דחוף

דחוף ../images/Emo206.gif

יש לי שאלה מאוד מאוד אישית.. הייתי שמחה לדעת שהגעתי למקום הנכון.. יש גבר שהכרתי לפני חצי שנה +, ולפני חודשיים באמת נפגשנו (סוג של בליינדייט) ל אראינו אחד את השניה לפני כן. הוא גר באילת ואני במרכז.. ככה שמפגשים זה בערך פעם בחודש.. כל המפגשים שלנו מתבססים על סקס (סקס ממש טוב), בהתחלה חשבתי שזה יזיז , שוואלה באים לאילת והוא בא למרכז נפגשים עושים דברים (כשאני אצלו באילת אז אני נמצאת כמה ימים) ובזמן האחרון הוא תמיד אומר אולי תבואי לגור איתי, שיכפלתי לך מפתח לדירה שלי וכו'... אמרתי לו שזה לא מצאותי כי יש לי עבודה, חברים, משפחה במרכז... הפעם האחרונה שנפגשנו היה לפני 3 שבועות חודש במרכז, והיה לנו ערב מדהים באמת, גילתי שהקשר איתו לא רק סקס אלא יצאנו למסעדה, פאבסנוקר והיה ממש מעולה... אחר כך ישבנו ודיברנו על זה שאנחנו מחפשים קשר רציני ואני ציינתי שיש לנו את בעיית המרחק... אחרי כמה דקות הוא גם אמר את בעיית המרחק ואמר שאם לא היה את בעיית המרחק היה מצב לקשר בננו. מאז אנחנו מדברים כמעט כל יום במסנגר עם מצלמה, וזה לא שיחות של דקה שתיים אלא שיחות של שעה + אם לא יותר... עם הזמן דיברנו על זה שיש לנו מעבר לסקס ויש כבר רגשות בננו... תוך כדי תכננו שאקח חופש מהעבודה ונסע לטיול ונעשה משהו ביחד.. התאריך המיועד הוא ב20/7.. בימים האחונים אני לא עובדת ככה שיש לי עובר זמן והיום יום שני והפעם הארונה שדיברנו רציני זה היה בשישי לפנות בוקר. בשבת אמר שעבד בבוקר ובערב ידידה שלו אצלו ולא רציתי להפריע, אתמול לא ענה לטלפונים, אחרי ששלחתי הודעה אמר שהיה בבוקר בים ובערב עובד (שיחה של 2 דקות)... היום אמר שהוא בים ועד עכשיו לא דיברנו... מה אני אמורה לעשות.? אני לא יודעת מה לעשות?איך להגיב?כן לנסוע לטיול?לא לנסוע? אשמח לקבל תשובות!! תודה רבה רבה על העזרה!!

ממממ

אם את כ"כ לחוצה אז דברי איתו על זה בשיחה הבאה שלכם, לא מציע לך להתרגש יותר מדי...אנחנו זורקים
בלי חשבון. סביר מאוד שבאמת היה עסוק. אגב, חסר סקס טוב במרכז שאת נוסעת עד לאילת?

../images/Emo226.gif

זהו.. סקס לא חסר לי במרכז, יש לי מלא יזיזים ומלא הצעות אבל... שאיתו זה לא רק הסקס והמשיכה המדהימה שיש בבנו.. יש משהו אחר שם.. מרגישים (לפחות אני) שיש מעבר.. אבל אתה יודע מה זה בחורות...

daniel771

New member
אני רואה כאן ניצול של בחורה תמימה!!!

תגידי בינך לבין עצמך, את חושבת שיצא מזה קשר רציני? אם את חושבת כך - תרשי לי לאכזב אותך הבחור הזה רוצה מישהי שיעשה איתה חיים ולא בנוי לקשר. אם את מעונינת בקשר מוזר כזה אז שיבושם לך ולו. דעתי, להתרחק מבחורים כאלה, כי מלבד ניצול של בנות תמימות לא יצא מהם הרבה....

אתה חושב כך?

אני מרגישה שאני מנצלת אותו, באה מתנחלת לו בדירה הוא משלם הכל, נסיעות, אוכל, יציאות, הכל.... ובסקס... הוא עייף ואני רוצה עוד.. אז זה לא נקראה לי כ"כ שזה ניצול חד צדדי... אם כבר מדברים על ניצול

daniel771

New member
חבל שאת תמימה, ואני לא חושב אני בטוח.

את יודעת מה דעתי על בחורים כאלה?? עדיף שאני לא אכתוב, כי זה יביא אותי או לחסימה או לנזיפה, אז אני מוותר על הדעה...בכתיבה...

ש חף

New member
מנסה לעזור

אני הייתי מדברת איתו על זה ורואה איך הוא מגיב זה נראה שהשיחות שלכם על הקשר לא ברורות,הוא לא אמר משהו מחייב בכוונות שלו מלבד רצון עכשיו הוא צריך להוכיח ולא נראה שהוא עושה את זה אני אומרת שכדאי לך לחתוך ומהר,מגיע לך משהו יותר מציאותי ויציב. ובאותו נושא שאלת סקר לחברי הפורום: קשר שמתחיל כסקס בעיקר - יש סיכוי למשהו רציני או שדינו סקס נטו?

../images/Emo219.gifמעבר דירה

מסכימה הבחלט שצריך לפתוח 8,000 עיניים.. השאלה היא אם באמת מה שמפריע לו זה עניין המגורים והמרחק, ולכן הוא לא יכול להתחייב לקשר מחייב כרגע? הוא מתעקש שהוא יעבוא למרכז נמצא דירה יחד.. למרות שבקצב הזה אני לא יודעת מה יהיה איתו מחר.. ולגבי ה"לדבר איתו" הייתי שמחה לדבר איתו אבל כל הזמן הוא עסוק..(נסיתי במהלך היום) לנסות אולי יותר מאוחר שזה בדרך כללל השעות שהיינו מדברים?

daniel771

New member
מדוע הוא עסוק ??

אין לו זמן בשבילך?? תשימי לב שאת בתוך תוכך לא בוטחת בו. אוי, מה יהיה עם התמימות שלך?? מבחורים כאלה את צריכה לברוח כמו מאש....

תאכלס../images/Emo35.gif

יש מצב שהוא בעצמו לא יודע מה הוא רוצה מעצמו... והקטע שתמיד אני נופלת על גברים כאלה... חיה כל היום בדרמה קווין

daniel771

New member
מירב את נופלת דווקא על בחורים כאלה

כדי ללמוד את החיים ולהמנע מטעויות שיביאו אותך להצטער עליהן מאד. חשוב, להקשיב לאנשים שרוצים לעזור לך. הבחור הזה ועוד הרבה כמוהו לא שמים עליכן הבנות. כן, פשוטו כמשמעו. כל מה שהם מחפשים זה ניצול של בנות תמימות. לנצל אותן. בחור שירצה אותך ורק אותך, יעשה הכל כדי שאת תרצי אותו. ואני לא מגזים. (הכל) את בת ובת תמיד יהיה לה כבוד, אסור לה לשחוק כהוא זה את כבודה. ולא משנה אם אני בשנת אלפיים או אלפיים מאתיים. תדעי, בת ששומרת על כבודה סופה למצוא את בחיר ליבה.
ובינתיים אני שולח לך
ועוד אחד
סליחה, התכוונתי לארבעה

תאמת...

שכנראה שאני אכן תמימה... וכן אקח את מילותייך... אעשה מה שאתה אומר לי.. יש לי הרבה מחזרים כל יום, אבל אני יודעת שהם רוצים רק דבר אחד.. איצתו חשבתי שזה שונה , מסתבר שרמת התמימות שלי אכן גבוהה.. חחחח
תודה רבה!!

daniel771

New member
שחף, סקס ואהבה לא הולכים ביחד.

ברור שאם יש אהבה אז תשוקה היא בלתי נמנעת. אך, אם יש רק סקס בקשר, אז זה רק תאוות בשרים. ובטוח לא יצא מזה קשר רציני.

למעלה