דחוף!!!

sweet 17

New member
דחוף!!!../images/Emo53.gif

אני צריכה דחוף (!!!) עזרה בנושא מחזות זמר שמופיע בהם המוטיב תהילה-הצלחה-כסף. תשלחו לי הודעות לאיי מייל שלי... מועד ההגשה בקרוב... בתודה, שירן

מתוקיז

New member
דבר ראשון

יש את שיקגו- שבו את רואה עד כמה רחוק אנשים מרחיקים לכת בשביל התהילה וגם כמה הפכפכה היא.

sweet 17

New member
../images/Emo101.gifאני צריכה עזרה!

אני יודעת. כבר שמתי פה הודעה ממזמן,שאני יודעת שיש את שיקגו ומולין רוז'. אבל אני זקוקה לעוד... 10 סרטים! את מכירה עוד סרטים באותו נושא-מוטיב? שירן :)

מתוקיז

New member
רגע רגע

את מחפשת סרטים מוזיקליים או מחזות זמר? כי אם אפשר גם סרטים אז יש את תהילה... שכאילו- באמת.. .את יכולה להבין לבד איך זה קשור... אולי גם פרסיליה מלכת המדבר יכול לעבוד? אני לא מאוד בקיאה בסרט, אבל ממה ששמעתי יש בו שאת המוטיב ההופעתי, אז אולי... אני מצטערת... אני אנסה לחשוב על עוד. סתיו- צריכים אותך כאן!

grizelda

New member
יש כמה

יש את שורת המקהלה, פחות על כסף ותהילה לשמם, אבל יותר על הצורך בתהילה ומשכורת של שחקן כל שהם. קבארט... אני לא ממש מכירה אבל אני חושבת שזה גם מתאים. הפאנטום של האופרה- דוגמה קלאסית להקרבה למען תהילה מסויימת אולי תחפשי באתר כלשהוא שמתקשר לאמ.ג'י.אם, הם הפיקו מאות סרטים מוסיקליים.

מתוקיז

New member
לדעתי

שורת המקהלה עוסק יותר בחיי השחקן ופחות במרדף אחרי תהילה- הם בכל זאת נבחנים לתפקיד של מקהלה.

grizelda

New member
כן,

אבל הם נבחנים על תפקיד לא מעניין/מרכזי יחסית בשביל... כל הסיבות המעורבות הנ"ל

sweet 17

New member
../images/Emo35.gif

המורה אמר לי בסוף לעשות על שיקגו,מולין רוז',שיר אשיר בגשם ורחוב 42. אם אתם מוצאים חומר על הסרטים הללו-תשלחו לי לכתובת האיי מייל שלי. בתודה,שירן.

למעלה