דחוף מאוד, מערכת קצרים אנא חזרו אלי

דחוף מאוד, מערכת קצרים אנא חזרו אלי

אני דתיה, ואין באיפשרותי לראות טלוויזיה בשבת, כשאמרו לי שקצרים עוברת לשישי, אני וכיתתי מאוד התאכזבנו. אני חושבת שיש עוד 1000 כמוני וזו ממש חוצפה, אשמח לתגובות, בעיקר מאנשים איתי בדעה, וממערכת קצרים. תודה

vitamin P

New member
אני גם מעדיף את שני...

אבל אין ממש מה לעשות הכל תלוי ברייטניג של הפרקים הקרובים(גבוה=יום שישי נמוך=יחזירו כנראה ליום חול) אולי כמו שהיה למשחק מכור שידור חוזר יהיה גם לקצרים מי יודע

vitamin P

New member
אני גם מעדיף את שני...

אבל אין ממש מה לעשות הכל תלוי ברייטניג של הפרקים הקרובים(גבוה=יום שישי נמוך=יחזירו כנראה ליום חול) אולי כמו שהיה למשחק מכור שידור חוזר יהיה גם לקצרים מי יודע

shv2004g

New member
משתתף בכאב שלך../images/Emo10.gif

אני גם כמוך, נגד המעבר ליום שישי אבל אין מה לעשות. זה בגלל מעבר הימים.

אין מה לעשות...

הזכיות החליפו ימים...עכשיו רשת בראשון ורביעי, קשת בשני וחמישי וטלעד בשלישי שישי ושבת...אין לנו כל כך מה לעשות. זה לא שאם נעשה הפגנה עכשיו ישנו את הימים, פשוט ידעו שיש אנשים שלא יראו את זה. המשך יום מהנה.... נ.ב קוראים לי טל, אני בן 15 עוד מעט מאשקלון...מת על קצרים!

אני לא מבין מה הבעיה...

אפשר תמיד להוריד מהאינטרנט את הפרקים שפיספסת. זה לא הפרת זכויות יוצרים.

shv2004g

New member
אי אפשר...

באתר של קצרים אפשר לצפות ברק 5 קטעים מתוך התוכנית. כל השאר הדרכים להשגת הפרקים הן לא חוקיות חוץ מהקלטה בוידאו כמובן.

לא חוקי? אני לא חושב...

הקלטה של סדרת טלויזיה למחשב כאמצעי איחסון זה דומה מאוד להקלטה על וידאו. כיום למשל יש את המוצר של "יס" שנקרא "יס-מקס" שזה בעצם ממיר עם דיסק קשיח שמקליט תכנים שהמשתמש בוחר ושומר אותן בדיסק. אותו הדבר עם מחשב, הפעולה ה"לא חוקית" שאתה מציין היא השיתוף של הקבצים האלו. אני לא מבין מה לא חוקי פה, הרי אין פה פגיעה בזכויות היוצרים מכיוון שאין הקרנה של הסדרה למטרות רווח ופגיעה בתמלוגים כלשהם כמו שקורה עם מוסיקה. "קצרים" הינה סדרה שמשודרת בערוץ מסחרי ולא סרט קולנוע ש"הורדה" שלו באינטרנט פוגעת ביוצרי הסרט כאשר זה בא על חשבון קניית הסרט או לחלופין הליכה לקולנוע. אני מקווה שתם מבינים את כוונתי, ואם מישהו פה חושב שאני טועה אז אנא הסבירו לי היכן...

shv2004g

New member
זה לא משנה...

את יודעת כמה אנשים היום משתפים קבצים? הרבה מאוד! וזה הפסד כספי של התקליט/סרט/מערכון/שיר/חמשיר/סרט בורקס! אנשים רבים בהחלט מעדיפים להוריד קבצים במקום לשלם 35 שקל על הקולנוע, זה נכון. אבל זה לגמרי לא חוקי!

כנראה לא הסברתי את עצמי נכון...

הורדה של שירים/סרטים/תוכנות וגם סרטי בורקס הם אומנם פגיעה בהכנסות של אותם יוצרים, אבל במה שנוגע לסדרות טלויזיה, במיוחד לסדרות שמשודרות בערוצים מסחריים הפגיעה בהכנסות היא לא אפקטיבית, הפרסומות שאנו נאלצים לצפות בהם הם בעצם ה"כסף" שמממן את השידור. אז בעצם אנחנו כבר "שילמנו" את המחיר. ואם פלוני מחליט להקליט את הסדרות הללו ולשמור אותן במחשב ולשתף אותם עם עוד גולשים זה מבורך! גם לא פוגע בהכנסות של יוצרי הסדרה ושחקניה, וגם מאפשר לכל אותם האנשים שפספסו את השידור או לחלופין, במקרה שלנו אנשים שומרי מסורת שלא יכולים לצפות בסדרות בימי שישי להינות גם הם מסדרות מצויינות כאלו. קפיש? :)

למעלה