דחוף! עזרה! כנסו!

דחוף! עזרה! כנסו!../images/Emo122.gif

אני ואחי מתכננים משחק DND כבר הרבה זמן והוא אירגן כבר הכל עד שהוא גילה שהוא איבד את הקוביות שלו (נא לא להגיב לזה
הוא מובך גם ככה) בכל מקרה האם יש פה מישהו שמוכר במקרה את הקוביות הבאות :ק4, ק6,ק8,ק10,ק12,ק20.. יענו הקוביות הרגילות. תודה רבה!

The Evil Rabbit

New member
ועכשיו ברצינות.

הודעות מהסוג ששלחת בד"כ לא מתקבלות פה בברכה והן משאירות רושם ראשוני רע על הכותב. לא ברור מה כל כך דחוף בשאלה שלך. והתשובה: יש במאמרי הפורום מאמר עם חנויות שמוכרות את מוצרי התחביב. בחר שם את הקרובה למקום מגוריך.

snift

New member
ניתן לקנות את הקוביות בחניות

המשחקים השונות.

JuffoWup

New member
וואו, זה באמת דחוף...

רציתי לתרום את הקוביות שלי לנערים שמכינים מהם תרופות לסרטן בסינגפור, אבל יש לי סדר עדיפויות מתוקן...

חח יא נחמדים..

בשבילנו זה דחוף.. הוא אירגן את המשחק הזה כבר כמעט שנה והוא כמעט התאבד כשהוא גילה שאין קוביות (טוב אני מגזימה..) בעיקרון מה שאני אומרת שהוא ממש השקיע על המשחק הזה וחבל לי עליו.. בכל מקרה תודה על התשובות..

gambakupu

New member
מי היה מאמין שבפורומים לא אוהבים

הודעות כדוגמת ההודעה שלך?! snift אמר לך איפה ניתן למצוא. אם את רוצה לדעת אילו חנויות... אלה

רמץ

New member
../images/Emo150.gif אוקי...

בחודשים האחרונים כבר התחלתי לחשוד שמשהו שם לא בסדר וההרגשה התגברה לאט לאט... הדיונים השקטים על יורדי ים וליקנטרופ צמחים... התשובות המנומסות לפונים הצעירים... הציטוט האופטימי בכרטיס שלך שנדמה לי שלא היה שם קודם... אבל זה כבר שובר לי את ה-SOD סופית. יצא המרצע מן השק, חבוב! מי אתה ומה עשית עם הבלש?

למעלה