דחוף

דחוף

יהיה נחמד אם תענו זה דאי חשוב לעבודה בפסיכולוגיה אבי עוסק במקצוע ריאלי (רופא,עובד בחברת מחשבים,מהנדס) כן /לא 1= לא מסכים בכלל 2= לא מסכים 3- מסכים 4- מסכים מאוד 2.אני חושב שצריך להרחיב מקצוע מדעי 3.אני מאמין שהעתיד הוא במדע ,4.אני שונא מקצועות הומניים /5.אני מפחד ממקצועות ריאליים ,6.אני בחרתי ללמוד מקצוע מדעי 7..אני חושב שבתי הספר כיום מעריכים את המקצועות הריאליים יתר על המידה 8.אני מאמין שאם בתי הספר ירחיבו את המקצועות ההומניים יותר התלמידים יהנו יותר 9.אילו חבר שואל אותי איזה תחום עליו לבחור אני מייעץ לו לבחור מקצוע ריאלי 10.אני חושב שאדם בעל מקצוע ריאלי הוא אדם עומלל 11.אני מאמין שאנשים לא רואים את היתרונות הרבים של המקצועות ההומניים 12.אני חושב שניתן להפיק רבות מלמידת מקצוע הומניים יותר מאשר שניתן להפיק מריאלי 13.אני מאמין שאנשים שלא מבינים את העומק וחשיבות המקצועות ההומניים הם אנשים "מרובעים" אני צריכה את זה ממש להיום בלילה מחר בבוקר גג אז שתפו פעולה:) שבוע טוב!

הנה

אבי עוסק במקצוע ריאלי (רופא,עובד בחברת מחשבים,מהנדס) כן 1= לא מסכים בכלל 2= לא מסכים 3- מסכים 4- מסכים מאוד 2.אני חושב שצריך להרחיב מקצוע מדעי 4 3.אני מאמין שהעתיד הוא במדע 3 ,4.אני שונא מקצועות הומניים 3 /5.אני מפחד ממקצועות ריאליים 2 ,6.אני בחרתי ללמוד מקצוע מדעי 4 7..אני חושב שבתי הספר כיום מעריכים את המקצועות הריאליים יתר על המידה 2 8.אני מאמין שאם בתי הספר ירחיבו את המקצועות ההומניים יותר התלמידים יהנו יותר 2 9.אילו חבר שואל אותי איזה תחום עליו לבחור אני מייעץ לו לבחור מקצוע ריאלי 3 10.אני חושב שאדם בעל מקצוע ריאלי הוא אדם עומלל אומלל*. 3 11.אני מאמין שאנשים לא רואים את היתרונות הרבים של המקצועות ההומניים 2 12.אני חושב שניתן להפיק רבות מלמידת מקצוע הומניים יותר מאשר שניתן להפיק מריאלי 1 13.אני מאמין שאנשים שלא מבינים את העומק וחשיבות המקצועות ההומניים הם אנשים "מרובעים"1 בהצלחה

תמיר1991

New member
בכיף../images/Emo13.gif

דווקא דברים כאלה אני מאוד אוהב...
אבי עוסק במקצוע ריאלי (רופא,עובד בחברת מחשבים,מהנדס) כן 1= לא מסכים בכלל 2= לא מסכים 3= מסכים 4= מסכים מאוד 2.אני חושב שצריך להרחיב מקצוע מדעי 1 3.אני מאמין שהעתיד הוא במדע 1 4.אני שונא מקצועות הומניים 1 5.אני מפחד ממקצועות ריאליים 3 ,6.אני בחרתי ללמוד מקצוע מדעי 1 7..אני חושב שבתי הספר כיום מעריכים את המקצועות הריאליים יתר על המידה 4 8.אני מאמין שאם בתי הספר ירחיבו את המקצועות ההומניים יותר התלמידים יהנו יותר 4 9.אילו חבר שואל אותי איזה תחום עליו לבחור אני מייעץ לו לבחור מקצוע ריאלי 1 10.אני חושב שאדם בעל מקצוע ריאלי הוא אדם אומלל 3 11.אני מאמין שאנשים לא רואים את היתרונות הרבים של המקצועות ההומניים 4 12.אני חושב שניתן להפיק רבות מלמידת מקצוע הומניים יותר מאשר שניתן להפיק מריאלי 3 13.אני מאמין שאנשים שלא מבינים את העומק וחשיבות המקצועות ההומניים הם אנשים "מרובעים" 4 בהצלחה
תמיר.

VIVIAN3

New member
עונה!

אבי עוסק במקצוע ריאלי (רופא,עובד בחברת מחשבים,מהנדס) כן 1= לא מסכים בכלל 2= לא מסכים 3- מסכים 4- מסכים מאוד 2.אני חושב שצריך להרחיב מקצוע מדעי 2 3.אני מאמין שהעתיד הוא במדע 1 ,4.אני שונא מקצועות הומניים 1 /5.אני מפחד ממקצועות ריאליים 3 ,6.אני בחרתי ללמוד מקצוע מדעי 1 7..אני חושב שבתי הספר כיום מעריכים את המקצועות הריאליים יתר על המידה 3 8.אני מאמין שאם בתי הספר ירחיבו את המקצועות ההומניים יותר התלמידים יהנו יותר 3 9.אילו חבר שואל אותי איזה תחום עליו לבחור אני מייעץ לו לבחור מקצוע ריאלי 1 10.אני חושב שאדם בעל מקצוע ריאלי הוא אדם ע(?)ומלל 3 11.אני מאמין שאנשים לא רואים את היתרונות הרבים של המקצועות ההומניים 4 12.אני חושב שניתן להפיק רבות מלמידת מקצוע הומניים יותר מאשר שניתן להפיק מריאלי 4 13.אני מאמין שאנשים שלא מבינים את העומק וחשיבות המקצועות ההומניים הם אנשים "מרובעים" 4

Gadook

New member
../images/Emo3.gif

אבי עוסק במקצוע ריאלי (רופא,עובד בחברת מחשבים,מהנדס) כן 1= לא מסכים בכלל 2= לא מסכים 3- מסכים 4- מסכים מאוד 2.אני חושב שצריך להרחיב מקצוע מדעי 3 3.אני מאמין שהעתיד הוא במדע 3 ,4.אני שונא מקצועות הומניים 1 /5.אני מפחד ממקצועות ריאליים 2 ,6.אני בחרתי ללמוד מקצוע מדעי 4 7..אני חושב שבתי הספר כיום מעריכים את המקצועות הריאליים יתר על המידה 3 8.אני מאמין שאם בתי הספר ירחיבו את המקצועות ההומניים יותר התלמידים יהנו יותר 2 9.אילו חבר שואל אותי איזה תחום עליו לבחור אני מייעץ לו לבחור מקצוע ריאלי 2 10.אני חושב שאדם בעל מקצוע ריאלי הוא אדם אומלל 1 11.אני מאמין שאנשים לא רואים את היתרונות הרבים של המקצועות ההומניים 3 12.אני חושב שניתן להפיק רבות מלמידת מקצוע הומניים יותר מאשר שניתן להפיק מריאלי 2 13.אני מאמין שאנשים שלא מבינים את העומק וחשיבות המקצועות ההומניים הם אנשים "מרובעים" 2

מיטוזה

New member
שיהיה בהצלחה ../images/Emo9.gif

אבי עוסק במקצוע ריאלי (רופא,עובד בחברת מחשבים,מהנדס) כן. 1= לא מסכים בכלל 2= לא מסכים 3- מסכים 4- מסכים מאוד 2.אני חושב שצריך להרחיב מקצוע מדעי - 4 3.אני מאמין שהעתיד הוא במדע - 2 ,4.אני שונא מקצועות הומניים - 1 5.אני מפחד ממקצועות ריאליים - 3 ,6.אני בחרתי ללמוד מקצוע מדעי - 4 7..אני חושב שבתי הספר כיום מעריכים את המקצועות הריאליים יתר על המידה - 3 8.אני מאמין שאם בתי הספר ירחיבו את המקצועות ההומניים יותר התלמידים יהנו יותר - 2 9.אילו חבר שואל אותי איזה תחום עליו לבחור אני מייעץ לו לבחור מקצוע ריאלי - 3 10.אני חושב שאדם בעל מקצוע ריאלי הוא אדם אומלל - 1 11.אני מאמין שאנשים לא רואים את היתרונות הרבים של המקצועות ההומניים - 3 12.אני חושב שניתן להפיק רבות מלמידת מקצוע הומניים יותר מאשר שניתן להפיק מריאלי - 3 13.אני מאמין שאנשים שלא מבינים את העומק וחשיבות המקצועות ההומניים הם אנשים "מרובעים" - 1

Nakuro

New member
...

אבי עוסק במקצוע ריאלי (רופא,עובד בחברת מחשבים,מהנדס) כן 1= לא מסכים בכלל 2= לא מסכים 3- מסכים 4- מסכים מאוד 2.אני חושב שצריך להרחיב מקצוע מדעי. אין לי פה תשובה, מי שרוצה שיקח...אבל זה בכלל לא חובה 1 3.אני מאמין שהעתיד הוא במדע 1 ,4.אני שונא מקצועות הומניים 1 /5.אני מפחד ממקצועות ריאליים 3 ,6.אני בחרתי ללמוד מקצוע מדעי 4 7..אני חושב שבתי הספר כיום מעריכים את המקצועות הריאליים יתר על המידה 4 8.אני מאמין שאם בתי הספר ירחיבו את המקצועות ההומניים יותר התלמידים יהנו יותר 3 9.אילו חבר שואל אותי איזה תחום עליו לבחור אני מייעץ לו לבחור מקצוע ריאלי 2 10.אני חושב שאדם בעל מקצוע ריאלי הוא אדם עומלל 4 11.אני מאמין שאנשים לא רואים את היתרונות הרבים של המקצועות ההומניים 4 12.אני חושב שניתן להפיק רבות מלמידת מקצוע הומניים יותר מאשר שניתן להפיק מריאלי 3 13.אני מאמין שאנשים שלא מבינים את העומק וחשיבות המקצועות ההומניים הם אנשים "מרובעים" 4

אני

אבי עוסק במקצוע ריאלי (רופא,עובד בחברת מחשבים,מהנדס) לא 1= לא מסכים בכלל 2= לא מסכים 3- מסכים 4- מסכים מאוד 2.אני חושב שצריך להרחיב מקצוע מדעי 1 3.אני מאמין שהעתיד הוא במדע 1 ,4.אני שונא מקצועות הומניים 1 /5.אני מפחד ממקצועות ריאליים 3 ,6.אני בחרתי ללמוד מקצוע מדעי 1 7..אני חושב שבתי הספר כיום מעריכים את המקצועות הריאליים יתר על המידה 4 אפילו 5 8.אני מאמין שאם בתי הספר ירחיבו את המקצועות ההומניים יותר התלמידים יהנו יותר 4 9.אילו חבר שואל אותי איזה תחום עליו לבחור אני מייעץ לו לבחור מקצוע ריאלי 2 10.אני חושב שאדם בעל מקצוע ריאלי הוא אדם עומלל אומלל, מאוד 4 11.אני מאמין שאנשים לא רואים את היתרונות הרבים של המקצועות ההומניים 4 12.אני חושב שניתן להפיק רבות מלמידת מקצוע הומניים יותר מאשר שניתן להפיק מריאלי 4 13.אני מאמין שאנשים שלא מבינים את העומק וחשיבות המקצועות ההומניים הם אנשים "מרובעים" 3

עשיתי ולא שלח לי:\\../images/Emo110.gif

2.אני חושב שצריך להרחיב מקצוע מדעי 2 3.אני מאמין שהעתיד הוא במדע 3 ,4.אני שונא מקצועות הומניים 2 /5.אני מפחד ממקצועות ריאליים 3 ,6.אני בחרתי ללמוד מקצוע מדעי 1 7..אני חושב שבתי הספר כיום מעריכים את המקצועות הריאליים יתר על המידה 2 8.אני מאמין שאם בתי הספר ירחיבו את המקצועות ההומניים יותר התלמידים יהנו יותר 2 9.אילו חבר שואל אותי איזה תחום עליו לבחור אני מייעץ לו לבחור מקצוע ריאלי 2 10.אני חושב שאדם בעל מקצוע ריאלי הוא אדם עומלל 1 11.אני מאמין שאנשים לא רואים את היתרונות הרבים של המקצועות ההומניים 2 12.אני חושב שניתן להפיק רבות מלמידת מקצוע הומניים יותר מאשר שניתן להפיק מריאלי 2 13.אני מאמין שאנשים שלא מבינים את העומק וחשיבות המקצועות ההומניים הם אנשים "מרובעים" 2

זונע

New member
בבקשה

אבי עוסק במקצוע ריאלי (רופא,עובד בחברת מחשבים,מהנדס) לא 2.אני חושב שצריך להרחיב מקצוע מדעי 2 3.אני מאמין שהעתיד הוא במדע 4 ,4.אני שונא מקצועות הומניים 2 /5.אני מפחד ממקצועות ריאליים 4 ,6.אני בחרתי ללמוד מקצוע מדעי 5 7..אני חושב שבתי הספר כיום מעריכים את המקצועות הריאליים יתר על המידה 5 8.אני מאמין שאם בתי הספר ירחיבו את המקצועות ההומניים יותר התלמידים יהנו יותר 3 9.אילו חבר שואל אותי איזה תחום עליו לבחור אני מייעץ לו לבחור מקצוע ריאלי 2 10.אני חושב שאדם בעל מקצוע ריאלי הוא אדם עומלל 1 11.אני מאמין שאנשים לא רואים את היתרונות הרבים של המקצועות ההומניים 4 12.אני חושב שניתן להפיק רבות מלמידת מקצוע הומניים יותר מאשר שניתן להפיק מריאלי 3 13.אני מאמין שאנשים שלא מבינים את העומק וחשיבות המקצועות ההומניים הם אנשים "מרובעים" 3

shiratel

New member
בבקשע

אבי עוסק במקצוע ריאלי (רופא,עובד בחברת מחשבים,מהנדס) כן /לא ומה עם אימא? היא לא נחשבת?
חח סתם
1= לא מסכים בכלל 2= לא מסכים 3- מסכים 4- מסכים מאוד 2.אני חושב שצריך להרחיב מקצוע מדעי 3 3.אני מאמין שהעתיד הוא במדע 2 ,4.אני שונא מקצועות הומניים 1 /5.אני מפחד ממקצועות ריאליים 3 ,6.אני בחרתי ללמוד מקצוע מדעי 2/3... כי לא ממש בחרתי ביולוגיה... אבל אני אוהבת ת'בצפר וזה מה יש 7..אני חושב שבתי הספר כיום מעריכים את המקצועות הריאליים יתר על המידה 3 8.אני מאמין שאם בתי הספר ירחיבו את המקצועות ההומניים יותר התלמידים יהנו יותר 3 9.אילו חבר שואל אותי איזה תחום עליו לבחור אני מייעץ לו לבחור מקצוע ריאלי 2 10.אני חושב שאדם בעל מקצוע ריאלי הוא אדם אומלל 2 11.אני מאמין שאנשים לא רואים את היתרונות הרבים של המקצועות ההומניים 2 12.אני חושב שניתן להפיק רבות מלמידת מקצוע הומניים יותר מאשר שניתן להפיק מריאלי 3 13.אני מאמין שאנשים שלא מבינים את העומק וחשיבות המקצועות ההומניים הם אנשים "מרובעים" 2 בהצלחה

המון המון המון תודה!!!!!!!!!!!!!הצלתם אותי!!!

אין לכם מושג כמה אפילו! שירטל (או איך שכותבים את זה בעיברית: ) אמא נחשבת מאוד וממש רציתי לעשות את המחקר של ההשפעה של המקצוע של ההורים (=שניהם) על הנטייה/עמדת הילד בנושא מקצוע הומני/ריאלי אבל לא אישרו לי את זה כי זה משתנה שמורכב משניים (גם אמא וגם אבא ) וזה מסובך.. (לפחות זה מה שהם חשבו: ) עוד פעם המון המון תודה! אתם הפורום שהכי שיתף פעולה אז באמת מכל הלב המון תודה ! (הנסחפים הא?!)

Double U

New member
עונה../images/Emo2.gif

אבי עוסק במקצוע ריאלי (רופא,עובד בחברת מחשבים,מהנדס) כן /לא 1= לא מסכים בכלל 2= לא מסכים 3- מסכים 4- מסכים מאוד 2.אני חושב שצריך להרחיב מקצוע מדעי - 2 3.אני מאמין שהעתיד הוא במדע - 3 ,4.אני שונא מקצועות הומניים - 2 /5.אני מפחד ממקצועות ריאליים - 4 ,6.אני בחרתי ללמוד מקצוע מדעי - 4 7..אני חושב שבתי הספר כיום מעריכים את המקצועות הריאליים יתר על המידה - 3 8.אני מאמין שאם בתי הספר ירחיבו את המקצועות ההומניים יותר התלמידים יהנו יותר - 4 9.אילו חבר שואל אותי איזה תחום עליו לבחור אני מייעץ לו לבחור מקצוע ריאלי - 2 10.אני חושב שאדם בעל מקצוע ריאלי הוא אדם אומלל - 1 11.אני מאמין שאנשים לא רואים את היתרונות הרבים של המקצועות ההומניים - 3 12.אני חושב שניתן להפיק רבות מלמידת מקצוע הומניים יותר מאשר שניתן להפיק מריאלי - 2 13.אני מאמין שאנשים שלא מבינים את העומק וחשיבות המקצועות ההומניים הם אנשים "מרובעים" - 2

Rose131

New member
^^

אבי עוסק במקצוע ריאלי (רופא,עובד בחברת מחשבים,מהנדס) כן 1= לא מסכים בכלל 2= לא מסכים 3- מסכים 4- מסכים מאוד 2.אני חושב שצריך להרחיב מקצוע מדעי 1 3.אני מאמין שהעתיד הוא במדע 1(המדע הורס את העתיד.) ,4.אני שונא מקצועות הומניים 1 /5.אני מפחד ממקצועות ריאליים 1 ,6.אני בחרתי ללמוד מקצוע מדעי 1 7..אני חושב שבתי הספר כיום מעריכים את המקצועות הריאליים יתר על המידה 3 8.אני מאמין שאם בתי הספר ירחיבו את המקצועות ההומניים יותר התלמידים יהנו יותר 4 9.אילו חבר שואל אותי איזה תחום עליו לבחור אני מייעץ לו לבחור מקצוע ריאלי 2 10.אני חושב שאדם בעל מקצוע ריאלי הוא אדם אומלל 3 11.אני מאמין שאנשים לא רואים את היתרונות הרבים של המקצועות ההומניים 4 12.אני חושב שניתן להפיק רבות מלמידת מקצוע הומניים יותר מאשר שניתן להפיק מריאלי 4 13.אני מאמין שאנשים שלא מבינים את העומק וחשיבות המקצועות ההומניים הם אנשים "מרובעים" 4

Rose131

New member
לא רגע. אני לא בטוחה עכשיו.

לא נראה לי שאבא שלי עוסק במקצוע ריאלי
אמ. מנהל- ריאלי?X: אני חכמה.

קצת באיחור... מקווה שיעזור../images/Emo4.gif../images/Emo13.gif

2.אני חושב שצריך להרחיב מקצוע מדעי = 1. לא מסכימה בכלל. 3.אני מאמין שהעתיד הוא במדע = 2. לא מסכימה. ,4.אני שונא מקצועות הומניים = 1. לא מסכימה בכלל!!!!!! /5.אני מפחד ממקצועות ריאליים = 2. לא מסכימה. ,6.אני בחרתי ללמוד מקצוע מדעי = 1... [לא?!] 7..אני חושב שבתי הספר כיום מעריכים את המקצועות הריאליים יתר על המידה = 3. מסכימה. 8.אני מאמין שאם בתי הספר ירחיבו את המקצועות ההומניים יותר התלמידים יהנו יותר = 4. מסכימה מאוד. 9.אילו חבר שואל אותי איזה תחום עליו לבחור אני מייעץ לו לבחור מקצוע ריאלי = 1. לא מסכימה בכלל. 10.אני חושב שאדם בעל מקצוע ריאלי הוא אדם עומלל = אומלל... ו2. לא מסכימה. 11.אני מאמין שאנשים לא רואים את היתרונות הרבים של המקצועות ההומניים = 2. לא מסכימה. 12.אני חושב שניתן להפיק רבות מלמידת מקצוע הומניים יותר מאשר שניתן להפיק מריאלי = 3. מסכימה... 13.אני מאמין שאנשים שלא מבינים את העומק וחשיבות המקצועות ההומניים הם אנשים "מרובעים" = 3. מסכימה. חעחע הומנית שכמוני... מקווה שעזרתי:] [פסיכו-סוציו+ספרות שליטההה!]

^_^ ../images/Emo163.gif

אבי עוסק במקצוע ריאלי (רופא,עובד בחברת מחשבים,מהנדס) כן 1= לא מסכים בכלל 2= לא מסכים 3- מסכים 4- מסכים מאוד 2.אני חושב שצריך להרחיב מקצוע מדעי 1 3.אני מאמין שהעתיד הוא במדע 2 ,4.אני שונא מקצועות הומניים 2 /5.אני מפחד ממקצועות ריאליים 3 ,6.אני בחרתי ללמוד מקצוע מדעי 1 7..אני חושב שבתי הספר כיום מעריכים את המקצועות הריאליים יתר על המידה 2 8.אני מאמין שאם בתי הספר ירחיבו את המקצועות ההומניים יותר התלמידים יהנו יותר 4 9.אילו חבר שואל אותי איזה תחום עליו לבחור אני מייעץ לו לבחור מקצוע ריאלי 1 10.אני חושב שאדם בעל מקצוע ריאלי הוא אדם עומלל 2 11.אני מאמין שאנשים לא רואים את היתרונות הרבים של המקצועות ההומניים 4 12.אני חושב שניתן להפיק רבות מלמידת מקצוע הומניים יותר מאשר שניתן להפיק מריאלי 3 13.אני מאמין שאנשים שלא מבינים את העומק וחשיבות המקצועות ההומניים הם אנשים "מרובעים" 2 O_ס

janeanime

New member
אני עוזרת לך... פליז תעזרי לי גם באותו דבר

אבא - כן אני חושב שצריך להרחיב מקצוע מדעי 2 אני מאמין שהעתיד הוא במדע4 אני שונא מקצועות הומניים1 אני מפחד ממקצועות ריאליים2 ני בחרתי ללמוד מקצוע מדעי 1 אני חושב שבתי הספר כיום מעריכים את המקצועות הריאליים יתר על המידה4 אני מאמין שאם בתי הספר ירחיבו את המקצועות ההומניים יותר התלמידים יהנו יותר4 אילו חבר שואל אותי איזה תחום עליו לבחור אני מייעץ לו לבחור מקצוע ריאלי2 אני חושב שאדם בעל מקצוע ריאלי הוא אדם עומלל 2 אני מאמין שאנשים לא רואים את היתרונות הרבים של המקצועות ההומניים4 אני חושב שניתן להפיק רבות מלמידת מקצוע הומניים יותר מאשר שניתן להפיק מריאלי 2 אני מאמין שאנשים שלא מבינים את העומק וחשיבות המקצועות ההומניים הם אנשים "מרובעים"3

למעלה