דחוף

• פותח הנושא max2k
  • פורסם בתאריך

max2k

New member
דחוף

תיראו אני בן 13 וחצי ואני ממש לא יודע מה לעשות- אני מאוד אוהב את הכלבה שלי שמדי פעם נכנסת למריבות עם כלבים- אני משתדל לבלות איתה חצי שעה כל יום. היום יצאתי החוצה וחשבתי שהיא רבה עם חתולה שהתחבאה בין שיחים אבל לא שמעתי את החתולה אחרי כמה זמן החתולה לא הגיבה אז שיחררתי אותה היא נכנסה לשיחים תפסתי לה תזנב אבל זה היה מאוחר מדי היא נשכה גור חתולים קטן שמתי את הגור וחיפשתי בהיסטריה ותרינר אבל כשהגעתי אליו סוף סוף הוא אמר לי שהיא מתה אני מרגיש מדוכא מאוד וכל פעם שאני נזכר בזה אני פורץ בבכי בה לי למות הייתי חייב להוציא את זה אבל כבר עכשיו אני בוכה לא טוב לי- היא מתה היו לה שמונה שנים לפחות לפניה

max2k

New member
דחוף

בנוסף להכל עכשיו אני מפחד להתקרב לכלבה שלי כי מצד אחד היא הרוצחת ומצד שני את אוהב אותה מאוד ומצד שלישי פעם קודמת שהחזקתי אותה נראה לי שכמעט שברתי לה את הפרקת מרוב לא יודע מרוב מה אבל אני גם פוחד שהיא תמות מעצב כי היא מתנהגת מוזר ועכשיו החתולה קבורה אז אני לא יודע אם לשחרר אותה מהרצועה

.m

New member
../images/Emo24.gif

טוב שבכית. טוב שהוצאת את הכאב. ואם אתה מרגיש שיש לך עדיין צורך לבכות, אל תלחם בו - תבכה. הכלבה שלך עשתה מה שהיא חשבה שהיא צריכה לעשות (במקרה הזה להרוג את החתול). היא לא עשתה את זה מרוע, אלא מאינסטינקט. אתה לא צריך להפסיק לאהוב אותה, כי היא לא עשתה שום דבר רע. נכון שזה לא הכי נעים, אבל ככה זה בטבע. יכול להיות שהיא מתנהגת מוזר, כי היא לא מבינה למה אתה כועס עליה. mai

למעלה