דחוף ממש ממש!

דחוף ממש ממש!

שלום אני ליליפוהו,מנהלת להקת דה גירלז! אני מכינה שירים לפי הזמנות,והם תמיד באיכות גבוהה! אתם בוחרים את השם,ובינתיים אתם יכולים לעשות כל דבר אחר! השירים שאני מוכרת שווים,וזה תמיד חוסך זמן! אני עושה רק 2 הזמנות ביום,אז לכתוב לי בספר המבקרים שלי את השם, את שם הלהקה ואת שם השיר הרצוי ואני אודיע כשאני אגמור עם השיר רק יש להקפיד להגיע בזמן כי כל אחד אחר יכול לקנות את השיר ... אז רק תכתבו בספר המבקרים של להקת דה גירלז,וכבר יהיה לכם מוכן שיר באיכות גבוהה מאוד,בזמן שאתם עושים כל דבר אחר עם הלהקה![ שווה מאוד לקנות שירים ממני,כי כל שיר עשוי באהבה!
אז תקנו!
ותהנו מן הקיץ!

טוב

הנה: http://www.tapuz.co.il/MyBand/bandDisplay/band.asp?b=6186 הכנסו ומהרו להזמין. להיום ה30.7.06 אין יור אפשרות להזמין,אך מחר יום חדש!

ה ב ו ב ה

New member
לא עדיף ש..

אותה להקה "מזמינה" כתוב כבר את השיר בפחות כסף? ולמה לחכות יומיים אם אפשר שעה או 3 שעות בלבד? אני אישית-מוותרת על התענוג. תודה בכל אופן.

נגמר המקום להזמנת שירים,

אין יותר אפשרות להזמנת שירים.שמות הלהקות שכן יקבלו את השירים הם:the yougs,black tears,the x sister,the rock star,אוטופיה, למה???ככה!!!,רוק ביץ',crash girlz,fourPS,פצצה לגבה,להקת השלום,high profile. אלה שלא עלו בהגרלה ולכן לא יוכלו לקבל את השירים שרצו: קליק קאסט ומכבדים כרטיסי אשראי. אני מצטערת על אי הנוחיות, אך אין יותר מקום להזמנה, ורק אלה שכבר הזמינו ועלו בהגרלה יוכלו לקבל את השירים שהזמינו. אלה שלא עלו מתבקשים ליצור איתי קשר בדוא"ל:[email protected] . תודה.

2 דברים

1. זה ממש מגניב שאת מנהלת עסק של שירים... 2 תוסיפי את המספר של הלהקה או קישור אליה..... תודה game girls

אין בעיה.

תפתחי את ההודעה עם הנושא טוב, שם יש את הקישור ללהקה. אך נסגר העסק של השירים מכיוון שקבלתי הזמנות כה רבות. רק אלה שעלו בהגרלה(שכתבתי בהודעה הקודמת שלי)יוכלו לקבל את ההזמנות שלהם,ולכן נא לא לשלוח לי הזמנות יותר. תודה.

למעלה