דחוף

נועה1045

New member
דחוף

איך אפשר לדעת שהנעל פוינט נשברה ? אני לא יודעת אם היא פשוט התרככה נורא וקיבלה את הצורה הנכונה של הפוינט שלי לגמרי, או שהיא פשוט שבורה. אם היא שבורה, אני מתה. להתחיל להתאמן עם חדשות זה בטח הכי מבאס בעולם..

יש סרטון ביוטיוב../images/Emo54.gif

אאל"ט.... תרשמי איך יודעים שהפוינט שבורות- זה מהסדרה של הסרטונים על נעלי הפוינט.

tink 16

New member
../images/Emo203.gif בייב זאת לא טרגדיה.

בשנה אחת עברתי מסנשא לגרישקו, ותאמיני לי שזה נקרא שינוי. איך יודעים שנעל שבורה? שכשעולים על הפוינט מרגישים כאילו העץ/גבס נכנסים לך באמצע כף הרגל [זה הסימן המוחשי]. תשאלי את המורה שלך.

נועה1045

New member
אוקיי..

דבר ראשון - אין לי שיעורים בחופש. דבר שני - חברה שלי קנתה נעליים חדשות ועשתה את כל תהליך הריכוך מההתחלה.. בגלל זה זה קצת מרתיע אותי. דבר שלישי - לא מכירה סרטונים על נעלי בפוינט ביוטיוב, אבל אני אחפש.. ולא, העץ לא "נתקע" לי ברגל, אבל זה מרגיש כאילו זה כבר רך מדי.. כאילו זה כבר יותר מדי פשוט שם על הפוינט מלא.

natyly

New member
זה אמור להיות נוח לרגל..

את מרגישה נוח איתן? את מרגישה שאת עומדת על כל הפוינט? או שיש הרגשה כאילו הפוינט מעבר לריבוע השטוח הזה ואת עומדת ליפול?

נועה1045

New member
אני חושבת שהן ממש על סף השבורות.

אני מרגישה קצת מעבר לריבוע השטוח, אבל לא משהו קיצוני.. ככה שזה בטח סדוק או משהו. ואמרו לי שזה מסוכן ולא בריא לכף הרגל, ולכן צריך לקנות חדשות.. אבל אני לא אמהר לקנות חדשות. נתחיל את השנה ונרקוד הרבה, ואז נראה אם זה מפריע או משהו. בכל מקרה, תודה על כל הטיפים או כל מה שאתן כותבות :)

אוגם

New member
אני לא מבינה מה-

הבעיה שלכם עם נעליים שבורות. אם זה נוח לך אז זה אחלה. אני כבר שנתיים עם אותן הנעליים השבורות להחריד שלי ואני מסתדרת יופי. אני חושבת שזה אפילו קצת עוזר כי זה גורם לך להסתמך על החוזק של כף הרגל ולא על חוזק הסולייה של הנעל. אם זה נוח אז למה לא פשוט להמשיך לרקוד איתן?

דנית666

New member
חייבת לשאול..

אבל כשאתן קונות נעלי פוינט חדשות אתן תמיד רוצות לשבור אותם בגלל שהן קשות, ככה לפחות ראיתי הרבה בנות עושות, אז מה ההבדל?

BabyShambles

New member
אנחנו ממש לא רוצות לשבור אותן, אנחנו רוצות

לרכך אותן ויש הבדל. זה גם נורא תלוי בחוזק של כף הרגל שלך, אם הכף רגל שלך מאוד חזקה כך הסיכוי שהנעל תשבר יותר מהר.

אופיקיXD

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo207.gifשאלה כללית.

מה בשדיוק נשבר ב"נעלי פוינט שבורות"?

למעלה