דחוף : עזרה !

john stockton

New member
ur dumb

real dumb and i don't care if i get cenzored for this cause ur roining urself just for the sake of it ps- i have some trouble with writing hebrew in tapuz, so in the meanwhile ill write in english

Dragon Roar

New member
אתה עושה לך נזק לעתיד הלא רחוק

יום אחד זה יתפרץ לך. בגלל החוסר זהירות של והאגו המנופח שלך. אתה תסבול מכאבים חזקים, חבל. ועוד משהו. אני מקווה שאתה רק רוצה לעשות רושם "טוב" כי אם יום אחד אתה מחליט לחשל אתה היד שלך בזה שתרסק אותה על הקיר, אתה תסבול ממש. תתאמן בזהירות

chinabird

New member
שעשעת אותי

תראה. תבין. הסכת. הבט: מצד אחד אתה מסרב לראות רופא (זכותך המלאה, כמובן, גם אם אפשר לחלוק על התבונה שבכך), ומצד שני אתה מבקש בפורום עצה שהיא, בסופו של דבר, רפואית. כפי שאמר המורה שלי להיסטוריה: "אין גם-גם, יש או-או". אפשר לבקש עצה בפורום ולא לגשת לרופא (עובדה: כך אתה עושה), אפשר לקבל עצות בפורום ולא לפעול על פיהן (יש שיאמרו שזה אפילו מומלץ), אבל קצת מגוחך לבקש עצה רפואית ובעת ובעונה אחת להכריז על סירוב אידיאולוגי נמרץ ומוחלט לרופאים. הממם?

Rounin

New member
לא אתם לא מבינים

לפני כל הפציאות שלי (כחצי שנה) התחלתי בעבודות של חיזוק הרגליים,ידיים ... כדי שהעצמות,גידים וכל השאר יהיו חזקים. לא התחלתי ישר לשבור קירות,אבל עשיתי את זה בדרך מבוקרת ונכונה. אחרי שפציעות לגמרי נעלמות לי ולא חוזרות, הם יותר לא חוזרות כי החלק הזה בגוף חזק ולא יקרע. למעשה התחלתי לאהוב את זה שאני חוטף מכות -> מתחזק -> לא מרגיש כלום בפעם הבאה -> ואז יותר קל לחסל את היריבים שקודם ניצחו אותך. עוד דבר : יש לי קי חזק, זה לא משפיע עלי (חחחחחחח) !

chinabird

New member
אני מבין על מה אתה מדבר, אבל וגו'

תראה - גם אני מתאמן בשיטה שמאמינה בחישולים, ובאמת כיף לגלות שהמכות שחיסלו לך את האמה לפני חודשיים כבר לא מזיזות לך. מצד שני, זה באמת עניין שיכול לגרום נזק (הנפיחויות על הרגליים שלך, יש להודות, מרגשות אותי יותר מהנפיחויות על הרגליים שלי - לא בהקשר המיני, כמובן ;) ). אתה אומר שאתה עושה את זה בצורה "מבוקרת ונכונה"? טוב ויפה. בכנות מלאה אני חייב להודות שלא בדיוק ברור לי מה זה (הרבה אנשים טוענים שזה מסב נזק לטווח ארוך וכו'). ובכל זאת - אל תזלזל בגוף שלך. נתקלת בתופעה חשודה? התרחק מן המקום, קרא למשטרה, לך לראות רופא. הידעת? לוחם מואי טאי מקצועי לא יכול לזוז בלי הליכון אחרי גיל 30 מרוב חישולים!

למעלה