דחוף

דחוף../images/Emo41.gif

זקוקה לזריקת צטרוטייד דחוף (עד עכשיו הרופא חשב שאין בכך צורך חזרתי עכשיו מהרופא והוא החליט שלא לקחת עוד היום כוריגון...מבקש לחכות יום נוסף לפני השאיבה (רוצה שאזריק בזמן הקרוב ביותר) ... האם מישהי יכולה להשאיל לי ואחזיר לה אח"כ? במידה שכן אשמח שתיצרו איתי קשר בנייד 050720537 שרון

בולה101

New member
הו שרוני לה שלי../images/Emo24.gif

כשאני רואה דחוף מייד אני נכנסת לכוננות.... יש לי דיפרלין אחד בבית. בעקרון זה כמו דקפפטיל וזה לדיכוי. לא יודעת על צטרואיד. אם את צריכה תודיעי. ולא להיות בלחץ!!!! שמעתי על משהי שבייצה מרוב לחץ והטילה בייצית
סתאאם. בקיצור תבדקי אם זו אותה פעולה. לדעתי כן אבל תיכף בטח יענו לך.

אני בלחצים../images/Emo5.gif ואת ב...חיוכים../images/Emo8.gif

מעיסוקך, את צריכה כבר לדעת שמסוכן להתבדח עם אנשים "משתמשים"... (לצורך העניין בהורמונים)... ...
שרון

יש לי. התקשרתי אליך. את לא עונה

צרי אתי קשר. השארתי לך הודעה עם הטלפון שלי במשיבון של הנייד שלך.

../images/Emo45.gifהכל בא על מקומו בשלום!!!

בנות יקרות... תודה על הטלפונים
ועל כל המסרים שהעברתן... בזו נמדדת חברות אמת
בסופו של דבר בשל מינון מסויים שהייתי צריכה כ"טיפול בזק" (ראה מקרה תמר27) ביררנו טלפונית (ותודה לך מאמא על העצה הנהדרת
ועל הנכונות המדהימה שלך לעזור לי בכל דרך) והגענו אל סופרפארם סניף ויצמן (ליד ככר המדינה) שם רכשנו את הזריקה המיוחלת. מקווה שמחר בבדיקות הדם לא נגלה ש...פספסנו את הביוץ (אני אתאבד
) דרך אגב- זו לנו הפעם הראשונה שמתעסקים עם הצטרוטייד...
נראה לי שהבעלול פיתח תחביב חדש של עיסוק במזרקים, מחטים וערכות הזרקה והזרקה...התלהב כאילו קיבל צעצוע חדש (ולך ליאורי תודות על כל הטיפים שנתת לי טלפונית לגבי שאיבת החומר וההזרקה במזרק המשונה שלו) שוב תודה לכולכן גל, פאקא, סיגל וסליחה אם שכחתי מישהי! אין כמוכן

למעלה