דחוף!!פטריות ברגליים

שמן עץ התה ופטרת ברגליים

שמן עץ התה ככל הנראה מפחית את תחושת הגרד באם קיימת אך לא הוכח כי הוא מסלק את הפטריות. בברכה.

hadas181

New member
דחוף!!פטריות ברגליים

יש לי פטריות צפירוניים ברגליים מה לעשות? לקחת כדורים - אומרים שזה פוגע בכבד מאד משחות לא עוזרות לי ניסיתי הכל גם אגיספור...(בעור זה עבר בציפורניים לא) צריך לציין שזה התחיל לי בגיל 14,לקחתי כדורים,זה עזר לי. לפני שנה חזר לי שוב.עכשיו אני בת 18. מה אתם ממליצים? שמעתי שאפשר לשים כלור-או אקונומיקה - האם זה טוב??זה בטיחותי?? אשמח לתשובה מהירה תודה!!

hadas181

New member
עוד דבר

אמרו לי שפטרת זה נגרם בגלל תזונה- מז"א? מה צריך לאכול בשביל שהפטריות יעלמו?האם אפשר לפתור כך את הבעיה? אשמח לשמוע תשובה ממישהו שמבין

מה לעשות עם הפטריות

כלור ואקונומיקה הם מילים נרדפות. אם זה טוב - לא יודע אם זה בטיחותי - לא במיוחד. ממליץ כי תבצעי תחילה תרבית לפטריות מהציפורניים בקופת חולים ועל פי התשובה תחליטי יחד עם הרופא שלך לגבי את המשך הטיפול. בברכה

hadas181

New member
מז"א תרבית לפטריות

? אז למה אומרים שזה עוזר ? לא עדיף להשתמש במשהו שהוא לא כימי וכך לא לפגוע בדברים אחרים בגוף?? אגב מה יש בכלור שהורג את הפטריות?? תודה!

תשובה

אקונומיקה(כלור) חומר חזק מגע ממושך עמה - יביא הרס של תאים שונים - תאי הפטריה וגם תאי העור שלך התקין שניהם ינזקו מהמגע עם האקונומיקה. בקיצור לא מומלץ

למעלה