דחוף עזרה!

מיהכ32

New member
דחוף עזרה!

היי בנות, אני נמצאת כרגע בתהליך של פרוטוקול ארוך ׳ יום 7 של הזרקות פלוס סינרל פעמיים ביום מסניפה… אבל היו מספר פעמים ששכחתי לדוגמא לקחת סינרל בבוקר ולקחתי בערב את ההשלמה… אתמול עשיתי אולטראסאונד והיו רק זקיקים קטנים מ10, ותוצאות של בדיקות דם היו: פרוגרסטרון קטן מ0.9 ואסטרדיול 282׳ עכשיו הבעיה שקמתי בבוקר עם כאבים בצד כמו ביוץ וראיתי כרגע הפרשות כמו של ביוץ בשירותים׳ יש סיכוי שהתפספס לי הביוץ??הרי לפי הנתונים מאתמול נראה שאני עוד רחוקה מביוץ… אודה לעזרתן של המבינות … ממש. פחדת להזריק סתם׳

PAND76

New member
כשיש כאבים/הפרשות כפי שתיארת, בד"כ הביוץ אמור להגיע

תוך 24-48 שעות אם אני לא טועה. אבל לדעתי הוא טרם התרחש. אם את מצליחה להשיג תור לרופא שנתן לך הפרוט', או להודיע דחוף על מה שכתבת לאחיות ביחידת IVF, יש סיכוי שתוכלי לקבל הנחיות והחודש הזה לא יתפספס.

בהצלחה.

Rמחכה7

New member
אם הבנתי נכון- אז זה ממש לא אומר שזה ביוץ

אם אתמול בא.ס. רק זקיקים קטנים מ-10
ואסטרדיול - 282
את רחוקה מאוד מביוץ...
&nbsp
כאשר לוקחים הורמונים אין משמעות להפרשות
הפרשות מרובות וכאבים יכולים להיות בהשפעת ההורמונים
&nbsp

מיהכ32

New member
תודה! יש בנות נוספות שיכולות להרגיע?

שגם קרה להם אותו הדבר או שפשוט יודעות להגיד שאכן אינני טועה ולפי הנתונים אני עוד רחוקה מביוץ?? אשמח לשמוע עוד תגובות!!

Rמחכה7

New member
לא יכולה להחליף בנות נוספות, אבל..

&nbsp
בשנות הוותק שצברתי
לצערי אני מנצחת כאן בפורום
ונחשבת כמו כמה בנות

(לא מרבה לכתוב כאן, אבל יש מאחורי מספר דו ספרתי של טיפולים שונים ונסיון ארוך...)
&nbsp
כך שבאמת, את יכולה להיות רגועה, אין שום משמעות להפרשות בזמן לקיחת הורמונים
&nbsp
בהצלחה רבה!

nhrc3

New member
מסכימה עם מה שכתבו לך

לדעתי ההפרשות נובעות בכלל מהרמה הגבוהה של האסטריודל ובמחזור רגיל תואמות לביוץ. אצלך ב"עבודה" הרבה יותר זקיקים כך שהרמה עוד תעלה

למעלה