דחוף
:)

NeTuSh2

New member
דחוף ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo92.gif :)

נעים מאוד
רציתי המלצות טובות כמה שיותר מהר
הכלב שלי, די מבוגר, בזמן האחרון, כל פעם שהוא אוכל (3-4 כנפיים בערב, שאנחנו חותכים לו את זה כולל עצמות שהוא לא בולע אותן), הוא מקיא את כל חתיכות העוף כמעט ואין לו שיניים, חוץ מהממש אחוריות, ונראה לי שאולי זה בגלל שהוא בולע את העוף בלי לנגוס בו, בגלל חוסר השיניים. או בגלל סיבה אחרת? אז רציתי המלצה מה לתת לו לאכול, מכירים את הבעייה? מה לתת, אוכל מרוסק? ואני מעדיפה לא משהו קנוי שמועכים וזה, אלא משהו בשרי שאנחנו מבשלים לו בבית, כמו כנפיים, כבד וכדומה, ומה לעשות? תודהה

r i p l y

New member
מה נתתם לו עד עכשיו ?

לא נתתם לו אוכל יבש עם כל הויטמינים ומה שצריך (תזונה מאוזנת.) או שימורים ?ומה הוטרינר אמר? או יאמר.... אגב אני לא הייתי סומכת על זה שהוא לא בולע עצמות כי שלא יבלע בטעות וגם (טוב הוא לא לועס... אבל בכל זאת.) פיצלוח עצמות זה מסוכן כי אז הן נהיות חדות (מפוצחות וחדות) וזה עלול לפצוע ולחתוך את הקיבה אז זה מסוכן!!!

NeTuSh2

New member
תגובה ../images/Emo13.gif

עש עכשיו נתנו לו כל ערב מנת כנפיים כמ שרשמתי הוא אצלנו 10 שנים אגב.. לפעמים שניצלים במקום וכאלה.. מעכשיו נפסיק לתת לו את זה אני מאמינה, את העצמות ובנוסף, הוא צריך לאכול אוכל מרוסק לדעתי, כי הוא בולע את החתיכות שלמות... קשה לא 'לגרוס' כנראה. נ-ב- כן, יש לו ליד הצלוחית מים (והוא שותה מלאא אגב), דוגלי מיוחד של כלבים, שמדי פםעם הוא אוכל מזה זה שם קבוע..
תודה

lilithmm

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo124.gifאל תתנו לכלב כנפי עוף../images/Emo70.gif

נורא מסוכן. יש בכנפיים עצמות קטנות וחדות...

למעלה