דחוף עוד מעט

vq55205

New member
דחוף עוד מעט

כתבה על חיפושיות בערוץ 2 לכו מייד לראות

Joe Bugin

New member
התקשרתי לערוץ החדשות מיד אחרי

הכתבה וביקשתי את הפרטים של החברה האלה אבל ביקשו שאתקשר ביום ראשון מפני שכרגע הם משדרים את הפיגוע.

BOBI BIMBA 03

New member
איך הם עלו את הגבעות האלו????

אשכרה אוטו שטח הם עשו אותו.. איך הם עלו את הגבעות???

balkanyi

New member
ראיתם אותם תזכרו את הפרצופים

אני אישית כועס על זה לא יודע מה איתך יוסי למרות שהם לא חובבי חיפושיות הם סתם מתגעגעים לחיי הזוהר שלהם אני מאחל להם שידוממו מנוע באדיס אבבא ושיחזרו באוטובוס עם 30 קניבלים לשדה התעופה עלו והצליחו גיל הזהב בתנופה

balkanyi

New member
אוהבים אותך איתי!!!!!למרות שהראת ..

לנו את החריץ שלך היום

Joe Bugin

New member
למה אתה כ"כ כועס?!

אני חושב בדיוק להיפך - כל הכבוד להם ! שיצליחו שיסעו ושיחזרו בשלום. אני אעדכן לגבי הנסיון שלי ליצור אתם קשר.

balkanyi

New member
אני כועס מותר

סתם!! אבל זה מעצבן רק שאנשים שלא באים למועדון יחברו בין השניים וזה היה בצחוק עצם העובדה שהם מבוגרים אני נותן להם כבוד ואפילו מחזיק מהם התמונה מהגינה של בן ברמת השרון

dw2322

New member
קודם כל הקלטתי

חשבתי עליך ברגע שראיתי ומייד לחצתי REC. אז אם מישהו מהמועדון רוצה לראות את הכתבה אז הקלטתי אותה (פחות קצת מההתחלה, הגעתי אליה במקרה). גם לי נראה שהחבר´ה האלה לא עשו זאת בגלל חיבה לחיפושיות דווקא אלא יותר מסיבות חברתיות, אבל מי יודע, אולי אחרי שיכירו את המועדון?

balkanyi

New member
גם אני הקלטתי את הארוויזיון אז מה

בלקני עוד תמונה מהבית של בן

dw2322

New member
מה קרה למכסה מנוע של הלבנה?

ואיזה יופי האדומה, "כמעט" כמו שהיה לי
(טוב, בסדר, זאת בתמונה קצת יותר יפה) לא ממש הבנתי תגובתך לגבי ההקלטה. סברתי לתומי שאם מישהו (חשבתי על יוסי,בני,דרור או החבר´ה הקבועים האחרים) נורא ירצה לראות אז לא מפריע לי להשאיל הקלטת (כמו הספר על החיפושית בזמנו). סה"כ אין יותר מדי כתבות בטלויזיה על חיפושיות. אם גם אתה הקלטת אז עוד יותר טוב. אני מגיע למפגשים רק "פעם ב". נראה לי שישמחו אם יוכלו להשאיל ההקלטה גם ממך.

KiCKAs5

New member
טוב אז ככה..

החלטתי שכדאי שאנשים פה יכירו אותנו יותר טוב צריך להוסיף קצת מידע על התמונות שבלקני צילם במפגש שעשינו בבית של בן שבוע שעבר.. ואגב.. בקשר למכסה מנוע.. מישהו (איתי!) התרגש קצת יותר מדי בזמן משחק פרוע של "ערבי , ערבי , איזה צבע!?@#$* " וברגע שבן צעק לבן איתי פשוט זינק על החיפושית של בני ואלה היו התוצאות... ושוב.. אני רוצה לבקש סליחה בשם בני מאמא של בן על זה שהוא ניסה לטפס עם החיפושית על הגג של האחוזה ... סליחה...

KiCKAs5

New member
מה אני יעשה..

הוספתי את הכתוביות , המרתי חזרה ל JPG והופס.. הקובץ השמין באיזה 200kb.. וכמו שאתה יודע אנחנו מוגבלים ל250.. אז הורדתי באיכות וכל הכתב נימרח.. ולא היה לי כוח לעשות הכל מחדש..

ofir_y

New member
מההההה???

שאתה ממיר לJPG הקובץ בחיים לא ישמין! JPG זה מקובץ...

למעלה