דחוף!!! תודה.

דחוף!!! תודה.

ד"ר יקרה, כרגע קיבלתי את תוצאות העמסת הגלוקגון של בני. אודה על התיחסותך המהירה. תודה רבה רבה. מחכה לתשובה. כימיה בדם GTT-Glucose 0' | mg/dl | * 47 Glucose 60' | mg/dl | * 50 | Glucose 90' | mg/dl | * 48 | Glucose 120' | mg/dl | * 55 | Glucose 150' | mg/dl | * 58.4 | Glucose 180' | mg/dl | * 57 | Glucose 210' | mg/dl | * 61.2 | Glucose 240' | mg/dl | * 53.8 | אנדוקרינולוגיה Cortisol 0' | nmol/l | ( 716 | Cortisol 90' | nmol/l | * 1335 | Cortisol 120' | nmol/l | * 1625 | Cortisol 150' | nmol/l | * 1862 | Cortisol 180' | nmol/l | * 1615 | Cortisol 210' | nmol/l | * 1342 | Cortisol 240' | nmol/l | * 706 GH 0' | mIU/L | * 13.4 | GH-60' | mIU/L | * 20.3 | GH-90' | mIU/L | * 11.1 | Gh-120' | mIU/L | * 4.3 | Gh-180' | mIU/L | * 16 | Gh-210' | mIU/L | * 18.2 | Gh-240' | mIU/ml | * 14 | Gh-150' | mIU/L | * 9.09

עם כל הדאגה אין הדצקה לחוצפה שלך

אני לא נוהגת לגלות כעס על פונים, אבל במקרה שלך אני חושבת שלא מגיע לך פחות מכך. אני עושה את השרות הזה בצורה ולוונטרית. אני עונה בנאמנות לכל הפונים גם אם זה לוקח ימים אחדים. אני קובעת למי אני עונה קודם, למרות שאני בד"כ עושה זאת בסדר שהשאלות נשאלו. אני לא מחוייבת ללוח זמנים, ובוודאי לא כזה שאת קובעת לי. יש לכם אנדוקרינולוג ילדים שמטפל בבבן שלך בתשלום (או שווה תשלום/טופס 17) ולא בהתנדבות. אולי תשאלי אותו בחסר סבלנות שכזה. ואני אעשה משהו מאד לא אתי, כדי שאנשים שישפטו אם אני מגזימה או לא להלן תוכן המסר ששלחת לי היום (אגב, אני לא ויודעת מה את עושה בחיים לפרנסתך, אבל רק לידיעתך יצאתי מהבית ב-7 בבקר ושבתי מהעבודה ב7:30 בערב. באמת כל מה שחסר לי כשאני חוזרת הביתה זה למצוא מסרים מהסוג הנבזי ששלחת לי) כותרת ההודעה :??????????????? שממתינה לתשובה ממך כבר יומיים, מאוד מודאגלת. חבל שאת בוחרת למי כן/לא לענות בפורום הפתוח לכל.

ayalonav

New member
תאום ציפיות לדר' תורג'מן ולאמא שלהם

דר' תורג'מן, אולי יש מקום להוסיף disclaimer או כמה שורות להודעת המנהל הקיימת, שם תפרטי את המסגרת הנורמטיבית של תפקוד הפורום, מעין Realistic Forum Functioning Preview. ואולי גם להכניס buffer כך שלפני שמשתתף עושה posting הוא צריך לקרוא את הנ"ל. לא שזה יבטיח אפס אי-הבנות אבל אולי יוכל לצמצם אותן ולמנוע כגון דא. ולאמא שלהם, אני בדיוק באותו מעמד שלך: משתתף בפורום ומודאג (לא בגלל ילד שלי אלא בגלל מצבי-אני). הצטרפתי לפני חודש בדיוק. אני יכול לשתף אותך מנסיוני בתקופה זו: קיבלתי מדר' תורג'מן מענה פרטני ישיר ומפורט לכל נושא שהעלתי; המענה ניתן לי תוך פרק זמן קצר ביותר, שנע בין מספר שעות (!) לבין ימים ספורים (3); זאת ועוד: יצרתי גם קשר טלפוני פעם אחת בביתה ונעניתי בנימוס ובצורה עניינית ופעם אחת התקשרתי למכון באיכילוב והיא חזרה אלי לטלפון הנייד עוד באותו יום (!); היא לא ראתה ממנה תגמול כספי כלשהו או שווה ערך לו, היא לא מחוייבת לי משום בחינה שהיא, ולמרות כל אלה לא מצאתי רמה כזו של נגישות, של זמינות ושל התיחסות עניינית אצל אף רופא במפגש פנים-אל-פנים כמו שקיבלתי פה ממנה; עם הזמן גם הרגשתי מספיק נח לפתח small talk בנושאים שאינם קשורים לפורום גרידא וראיתי שישנם עוד משתתפים שמתנהגים בצורה כזו, ולטעמי גם את זה יש זוקף לזכותה של מנהלת הפורום שיצרה אווירה מאפשרת כזו, אם כי לא כל משתתף ירצה בכך או שזה יתאים לו/לה...זה כבר באמת מאוד אינדיבידואלי. לדעתי, צריך להיות גם איכפתניק אמיתי, גם בעל יושרה אישית ומקצועית, גם "תותח" בתחום המומחיות וגם בעל יכולת ונכונות לקבל ביקורת (כולל מקולגות) כדי לנהל פורום במתכונת הזו. נדמה לי שאת זה גם את הבנת, שאחרת לא היית פונה לפורום מלכתחילה וגם מתעקשת לקבל את חוות דעתה של דר' תורג'מן. לפי עוצמת התגובה שלה אני משער שפגעת במשהו מאוד משמעותי: פקפוק ברמת המוסר המקצועי וחוסר פניות. לא נראה לי, שזה מה שהתכוונת להשיג מאשת מקצוע, שחוות דעתה נחשבת בעיניך... אני מאחל רק בריאות לילדיך ולכולנו, ושאם חו"ח בכל זאת נזדקק לרופאים, נטופל על ידי כאלו שהם לפחות ברמתה של דר' תורג'מן.

../images/Emo2.gif אני שוב לא הבנתי את הפואנטה

של התמונה, אבל תודה על ההגנה המאסיבית. אכן הביקורת שספגתי הרגיזה אותי כי היא לא הייתה מוצדקת. כפי שכתבתי לפני ימים אחדים, קורה שאני לוקחת פסק זמן של יום-יומיים כי יש לי גם דברים אחרים לעשות. אני עונה בד"כ לפי הסדר של השאלות, אלא אם כן אני בלחץ או עייפה ומדובר בשאלות טיפה יותר מורכבות שדורשות ממני להתנסח או לנמק בצורה יותר דידקטית, שאז אני מעדיפה לחכות לרגע שיהיה לי יותר פנאי. בשבת ה-29 עניתי בשעות הבקר ואחר הצהריים. בערב לא עניתי יותר, ואף הרשתי לעצמי לצאת לראות סרט (אגב מומלץ מאד: מועדון בית הקברות). באותו הערב כמה אנשים שאלו שאלות, בינהם אמא שלהם. למחרת היה יום ראשון. עבדתי כל היום מאד קשה, חזרתי מאוחר הביתה. היה לי כוח לענות רק לשאלה הראשונה ששאלו אותי ב-29 בערב (Kitticat), וגם עניתי לטל שהיא פציינטית שלי מבית החולים, אותה מכירה היטב ויכולתי לשלוף כמה מילות תגובה. וזהו. והנה למחרת, יום ב' ה-1 במאי, אחרי עוד יום עבודה קשה וארוך, אני חוזרת הביתה מתיישבת ליד המחשב ומגלה את ההתקפה הזו, ועוד בצורה של מסר אישי! נכון נעלבתי וכעסתי. מעניין שהיא לא העזה לכתוב לי את זה בפורום "הפתוח לכל" כי היא כנראה חשה שזה לא מתאים. או שבעצם היא התחשבה בי ומתוך קולגיליות (קולגה למקצוע ממרכז רפואי במרכז הארץ...כן, כן, זו תוספת שהיא הוספיה לי במסר נוסף), היא חשבה שהיא צריכה להצניע את הבקורת. לא חשוב מה. אני כבר נרגעתי אבל זו פעם ראשונה שהחלטתי בכוונה לא לתת תשובה. יש לי עם זה בעיה מוסרית אגב כי אני באמת לא כזו, אבל יש גבול, ואני חושבת שהצדק איתי. לא? על כל פנים תודה לכולכם על התמיכה. אבי, אתה בכלל הרחקת לכת! לא מהנדס אלא פרקליט היית צריך להיות. בנושא ה-disclaimer, אני חושבת שזה סתם יסרבל את זרימת הפורום. יש disclaimer כללי לגבי האחריות המקצועית (שום אחריות). רוב האנשים מבינים את כללי הפורום. וגם כשיש כאלה שמגלים חסר סבלנות לא סבירה, הם בד"כ מבינים לאחר שאני מסבירה להם איך זה עובד, והם אפילו לרוב מתנצלים, וזה בסדר גמור. אבל התקפה כזו, עוד לא חוויתי. ואבי, אל תכניס לאנשים רעיונות לראש! אני ממש לא מעוניינת שיתקשרו אלי הביתה. אז הנה ה-disclaimer האישי שלי: אין לי מרפאה פרטית, אני לא רואה חולים מחוץ למסגרות הרפואה הציבורית בהן אני עובדת, היינו במרפאה האנדוקרינית באיכילוב, ויום אחד במסגרת קופת חולים מכבי בבני ברק. אז אנא, אל תציפו אותי בטלפונים הביתה, במקרה הטוב אני אומר לכם שאני יכולה לראות אותכם בבית החולים. אבל אם קראתם את השורות האלה, תדעו זאת כבר. ושוב תודה על התמיכה!

למעלה