דחוף - לקנות במזרח??

astro11

New member
דחוף - לקנות במזרח??

זהו.. ה Vx שלי שבק חיים והגיע הזמן להחליף... "במקרה" אני טס למזרח עוד יומיים....ואני אוכל לקנות לי פאלם או מחשב כף יד חדש.. או במזרח ואולי אפילו בדיוטי פרי...? איפה שהכי טוב.. מה אתם אומרים? מה אתם ממליצים? לא מעוניין לקנות את "המילה האחרונה" .. אבל אם כבר קונים.. שיהיה cost effective... אז לקנות במזרח? יש לכם ניסיון מעשי בעניין? אפשר לצרוב עברית אח"כ? הדרישות שלי פשוטות: סינכרון עם Outlook (ספר טלפונים , פגישות וכו...) זיכרון אותו ניתן להרחיב (שימו לב שה Vx הספיק לי עד עכשיו) קורא MP3 סינכרון ע"י Blue tooth (עדיף.. לא חובה) כמה שפחות כבד (אפשר לשים בכיס)

castroman

New member
קח את הX30 של דל

עונה על כל הדרישות שלך ואתה יכול למצוא באחלה של מחיר במזרח, בכל מקרה שים לב שמערכת ההפעלה תיהיה באנגלית כדי שתוכל להתקין את העברית. ונסיעה טובה

mikeoreli

New member
תשובה

מחירים בארץ: דגם פשוט ביותר 1500 ש"ח דגם בינוני 1700 ש"ח. דגם מתקדם 2100 ש"ח. מחירים בארה"ב: דגם פשוט ביותר כ200 דולר בינוני 250 דולר מתקדם 300 דולר. המחירים בארה"ב הם הכי נמוכים. אם תצליח למצוא שם מכשיר עם אנגלית בין המחירים הללו או אפילו פחות תדע שזה אחלה מחיר.

astro11

New member
לאל-X30 יש כמה דגמים?

מה זה הפשוט ומה המתקדם? תודה

AYELET1

New member
בדוק במערכת השוואת המכשירים

לינק ירוק בראש הדף

astro11

New member
זה? מה עם HP?

אתה מתכוון לזה? http://www.epinions.com/pr-Dell_Axim_X30_64MB_312MHz_Pocket_PC/display_~latest_prices ושאלה טובה שאל המיבב... מה יחשב מחיר טוב שכדאי לקנות במזרח עם כל הסיכונים?

roberto3950

New member
דגמי HP

יש 2210 ,4315 ויש את החדשים 37XX או 17XX בארץ יש יותר אנשים עם ידע וניסיון ב-HP מאשר ב-DELL , לא הייתי רץ לקנות DELL

astro11

New member
מה טווח המחירים הריאלי של HP?

ובעיקר מה מומלץ cost effective?

למעלה