דחוף

דחוף../images/Emo101.gif

הי לכולם ותודה שנכנסתם לקרוא ! אז הסיפור הזה מתחיל ככה: יש לי ידיד ,שהשתמש און אנד אוף בהרואין, הוא בן 21 לפני כמה ימי חלה ירדה די משמעותית במצב התיפקודי שלו, אמא שלו הבחינה בכך . והתקשרה לאבא שלו (הם גרושים) ואמרה לו שיברר מה קורה , האבא קלט תעניין ,ולקח תילד לגור איתו רחוק מהחברה שלו שכולם ממש משתמשים.אתמול הלכתי לבקר אותו ,הוא נגמל לבד אם עזרת אביו וחברים ששומרים עליו . כמה שאלות שאולי תוכלו לענות לי עליהם מינסיונכם האישי : 1} הוא לא לוקח שום כדורים או אדולן , רק כדור שינה בלילה. האם לאפשר לו כדי להרגיע תכאבים לעשן גראס פה ושם? , אתמול ניסינו לקחת לו אבל הוא ממש עקשן וחזק . אני ממש לא יודעת מה לעשות 2} הוא מתלונן על כאבים ממש חזקים ביד שמאל (הוא לא הזריק שם) אמרתי לו שזה בטח קשור ללב מה אתם חושבים? 3} אני בעצמי כבר נגמלת חצי שנה מאלכוהול וגראס בכוחות עצמי, ודי טוב לי אם זה לגלות מי אני, כי מרגע שהתחלתי להתבגר דפקתי לי באופן קבוע את הראש,כדי להתגבר על כל החרטה שהיהתה לי בבית ובחיים.בגלל זה אני ממש נחושה לעזור לו ,אז כל טיפ או עצה שתוכלו לתת לי תבורכו מראש
4) אם תוכלו לפרט לי יותר על ופעות הלוואי של הגמילה ודרכים להקלה . אוהבת ומחבקת את כולכם אורית

axioma

New member
בקשר ללב

מה מעורר את הכאב? פעילות גופנית? הכאב תמיד שם או בא והולך? מה סוג הכאב ועוצמתו? מה מקל על הכאב? תנוחה מסויימת אולי או תרופה מסויימת? יש לו תלונות נוספות כמו קשיי נשימה? חיוורון? בחילות וסחרחורות?

אז ככה

קודם כל תודה על התגובה המהירה:) יש לא מידי פעם כאבי לב וגב ,במיוחד שהוא הולך הרבה וכאלו תופעות נוספות כבר עברו לו. וכדי להקל על הכאב ביד שמאל הוא ישן בתנוחה עם הידיים למעלה .

axioma

New member
כבר כמה זמן יש לו את הכאב הזה?

ועוד לפני שתענה על השאלה הזו אני חושב שכדאי שתלכו לבדיקה רק ליתר ביטחון... הינך סבור כך?

גנבנבון

New member
דעתי בנושא

לדעתי הבחור צריך לרדת לאן איי ובמקביל ללכת למרכז יום או משהו כזה. זכור לי עשרות פעמים בשנות העשרה והעשרים של הצלחות בגמילה אך הם לא מחזיקות ללא כלים, לפני עשרים שנה אם הייתי יודע מה זה טיפול אולי הייתי נגמל באחד הנסיונות העצמיים שלי. לא רוצה לאכזב אך גמילה ושמירה תקופתית זה רק עוד תקופה מסויימת בחייו של נרקומן(הלואי שבמקרה הזה אני טועה) אך התמכרות זה לא ענין החומר וקריז שזה החלק הקל שבענין, החלק הקשה זה איך להמשיך אחר כך ומה לעשות עם זה. אז כדאי לו לפנות לאיזה מרכז ייום בעיר שהוא נמצא והוא יהיה תחת מעקב ויקבל הרבה כלים להמשיך. חבל שבזמנים שהייתי שובר קריז כמו כלום היו כאלה מרכזים אולי היום הייתי במקום אחר, גם רציתי להתמודד לבד, זה אפשרי זמנית בלבד.

למעלה