דחוף : עזרה !

Rounin

New member
דחוף : עזרה !

או קיי, הערב עברנו (אני והחבר'ה שלי) אימון קרבי רצחני בשוטוקאן קארטה, ולפחות לחצי מלתלמידים בכיתה נשברו הרגליים. למרות שאני מחושל, רק כשבאתי הביתה גיליתי "דבשת" ענקית על הרגל ליד כף רגלי הימנית, זה כואב רק אם אני לוחץ על זה, ואני רוצה לדעת איך ניתן לטפל בזה במהירות כדי לא לפספס אימונים !

Ze Colmeia

New member
מין...

בועית/יבלת שכזו

Ze Colmeia

New member
אופס לא שלח לי את כל ההודעה...

שוב, מין בועית/יבלת שכזו
אם התיאור שלי עונה על מה שיש לך, וזה נראה כאילו יש מים בפנים, אפשר "לפוצץ" את זה עם סיכה או משהו, בנקודה הזו יהיה לך העור קצת רגיש, אבל אני המשכתי אימונים עם כאלה דברים, אז גם אתה בהחלט יכול.

קרוקדיל

New member
ואם זאת נפיחות ולא שלפוחית

תשרה את הרגל רבע שעה עשרים דקות במים עם הרבה מלח

Rounin

New member
אני אנסה

זה לא נוזל זה השרירים שלי הם בד"כ רדומים , אבל הם יכולים להגיע לגובה של הר

mickeym

New member
הלו, צא מהסרט שאתה חי בו!

הגיע הזמן שתפסיק להיות גיבור. זה לא שרירים, וה"חישול" הזה לא עושה לאף אחד טוב (בטח שלא לך). אם תחטוף מכה באותו מקום נפוך בפעם הבאה זה ייצור לך בעיות רציניות. לך לרופא, וקבל טיפול. שלא תצטער אח"כ על זה.

Rounin

New member
חה חה חה

היו לי עשרות פציעות בכל מקום מאז שהתחלתי להתאמן (גב,ידיים,רגליים,ראש ...). ואף פעם לא הלכתי לרופא בקשר לזה, וגם לא לשום טיפול רפואי אחר. כעת אני מחושל פיזית ולא נפצע כבר באותה קלות, ואם יש פציעה אז כמה ימי מנוחה יסדרו את זה (לא משנה מה זה) והאזור שהיה פצועה מחלים והופך לחזק יותר.

צודק../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif אני איתך!!!../images/Emo26.gif

אני בדיוק אותו הדבר! ואתה יכול לראות בתמונה כמה שרירי ומחושל אני

magic goldfish

New member
חה חה חה.....

תצחק כל הדרך לבית החולים. אין שום סיבה שתסבול ככה. זה לא עוזר בגרוש. אתה לא אמור לחזור הביתה עם "הרים ברגליים". באחד האימונים האחרונים עבדתי ספיגה אם מישהו שלא היה לו מגני ידיים או כפפות והיו לי שטפי דם בכל הגוף. יופי, עכשיו אני מחושל, אבל לא יכולתי להזיז את הידיים שלי. ותסמוך עליי שאני לא פחות מחושל ממך. אל לך להיות יהיר. אם זה ממשיך, פנה לרופא. אגו זה דבר מסוכן, אל תיתן לא להשתלט עלייך. יום נעים

nitzano

New member
מי צריך בכלל ימי מנוחה !!!1

מכות על פציעה או נפיחות רק מחזקות אותו !!!!!!!!!!!1 מה לא ?!
ממש לא! תנוח קצת .ב 24 שעות ראשונות מומלץ קומפרס קר ,ולאחר 24 ש' קומפרס חם לפיזור הנפיחות . קח את זה בקלות ,אין צורך להפוך לנכה בשביל לצאת "גבר" .

chinabird

New member
האם יכול להיות שמדובר

בשטף דם פנימי? אני לא מכיר תופעה של שריר שפשוט מתנפח בנקודה מסוימת מאליו (אחד מבין דברים רבים, מסתבר, שאני לא מכיר). שמעתי שיש משחה ששמה "ארניקה", או משהו בדומה (ושאינה דורשת מרשם רופא), שאמורה לסייע במקרים של שטפי דם פנימיים, בין היתר. אם זה אכן המצב - צא ונסה. ספר איך היה (ולמה לא שלחת גלויה? התחשלה לך גם היד?)

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifלמרות שאתה מתעקש לא ליישם

את העצה הכי חשובה שקיבלת כאן - לך לרופא. כשיהיה לך ילד בן 10 שירצה לשחק כדורגל, הוא לא ישמח כשתגיד לו "כשהייתי צעיר הייתי יכול, אבל כואבות לי הרגליים מכל המכות שקיבלתי בקראטה..."

Rounin

New member
תעזבו אותי, לא הולך לרופא

אם היתי הולך לרופא כמו כל ה"רגישים" האלו היתי גר ברחוב. גם אם יש לי את הפציעה הכי רצינית שיש = מקיסימום שבוע וזה עובר ללא זכר ! זה מה שחישול מביא. אני רק רציתי לקצר את הפציעה כי זו סוף שנת הלימוד ! ויש קרבות ! בשר שבור ! עצמות מרוסקות! והרבה קי לבלוע !

למעלה