דחוף מאוד- אחריות לIBM

4mit

New member
דחוף מאוד- אחריות לIBM

אהלן, קניתי אתמול IBM-T43 בהונג-קונג.. המוכר בחנות אמר לי שאני לא מקבל אחריות "על הנייר" אל מספיק להרשם באתר של החברה.. עשיתי היום רגיסטר לאתר ועבר סבבה, השאלה היא זה אכן מספיק או שלחזור מחר לחנות עם גפרורים? תודה רבה

haveriko

New member
אני קניתי יבמ בארץ ואמרו לי לעשות

רג'יסטר לאתר אם אני רוצה שהאחריות תתפוס בחו"ל. כך שאני מניח שזה בסדר. כמה הוא עלה שם? ואיפה קנית? (אני חזרתי מהונגקונג לפני שבועיים בידיים ריקות)

4mit

New member
בשוק המחשבים

קניתי 1.86 T43 עם רזולוציה לא משהו (1024) ו "רק" 40 GB אבל ההארד דיסק המיוחד (או שזה רק תוכנה) ב 7500 ש"ח, וקיבלתי מלא מתנות (שלא הלהיבו אותי במיוחד אבל בהחלט חסכו כסף) הגדלה ל 1 GB RAM תיק,כבל נעילה,מצלמה אינטרנט,אוזניות,USB HUB,BLUE TOOTH, קאי אופיס (מישהו שמע?) שווה? לא היה לי כוח להתמקח יותר

senseBOP

New member
:) גפרורים זה קצת קיצוני מדי.

לא שווה לשבת בכלא 10 שנים בגלל נייד של IBM. ועוד בכלא ההונג-קונגי.
לעניננו... הוא לא עבד עלייך. מספיק שנרשמת באתר, ויש בידך קבלה על הרכישה. מה שבעצם חשוב כאן זו הקבלה, ולא הרישום באתר. הרישום באתר הוא סתם, ואתה תקבל אחריות גם אם לא נרשמת. כל עוד יש לך את הקבלה. טוב הבנת, לא? קבלה, קבלה, קבלה. בלי קבלה אין אחריות. :)

4mit

New member
ואם כבר בהונ-קונג,"שן כחולה"?

על איזה מהצעצועי USB\BLUE TOOTH הייתם ממליצים לי, יום אחרון לפני שאני ממשיך הלאה? אתם לא מאמינים איזה משחקים יש להם פה, עכברים, מאווררים,אוזניות, מנורות,שואבי אבק USB, מטעני סוללות,יציאות אאודיו.. אבל שניה רצינות, שווה לקנות עכבר בלו-טופפ? או שבמידה ויש מישהו קרוב אלי עם עכבר זהה זה יישתגע? תודה

senseBOP

New member
שווה ועוד איך!

זו חוסך ממך לסחוב את ה-Receiver של העכבר, כי הוא כבר מובנה בתוך הנייד. אין לך מה לחשוש מניידים אחרים. כל התקן BT נושא קוד וסיסמא, ובלי שניהם לא ניתן להתחבר אליו.

4mit

New member
הבאת לפטופ לארץ - הרחבה

ראיתי שרשמו פה שאין בעיה להביא לארץ, השאלה היא אם זה היה מזל שלא בדקו או שזה מעוגן בחוק שלא צריך להצהיר על לפטופ? תודה

senseBOP

New member
כל עוד אתה נושא אותו כ"מחשב אישי"

ולא ארוז בקופסא במזוודה, אין בעיה. למיטב ידיעתי, זה מעוגן בחוק. מוצרים לשימוש אישי, ורוב המוצרים האלקטורניים שעולים פחות מ-200$ פתורים ממכס.

gozala

New member
אין נסיעה שלא חזרתי עם המחשב האישי

לפעמים יש נסיעות שהוא רק הגיע איתי, אני נושאת אותו בתיק שאין ספק שהינו תיק למחשב, פעמיים קרה שהיו בו שני מחשבים, לא נראה שזה מעניין את מישהו בכלל. (ארוז במזוודה? פעם אחת קרה שהאישי דווקא היה במזוודה, שניים נוספים היו בתיק, פשוט משיקולי משקל.

לפי מה שנאמר לי ממישהו שעובד ב HP

זה שלכל מחשב נייד אצלהם בכל אופן יש מספר סיריאלי בין לאומי, ולכן האחריות תופסת בכל מקום בחו"ל..(לא יודעת עד כמה זה נכון).. יכול להיות שב IBM זה עובד באותה שיטה, כי לכל מחשב ניתן מספר סיריאלי, ובטח ובטח שאין כפילויות במספרים סיריאלים של מחשבים, אז ניתן לבדוק אם האחריות בשיטה זו תופסת ברחבי העולם.

למעלה