דחוף פליז!!!!!

0oeliado0

New member
דחוף פליז!!!!!

תשמעו כל מי שאני עובר לידו אחרי שאני עובר לידו אני רואה אותו במסך שחור אומר משהו ואחרי כמה שניות הוא אומר את זה ואלה אנשים שאני לא מכיר אפילו ועוד משהו חלמתי בלילה שמישהו נופל לתהום ומת ואחרי יום בבוקר אבא של דוה שלי מת אניחייב תשובה פליז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תשובה למה? למה שקורה?

נראה כאילו אתה עובר את השלב בו יש לך את האפשרות להרגיש את עוצמת הכוחות שיש לך אפשרות להגיע אליהם. אין מה לחשוש מזה, ואגב אתה בן כמה?

תשובה למה? למה שקורה?

נראה כאילו אתה עובר את השלב בו יש לך את האפשרות להרגיש את עוצמת הכוחות שיש לך אפשרות להגיע אליהם. אין מה לחשוש מזה, ואגב אתה בן כמה?

מה????

אתה רציני??? איזה פחדדדד!!!!!! אבל הלוואי עליי משהו כזה!!! אני מציעה לך לנצל את זה,יש לך תפקיד מסויים,תעזור לאנשים אם אתה יכול...

smallnig

New member
כנס

התהום היה שחור ואינסופי? והאם אבא שלך קפץ לשם או נפל איכשהו בטעות?

0oeliado0

New member
אני בן 13 פליז תיפתחו את ההודעה

אתם יכולים לעזור לי לדעת איך לשלוט בזה?????? תרגילים או דברים כאלה בבבקשה!!!!

תרגילים לשליטה

אתה יכול לבקש מילולית או במחשבה בראש כשהדברים קורים שהם יפסקו או שהם יהיו מובנים יותר או ברורים יותר, אתה יכול לשאול בראש שאלה שעליה אתה רוצה לדעת יותר בברור למה מתכוונים או למה זה קורה לך, בלילה לפני השינה תעשה מדיטציה עם נשימות מהאף לפה ותרגיע את הגוף, תאכל ארוחה קלה לפני כן ותשאל את השאלות שאתה רוצה תשובות עליהן, התשובות הברורות ביותר שתשמע הן הנכונות לך.
שתף במה שקורה הלאה. לינוי

smallnig

New member
הדבר היחיד שהוא יתקשר איתו ככה זה התת מודע

כל התשובות שהוא יקבל בדרך הזו יבואו רק מהתת מודע שלו ולא משום גוף רוחני.

למעלה