דחוף צריך

sharonthebest1

New member
דחוף צריך ../images/Emo53.gif

שלום לכולם,פרצו לי לאיסיקיו וכנראה גם למחשב. עכשיו זה שפרץ לי הוא מחק לי את האנטי וירוס,והמחשב שלי עובד קצת לאט וגם האינטרנט,עכשיו התקנתי איסיקיו חדש והפשרתי לעצמי לשים קוד לאיסיקיו. שבכך לא יפרצו לי שוב. עכשיו שאלתי היא:מה אני צריך לעשות עכשיו שלא יפרצו לי יותר,ואיזה אנטי וירוס אני צריך למקרה שהוא שם לי וירוס. אני מאוד השמח אים תוכלו לתת לי פרטים ומה לעשות ..... בתודה שרון

לינק

New member
זה לא פשוט

הכי כדאי שתקרא את המאמר הזה שעוזי כתב ותפעל לפיו עכשיו, אם כבר פרצו לך, מלבד אנטי וירוס תריץ תוכנית שבודקת אם יש לך סוסים טרויינים על המחשב. תוכנה כמו זאת. זה חשוב כי אולי אותו אחד השאיר לך דלת אחורית על המחשב. תלך גם להגדרות בטיחות של איציק ותסתיר את הIP שלך. בכלל כדאי שתיצור משתמש חדש ותיידע את החברים שלך. רק ליתר ביטחון

mop666

New member
יווווווו

למה כולם חושבים שפורצים להם דרך האייסיקיו הכי הרבה הוא יכול לשים סרבר עליך באייסיקיו ולגלות את האייפי שלך דרכו כאילו הוא בטח שלח לך את הסרבר ושינה לו את האייקון ובטח אם הוא לא השתמש בתכנות החדשות אז זה גם היה שוקל 300kb עכשיו לפי דעתי אם שלחו לך את זה באייסיקיו אז בטח האנטי וירוס שלך מחק אותו מזמן אז יש מצב שבכלל אין לך כלום כי אם אתה לא ממש מבוקש אף אחד לא ישקיע עליך

Sandro

New member
לידעתך..

אייסיקיו היא אחת היעדים הכי מוכרים כיום לפריצה, הההוכחות לכך הם כל הטרויאנים ואלפי התוכנות שבנו כדי לפרוץ את היעדים של אייסיקיו.. גילוי אייפי אפשר ע"י תוכנות פשוטות ביותר, ולא מצריכות שום טרויאני שיפעל במחשב האחר.. שלא נדבר על תוכנות מסוכנות יותר..

mop666

New member
לא חידשת לי כלום

אבל זה באמת לא דרך האייסיקיו למשל יש הרבה אנשים שמפחדים לתת לי את מספר האייסיקיו שלהם כי הם חושבים שאני יכול לפרוץ דרכו למרות שזה ממש לא בדיוק ככה זה בא לפי דרכים "א"......"ב"..."ג".. אגב אני לא עושה את הדברים האלו

למעלה