנו על ספסל

edens 114412

New member
../images/Emo6.gif זה היה קטע טוב!!

היה לו יותר מידיי קר ביד ואז הוא לקח שם על הרצפה בא לשבת איתנו ואז אחרי כמה דקות הוא לקח את זה כדי שלא יקחו לו את האייס קפה זה היה קטע טוב וזה גם הולם את ההתנהגות של עודד מהפיג'מות, היה ממש כיף לפגוש את עודד וגם את אורי D: שיהיו עוד מפגשים כאלו.

איזה כיף לכם :) ודרך אגב...

בוידאו צ'אט עלתה לשידור המנהלת של פורום הפיג'מות באתר ערוץ הילדים- קוראים לה ליאור היא שאלה את עודד איך היא יכולה לגרום לו ולשאר השחקנים להיכנס לפורום שלה! אז הוא סיפר לה שהוא עושה ריפרש בפורום הזה :) והוא הזכיר את אורי חחח :) אנחנו הפורום הכי פופולרי YEY US חח D:

edens 114412

New member
כן המראיינת שמה אמרה משהו על הליאור הזאת אבל

היא חשבה שאנחנו מהפורום בערוץ הילדים והיא אמרה איזה משהו על איזה ליאור אחת היא לא הבינה אותנו כי עודד הציג אותנו ואז היא קשרה בין ליאור הזאת אלינו ודרך אגב זה לא פורום זה סתם הודעות אף אחד שם לא מבין את השני , וזה דיי ברור שאנחנו פופולריים D: יש לך אולי את הקישור לצ'אט זה יעזור מאוד אני מחפשת את זה ולא מצאתי נ.ב אין על עודד הוא תמיד יודע מה לענות בזמן ובמקום המתאים : )

שירי116

New member
../images/Emo28.gifראיתי את הפורום הערוץ הילדים |:

זה באמת סתם הודעות.. בתפוז הכי טוב!! DD:::

נכון :) ולנו יש ריפרש D:

mohahaha :) חוצמיזה פה יש אנשים יותר מבוגרים בפורום שם יש ילדים בני 8 מציקים :) חח ואינלי מושג על איזה צ'אט אתה מדבר.

למעלה