דחוף מאוד

mori48

New member
דחוף מאוד

שלום אני כרגע גרה בהולנד, עברו 3 החודשים שבהם הייתי חוקית. ועכשיו כבר שבועיים אני לא... אני מתכוונת לחזור מפה עוד מספר חודשים, בסביבות ינואר. רציתי לדעת מה מצפה לי בשדה התעופה? האם ייתנו לי חותמת שחורה? האם רק ינזפו בי ? אשמח לכל מידע אפשרי בנוגע לעניין הזה דבר שני, אם אני אחזור מכאן לארץ עוד חודש, ואחכ ארצה לחזור להולנד כעבור שבועיים. האם ייתנו לי להכנס בחזרה שוב? או שעלי להכנס ממדינה אחרת? אשמח לכל מידע אפשרי, כי אני לא מוצאת תשובות בכל מקום אחר תודה

TrigATUSA

New member
"מספר חודשים" עד ינואר ../images/Emo6.gif

הטיפול לא קונסיסטנטי עכשיו כל עוד זה רק כמה שבועות יש סיכוי טוב שיעשו לך נו נו נו וייתנו לך ללכת ככל שתהיי לא חוקית יותר זמן (למשל עד ינואר....) הסיכוי גדול שביציאה ישימו לך חותמת שחורה, ירשמו אותך במחשב, ותגידי שלום לביקורים באירופה בעתיד הנראה לעין תעשי את החשבון שלך

mori48

New member
המשך

אתה מדבר מניסיון ? והאם אם אני אצא עוד חודש מהולנד וארצה להכנס אליה בחזרה אחרי מספר שבועות- נגיד 2 שבועות האם ייתנו לי להכנס שוב?

Solsikke

New member
אני במקומך

הייתי הולכת להאריך את הויזת תייר מלכתחילה. עכשיו יש לך שתי אפשרויות, לעשות ספקולציות או לנסות לסדר הארכה של ויזת תייר מול הרשויות. לתשומת לבך, הויזת תייר 3 חודשים היא לכל מדינות השנקן (שויץ ובריטניה לא נכללות), ולכן את לא יכולה לשהות יותר באף מדינה אירופאית כי פג תוקף הויזה, עבר הזמן שניתן היה לצאת מהמדינה למדינה אירופאית אחרת ולחזור.

Solsikke

New member
ולא

לא יתנו לך להכנס אלא אם תוציאי ויזה מסודרת. וככל שתשארי יותר זמן באופן לא חוקי, גדל הסיכוי לחותמת שחורה, ואז בטח שלא תוכלי לחזור

mori48

New member
המשך...

מזא לא ייתנו לי להכנס בחזרה להולנד? אני אגיע לשדה תעופה ומה יעשו איתי שם ? את מדברת על סמך ניסיון שלך או על סמך שמועות ששמעת? כי אני מכירה הרבה אנשים שעושים את זה כל הזמן, והם גרים פה בצורה לא חוקית ולא עושים להם שום בעיות, ושום חותמות שחורות בגלל זה אני מבולבלת מחכה לתשובה

een ogenblik

New member
אם את מכירה אנשים עם נסיון

למה את צריכה לשמוע על נסיון של אנשים שאינך מכירה?

R750-Girl

New member
היא תמיד תוכל לומר לפקיד ההגירה

"אבל בפורום אמרו שיהיה בסדר"

עוגייה

New member
מה לא ברור

כרגע את שוהה במדינה בצורה לא חוקית. אם תעזבי עכשיו אולי יתמזל מזלך ולא יעשו לך כלום. אם תעזבי בינואר הסיכויים פוחתים. אם תעזבי עכשיו ותרצי לחזור להולנד בעוד שבועיים כאשר בדרכונך חותמת שחורה או אין לך את הויזה המתאימה, את תגיעי לשדה"ת ומה שיעשו לך שם זה יגידו לך יפה שלום ויחזירו אותך חזרה הביתה. הדבר האלו קורים וזה לא הנפצה. לי אישית יש ידיד שטס לארה"ב ללא ויזה מתאימה והוחזר הביתה כלעומת שבא. את אישית מכירה אנשים שאין להם ויזה לשהות באירופה ועם זאת נכנסים ויוצאים ללא בעיה? נשמע לי הזוי במקצת. אני בחיים לא אבין מאיפה האומץ הזה לשהות במדינה בצורה בלתי חוקית, ומאיפה החוצפה לצפצף על המדינה הזו והחוקים שלה.

Solsikke

New member
במקרה הטוב

יעלו אותך על טיסה חזרה עם נזיפה ולא אני לא מכירה אישית אף אחד ששוהה באופן בלתי חוקי, אבל אם את מכירה ולא מפריע לך להסתבך, הסיכון הוא שלך

een ogenblik

New member
נסיון של מי?

לי זה לא קרה, כנראה כי לא נשארתי בצורה לא חוקית. אם אני קוראת נכון, אז גם לטריג זה לא קרה, בדיוק מאותה סיבה שלי. לאחרים שנשארו בצורה לא חוקית אין נסיון אחיד. יש כאלו שהצליחו, אבל מי שלא הצליח לא רק שלא יכול היה לחזור לאחר שבועיים, הוא לא יכול היה לחזור במשך זמן הנמדד בשנים. השאלה היא על איזה נסיון את מוכנה להמר: - הנסיון שאת נשארת בהולנד כמה שבא לך ולא משנה מה החוקים אבל כתוצאה מכך לא תוכלי לחזור לבקר במערב אירופה למשך כמה שנים לעומת הנסיון התוצאה שלא תיווצר שום בעיה. - הנסיון שאת חוזרת בזריזות לארץ ומתרצת ממש טוב בשדה התעופה במקרה שמישהו יתשאל אותך על שהיית היתר שלך וכתוצאה מכך תוכלי להמשיך לבקר במערב אירופה בכפוף לחוקים. ההחלטה היא שלך והנסיון יהיה אישי שלך. הנסיון של אחרים לא יעזור לך.

Lia78

New member
ולא רק במערב אירופה

חותמת שחורה בדרכון סביר שתמנע ממנה לקבל ויזת כניסה לארצות אחרות, כמו ארה"ב. ולשואלת, במקרה הטוב בעמדת הצ'ק אין יגידו לך שאת לא יכולה לטוב, במקרה הרע בביקורת הגבולות בכניסה לאירופה. מכירה אנשים שכניסתם נדחתה לארה"ב ולאוסטרליה (מסיבות שונות, הם הגיעו עם ויזה כחוק) לא חוויה שהייתי מאחלת למישהו. לא תמיד אנשים מספרים לך את כל הסיפור מאחורי שהייתם הלא חוקית. ולעולם אין לדעת מתי המזל ייגמר. אני לא בעד לשחק עם החוק שהוא מאד ברור בעניין.

TatyBar

New member
מה את לא מוצאת בשום מקום אחר?

תשובות על איך להפר את החוק? מה נראה לך? שהחוק הוא סתם פיסת נייר עם גיבוב אותיות? בהולנד, שלא בלה-לה-לנד ממנה כנראה את באה, יש משמעות לחוקים. ויש סיכוי שמישהו יתפוס אותך סתם ברחוב ויגרש אותך ולא תוכלי לחזור אף פעם. לא רק להולנד. בכלל לאירופה. מה את בכלל עושה שם? גרה בהולנד אמרת? כלומר - מה, שכרת דירה? ואת עובדת? או סטודנטית או משהו? מה הכוונה שלך גרה? שאת תיירת? או סתם רוצה להיות אחת שגרה שם? לא. לא תוכלי לחזור ממדינה אחרת. את אשכרה חושבת שהם מטומטמים ותצליחי לעבוד עליהם? תמשיכי לחשוב ככה. ואם לא יתפסו אותך לפני, אז יעצרו אותך בשדה התעופה, ותתחילי לגמגם להם שם. ולנסות לתת הסברים של ילדה טיפשה לשלטונות ההגירה. כי רק ילדה מטומטמת "לא שמה לב" מתי נגמרת לה הויזה לשהייה חוקית במדינה אחרת. ולא. להגיש שחשבת שאולי יתנו לך ארכה ולא יעשו לך כלום כי את חמודונת ויעני תמימה כזו לא עשתה רע לאף אחד ובסך הכל רצתה להפר חוק ולא להיענש - זה ממש לא תירוץ קביל. אנשים כמוך עושים לי בחילה. אם את רוצה להאריך את השהות שלך - לכי לשגרירות ותשאלי אם אפשר. ואם את מכירה אנשים שעשו דברים כאלה ושרדו - לכי ותשאלי אותם לעצות מה לענות לשלטונות ההגירה. לנו, לאנשים נורמליים שאין להם שום עניין לעבור על החוק או להגר באופן לא חוקי, אין את הנסיון של הקומבינטורים המגעילים האלה. תזכירי לי איזה תשובות את לא מוצאת במקום אחר...?

forglemmigej

New member
ויי איזה התקפה

נניח שזה נכון מה שאת אומרת, את באמת חושבת שמישהו ירצה לנהל איתך דיון עם צורת כתיבה כזו? יצא חוק מינואר 2009 שכל מי שמגיע ממדינה שאינה מדינה אירופאית חייב להראות כרטיס חזרה או אישור שהיה בדרכון, בדרך כלל בנתבג כבר בודקים את המצב.

dedib3

New member
התקפה- אבל מה לעשות שרק ככה אנשים כאלו מבינים

forglemmigej

New member
לא נראה לי.

אפשר להסביר כל דבר יפה אז בטוח יקשיבו יותר ,חוץ מזה לא נראה לי שמישהו פה ממשטרת ההגירה בתפקיד פעיל ,אבל מה אני יודעת..

Solsikke

New member
אישית

אני גם חושבת שאפשר להסביר יפה, אבל די, נמאס כבר מכל הארחי פרחי האלה שבאים לפורום לקבל עצות איך לעבור על החוק.

גוזליה

New member
../images/Emo196.gifהודעות נוספות בנושא יימחקו

תפוז אינו יכול לתת לגיטימציה לפעילות בלתי חוקית/עבירה על החוק, וגם אם אין פקידי הגירה כאן בפורום- זו עדיין פעילות בלתי חוקית. לפותחת השרשור- אני מקווה שאת מבינה שאת עוברת על החוק, וצפויה לגירוש ולפעולות נוספות באם תתפסי. אם את מכירה אנשים שעשו זאת, יופי להם, אני אישית מכירה יותר אנשים שעשו את זה והיו השלכות למעשיהם מאשר כאלו שלא. החוק הוא חוק- יש לך תקופה מסויימת בה מותר לך לשהות במדינות השנגן- עברת על התקופה הזו, עברת על החוק. את יכולה לנסות ולהסדיר את מעמדך באופן חוקי דרך הרשויות, ואת יכולה לקחת את הצ'אנס ולא לעשות את זה- יכול להיות שיתפסו אותך ויכול להיות שלא, אבל א)אין לנו (ולאף אחד אחר לצורך העניין) כל דרך לדעת אם כך או כך ב) אסור להמליץ מעל דפי הפורום איך לעשות זאת. בהצלחה.

למעלה