עוגת מוס.
מכינים בסיס לעוגה-מוס:
5 חלבונים
3/4 כוס סוכר
ו100 גרם קוקוס.
לערבב היטב, לצקת לתבנית מס' 24 ולאפות בחום בינוני כ- 20 דקות,עד הזהבה.
מוציאים את הבסיס האפוי מהתנור, לצינון.
בינתיים ,
מחממים בסיר קטן מיכל שמנת -מתוקה,
ברגע הרתיחה לכבות את האש,ולהכניס פנימה ,150 גרם קוביות שוקולד.
ולאחר 1/2 דקה,לערבב עם השמנת ,לקבלת קרם חלק.
ולצקת על הבסיס האפוי שהצטנן בינתיים.
ולהכניס לשעה להקפאה בפריזר .
כעבור שעה,,
מקציפים במיקסר מיכל שמנת -מתוקה עם כף סוכר,
מוציאים את העוגה הקפואה מהפריזר ומורחים עליה את כול הקצף,
ומפזרים מעל הקצף שוקולד מגורר וחצאי-אגוזים.
ומחזירים לעוד שעה וחצי להקפאה, או ליותר.
מפשיריםחצי שעה לפני שרוצים לאכול את עוגת המוס,
פורסים כמה פרוסות שרוצים ,ומפשירים-25 -30 דקות הפשרה.
והרי לך עוגת מוס נהדרת,על בסיס מ- 5 חלבונים.