דחוף....

only me 27

New member
דחוף....../images/Emo53.gif

היי.. כששואלים אותך בראיון עבודה על תכונה רעה שלך מה מומלץ להגיד?? וכנ"ל גם לגבי טובה תודה

אמץ

New member
את האמת

את האמת בהנחה ששזו לא תכונה ממש מכשילה (כמו שקרן או עצלן) ולהיות מוכן תמיד לשאלה כזו. מה שבטוח: לא לענות ש"אין כזו" או "לא יודע", כל אדם הוא לא מושלם וחשוב שהראות שאתה מודע לחסרונות שלך. אפשר לטבל את התשובה מייד לאחר החסרון ביתרון כלשהו שיבוא כניגוד לחסרון.

pixiER

New member
היה כאן שרשור כזה לא מזמן

חפש בטאגליינס. אם לא תמצא, תחזור, תקבל קישור...

JohnDoe5

New member
אני העדתי לגבי עצמי

שלוקח לי הרבה זמן להתחבר (למצוא חברים) במקום עבודה חדש ושלעיתים אני מדבר לפני שאני חושב (אני גם טרחתי לציין שהעירו לי על זה בעבר ואני עובד עם עצמי בשביל לשפר את זה)

ajl

New member
אתה תמיד יכול להגיד

שהחיסרון שלך הוא פרפקציוניזם ובגלל זה אתה משקיע יתר על המידה וזה בעצם גם היתרון שלך.

לא לא לא לא לא ולא!!!!!

מזמן כבר כתבתי מסר עם הסבר למה לא להגיד, שאתה פרפקציוניסט. אם תיפול על מראיין עצבני, הוא יכול לענות אותך על תשובה כזאת. אני באופן אישי מעולם לא הבנתי למה פרקפקציוניזם נראה למישהו חיסרון. פרפקציונזם זה רצון לבצע עבודה מושלמת. אם זו תכונה רעה אז האם הרצון לחפף מהווה תכונה טובה?

ואני תמיד אמרתי את האמת.

אני תמיד אמרתי שהיה לי חוסר בטאקט די רציני אבל מאז שהתחלתי לעבוד בהיי טק למדתי איך למתן את התופעה ואפילו להעלים אותה למרות שלפעמים (לעיתים רחוקות) זה עולה חזרה אבל אני מפצה על זה בעליונות הטכנולוגית שלי.

CarlosR

New member
אני תמיד אומר שאני קצת חלש בצרפתית

וגם שבמסיבות פורים של החברה אני לא רוקד.

only me 27

New member
זה כבר מאחורי...

אני מקווה שהלך לי בראיון ואם כן אשתף אתכם.. תודה בכל אופן.. נ.ב בסוף אמרתי את האמת שבהתחלה אני בחור ביישן ומעט סגור אבל דיי מהר אני נפתח ,זה בסדר לדעתכם?

eyal the one

New member
בדיוק, זו התשובה הנכונה

זו תשובה גאונית למשרת מתכנת וגם למשרות אחרות. לקח לי לילה שלם להתלבט לפני שהגעתי להחלטה להגיד את התשובה הזו בראיון עבודה. קיבלו אותי בלי בעיה בכל מקום שאמרתי את זה. ואני אסביר את הגאונות: 1.זו תכונה באמת רעה ולא קשקוש כמו פרפקציוניסט או עקשן. 2.עצם האמירה ישר מבטלת חלק נכבד מהתכונה כי דורש אומץ בכדי שבן אדם סגור יספר על כך בפתיחות. גם עצם האמירה מראה שאתה מתמודד יפה עם המגרעה ונפתח בכל זאת. יפה שאמרת את זה אני רואה שאני לא היחיד שחשבתי על הטריק

only me 27

New member
זה לא טריק..

זאת באמת תכונה קיימת ,אבל בהתחלה אני דיי ביישן בסביבה חדשה אבל אם האנשים נחמדים אני מתחבר אליהם בקלות. מה גם מעניין מה המראיינת חשבה על זה,וזה לא למשרת מתכנת אלא אינטגרציה ואולי זה יכול לפגוע כי מדובר בעבודת צוות. הלוואי שאקבל את המשרה...זה יפתח לי המון דלתות..ויוציא אותי מהמשרה המחורבנת שבה אני עובד כרגע

למעלה