דחוף...מה עושים ?

קלר1

New member
דחוף...מה עושים ?

אני משתתפת פסיבית בפורום....והפעם החלטתי לכתוב כדי להתייעץ...לפני כשלושה שבועות בדרך לעבודה ,קצת לפני מתחם בילו,ממש על הדרך בצד הכביש ,בזוית העין ראיתי כלב רוטווילר קשור לגדר ומתנשף קשות....והתרשמתי שאין לא צל...אחרי כמה ימים החלטתי לעצור ולראות מה קורה...המקום הוא מעין מתחם קטן של 3 חנויות של חומרי בניין(יש שלט גדול שכתוב תמבור) והשטח מלא ברזלים ולבני בטון וכ"ד..אני רואה את הכלב ,רוטווילר גזעי בערך כ-8 חודשים , קשור ממש בכניסה, לגדר, ורובץ מתחת לוח מפח מתנשף קשות ,שיא החום, והכלב בלי מים ...כל הראש שלו היה מוצף זבובים ..האזניים עם פצעים קשים מהזבובים מדממים..רגל אחורית פצע על העצם והאזור נפוח ...ושרשרת שהתקצרה לכ-50 ס"מ בגלל הסיבבום שלו..זה היה מחזה נורא ביותר..כמובן ישר שמתי לו מים וחיפשתי את בעליו..מצטבר הוא בחור צעיר ,שקיבל את הכלב מחבר שרצה לזרוק אותו....בקשתי ממנו והסברתי שהוא חייב לטפל בכלב כמו שצריך....ובקשתי שנחפש לו בית אחר..להפתעתי הוא הסכים..ואני ישר התקשרתי לתל"ל כדי לחפש פתרון לכלב...התשובה שקבלתי היה שהוא כלב שנחשב למסוכן ומחוץ לחוק ואי אפשר לפרסם אותו לאימוץ ושאפנה למח. משפטית כדי לפנותו להסגר עירוני...הייתי המומה מהתגובה הזו...למחרת התקשרתי לבחור ואז הודיע לי שהוא התחרט והוא יטפל בכלב.....חשבתי שהוא באמת יטפל בו....שבוע אחרי (פעם בשבוע אני עוברת שם ...ואני אישית גרה רחוק מהאזור) שוב באתי לראות את הכלב ,חשכו עיניי הוא פונה מהמקום שלו בגלל הסחורה שקיבלו... וקשר אותו מתחת או בחיבור בין הכף לטרקטור,אותו סיפור עם השרשרת הקצרה.. חשוף לגמרי לשמש שוב מוצף בזבובים והכלב מתנשף בטירוף...שוב אין לו מים כי הוא שופך אותו כדי להתקרר...הקטע הוא, שהבחור מאוד נחמד ומקשיב למה שאני אומרת אך לא יודע איך להתייחס ולטפל בכלב ...ובכל זאת רוצה להחזיק בו ...בנתיים ריססתי אותו נגד זבובים והזזתי למקום יותר מוצל ...הכלב היה בטירוף מהחום 4 פעמים הבאתי לו מים והוא שפך כדי לצנן את גופו....ניסיתי שוב לשכנע אותו שימסור את הכלב שזה לא מקום בשבילו...הבטיח שבעוד שבועיים אם אראה שמצבו לא השתפר אז אקח אותו.. .אני לא יודעת מה לעשות אני לא רוצה ללכת בכסאח...אני באמת דואגת לגורלו ..הכלב מוזנח ,ניראה זוועה,מפוחד,זקוק לאנטיביוטיקה,ומה עושים ? מחכים עוד ? איך אפשר להציל אותו ולאן ?....הבחור הוא ממוצא ערבי ואמנם הוא נחמד אך בד"כ לא יודעים איך לטפל בכלבים.....חשבתי אולי תוכלו לעזור ,אלה שגרים בסביבה ,לעקוב אחרי מצבו בלי שירגיש שבאים לרחרח...סליחה על אריכות ההודעה ...הנייד שלי -7629949 050 .תודה.קלר1

CryForTheMoon

New member
מקפיצההה

אני מהאיזור אך לא יצא לי לעבור שם מאז שדיברת איתי בפרטי...

tally3000

New member
גולו,אני גרה דקה משם,אם תארגנו משהו

קחי אותי בחשבון.

NoKi2sh

New member
מה זה מתחם בילו?

נורא
קורע לב. יש מצב לצלמו? להכין מודעות? יש מצב שימצא לו בית....
אוף. נורא.

SUMMER8

New member
מתחם ביל"ו, זה מתחם קניות גדול

שנמצא בקרית-עקרון, כלומר: בין רחובות לקיבוץ גבעת-ברנר. המתחם הוא אזור ממש גדול שיש בו מלא חנויות. ואם תרצי לבקר באתר שלהם.... בבקשה: http://www.bilu-center.co.il/

tally3000

New member
גרה ממש קרוב לשם

אני אצור איתך קשר ונראה מה ניתן לעשות.

רוטווילר + פצעים על הפנים והרגליים ../images/Emo4.gif

זה לא נשמע כאילו ניסו לאמן אותו לקרבות?

tally3000

New member
עדכון ובקשה לעזרה

הגעתי למתחם,אך הכלב לא היה שם. משיחה עם הבחור שם,התברר כי לאחר ביקורה של קלר1,הוא שחרר את הכלב מהכבל ותחם אותו בחצר קטנה ומגודרת,מוצלת ועם דלי מים,אך הכלב הצליח לצאת ומשם וברח. הוא אומר שחיפש אותו בשעות הבוקר ומישהו אף הודיע לו שראה אותו מסתובב באיזור עקרון,אך עד שהגיע למקום,הכלב הספיק להעלם משם. הוא הסכים למסור את הכלב במידה ויימצא. מי שנמצא באיזור - אנא,פקחו עיניים ושמרו על עירנות,הכלב צריך טיפול רפואי. רוטוויילר בן 7 חודשים,פצוע (רגליו נפוחות ופצעים על פניו). יש לו כבר אומנה שמחכה לו ווטרינר שמודע למצבו ומוכן לעזור. מקווה שיהיו חדשות טובות יותר בהמשך..

goolo123

New member
אני עדיין לא משוכנעת במאה אחוז...שהוא לא

"מוכר" לנו סיפור.אם את יכולה...נסי בעוד מספר ימים שוב לעבור שם ולרחרח....
כל הכבוד לך !

tally3000

New member
לא נראה ככה

רחרחתי באיזור לפני שניגשתי לדבר איתו,הוא ישב במשרד ולא ראה אותי מחפשת את הכלב בכלל. לאחר הביקור של קלר1 הוא כן עשה משהו כדי לשפר את התנאים של הכלב,הוא שחרר אותו מהכבל (שהיה מונח שם),דלי מלא מים היה במקום והשטח אותו גידר היה מוצל ברובו. כשנגשתי אליו ודיברתי איתו,הוא אמר שיתן לי אותו בשמחה,הוא ממש לא נראה כאילו "עבד עלי",אלא פשוט הבין לאחר השיחה עם קלר1 שאין לו יכולת להחזיק אותו ולתת לו את התנאים להם הוא זקוק. הוא שיתף פעולה לגמרי ונראה אמיתי לגמרי. היה שם בחור מבוגר מאד,בעל חנות צמודה,שהחזיק עיזים ותרנגולות בתנאים מזעזעים,ללא מים,צל,המון זבל וזבובים,דרכתי בערימות חרא כדי לנסות ולהתקרב אליהם,הם גם במצב נוראי. הם קוראים לזה "לגדל בעלי חיים". כשניסיתי לדבר עם הבחור הזקן,לברר אם ראה את הכלב,הוא אמר שכלבים הוא לא מחזיק שם כי הוא לא אוהב אותם. משמע- הוא "מגדל" עיזים ותרנגולים כי הוא אוהב אותם,אבל לא מסוגל לתרגם את האהבה הזאת לנתינת תנאים מתאימים לגידול. בכל מקרה,אעבור שם שוב לקראת סוף השבוע.

tally3000

New member
אבדוק מחר אם יש חדש לגביו

בעיקרון צריך עזרה בחיפושים אחריו.. תודה.

למעלה