הביטס.XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
א אופקה האחת והיחידה New member 16/5/07 #34 פאק רק עכשיו הבנתיXDD ג'יייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי-זס!!!!!!!
A animal bar New member 17/5/07 #35 ואו, תרגעי!!! אם מישהי פה מכשפה קטנה זונה זו את אז, יאללה!! שתקי ותפסיקי לחוש!!!
L liavii New member 15/5/07 #13 טוב שנזכרת.. זה כבר ממזמן ותודה ותתחילי להרגיע יש לך תגובות מטומטמות.. עדיפ לך לשתוק..ונראה עם את יוצאת עלי..
טוב שנזכרת.. זה כבר ממזמן ותודה ותתחילי להרגיע יש לך תגובות מטומטמות.. עדיפ לך לשתוק..ונראה עם את יוצאת עלי..
B B a r 1 4 New member 15/5/07 #15 חחחחחחח מצטערת. פשוט התגובה הקיצונית הכל כך לא קשורה שלה הצחיקה אותי. כולל ההתנפלויות שהיא הביאה על מיכלי . חחחחחחח עצה, ספרי עד 10 :]
חחחחחחח מצטערת. פשוט התגובה הקיצונית הכל כך לא קשורה שלה הצחיקה אותי. כולל ההתנפלויות שהיא הביאה על מיכלי . חחחחחחח עצה, ספרי עד 10 :]
I I Love Beat69 New member 15/5/07 #20 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כיף לבוא שמשעמם לבוא לפורום הזה ולהתחיל להסתלבט על אנשים שאשכרה עונים לך ברצינות..חחחחח פשוט מדהים איך אנשים אשכרה נעלבים מהשטויות האלה כאילו אין להם חיים מעבר לחרא הזה פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה כיף לבוא שמשעמם לבוא לפורום הזה ולהתחיל להסתלבט על אנשים שאשכרה עונים לך ברצינות..חחחחח פשוט מדהים איך אנשים אשכרה נעלבים מהשטויות האלה כאילו אין להם חיים מעבר לחרא הזה פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
E einatit4 New member 15/5/07 #23 יאאאאאאא חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo199.gif איזה צחוקים
ל ל י ב ל י ב New member 15/5/07 #24 אני פה מפרפרת על הרצפה מרוב צחוק.. ואני גם מעשנת כי זה מגניב. על זה נאמר פתאט.
נ נועילולה XD New member 15/5/07 #32 ליבנה משום מה המשפט בהודעה לא התחבר לי! אהמממ תפסיקי כבררררררררררררררררררררררררררר לעשןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! וממ היא דיי קלטה את המסר פיס אנד לאב!!
ליבנה משום מה המשפט בהודעה לא התחבר לי! אהמממ תפסיקי כבררררררררררררררררררררררררררר לעשןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! וממ היא דיי קלטה את המסר פיס אנד לאב!!
J J Lafferty girl New member 15/5/07 #25 אינלך מה לעשות חוץ מעלק להסתלבט על אנשים? פשוט בינתיים לא שמתי לב שזה באמת הזיז למישו..
X Xx MaayaN xX New member 15/5/07 #30 עזבו אותכם עוד גרופית מטורפת, קרציה ופתטית :] עזבו אותה בשקט. לאט לאט היא תקלוט שאף אחד לא שם עליה פה ותעוף ואימרו אמן.
עזבו אותכם עוד גרופית מטורפת, קרציה ופתטית :] עזבו אותה בשקט. לאט לאט היא תקלוט שאף אחד לא שם עליה פה ותעוף ואימרו אמן.