דחוף מאוד!!!!

דחוף מאוד!!!!

היי חבר'ה מה קורה?? למרות שקר בחוץ אני מקווה שבפנים חמים... תקשיבו שבת הבאה אני לא יהיה בסניף שלי וחניכה שלי אמרה שהיא רוצה להעביר פעולה במקומי (רק שאני יכין אותה..) עכשיו רציתי להכין לה פעולה על חברות. יש קצת בעיות בין הבנות כל אחת עושה פוזות על השניה מה שנקרא. בכל מקרה התכוונתי לעשות מערך על חברות אבל חשבתי אולי אם חניכה תעביר את הפעולה הראשונה יהיה שם איזה משהו שיעבוד... השאלה היא איזו פעולה אפשר לעשות.. אני צריכה משהו לא כל כך קשה שהיא תוכל להעביר... הנושאים העדיפים: שאין כמו חברות לסמוך על חברות קבלת החברה ששונה ממני ועוד כאלה.. דרך אגב אני מדריכה שבט מעלות אז צריך משהו שיתאים להם... תודה מראש!!!

הכלטובה

New member
גמני בעד..

שבת צריכה להעביר לבנות שבגילה שהן חברות שלה פעולה זה יהיה אחרת.. לדעתי תני לאחת הבנות בגילך שלא מדריכות לעשות ת'פעולה... לפחות ככה עושים בסניף שלנו..

eliya59

New member
אני לא חושב

לדעתי יש איזשהו ערך לכך שילדה מעבירה לחברות שלה שבאותו גיל פעולה. אבל באותה מידה אסור לשכוח שאין לה סיכוי להשתלט על חברות שלה לבד, ולכן תני לה להעביר פעולה אבל תשלחי גם איזה חברה בגיל שלך כדי שתשמור עליהן שיהיו בשקט

קבלי...

בעזרת הקדוש ברוך הוא .. דבר ראשון אני ממש חושבת שזה חשוב שבת מהשבט תעביר פעולה מידי פעם אני למשל הרבה פעמים הייתי מעבירה פעולה לשבט שלי וזה ממש מגבש וכייף... דבר שני יש לי פעולה על הסיפור עם ההוא שהתאבד אני יכולה להעלות לך את הסיפור אני אשלח לך במסר אישי... אני העברתי את הסיפור הזה 3 פעמים ורואים תוצאות אחריו... מקווה שעזרתי

דעתי...

גם אני חשבתי על זה הרבה אם באמת עדיף שחברה שלי תעביר במקומי אבל האמת היא שחניכה שלי ביקשה ממני לתת לה להעביר פעולה. וזה טוב מכמה בחינות: 1. ככה אני ידע וילמד להבא אם באמת אפשר לסמוך על אחת הבנות להעביר פעולה ... 2. לראות אם בגלל שהיא חברה שלהן הן יקשיבו לה יותר 3.אני חושבת שזה נותן ביטוי טוב לבנות להעביר פעולה לחברות שלהן. 4. זה נותן להן קצת מעורבות... זהו בכללי ואני חושבת שזה יהיה צעד טוב וחשוב ולומדים מטעויות... בכל אופן אשמח למספר רעיונות גם אם חניכה שלי תעביר וגם אם בסוף אני יבקש מחברה... שיהיה לכם לילה נפלא!! ואגב תודה רבה על התגובות..

למעלה