דחוף !!! לפני ניתוח !

בקשה חשובה

למי שלא יודע ולמי שלא מבין את הדברים, שלא תחשבו חס וחלילה כי אני יוצא כנגד יעל, יעל ואני חברים טובים ואפילו שותפים לעבודה בקליניקה שפתחתנו ביחד. הדיון כאן הוא דיון לצורכי דיון וגדילה ולא לצורכי התנגחות או חלילה מסרים אחרים שאני מקבל באופן אישי ממספר משתתפים כאן. אני מבקש כי גם אם אתם לא מסכימים אנא הישארו ברמת הדיון ולא לגלוש לרמות אישיות כי אתם חוטאים למטרה. באהבה שלומי.

היה למישהו ספק?

כל מה שנכתב פה נכתב מתוך איכפתיות ורצון לשפר ולהיות טובים יותר , כבר הבנתם שמטרתי והסיבה לניהול הפורום הזו הינה אחת - להכיר לציבור את יופיה של הרפואה המשלימה אל מול השרלתנות הגוברת .. אבל אם אנחנו מפספסים את המטרה - אז אולי אין לנו זכות קיום??? אשמח לשמוע מעוד אנשים את דעתם ..

יעל יקרה מאוד

איזה שיטת טיפול הכי מתאימה לדעתך, לטפל בכתפו של הבוס שבסיפור? כמה טיפולים בשבוע הוא יצטרך ואילו תוספי תזונה? האם כדאי לו לשתות תה מרגיע לפני השינה? אני לומדת לאט שדברים חשובים לא מרסקים בבלנדר, כל אחד צריך לנגוס וללעוס בעצמו... לדעתי שאלתך חשובה ורצינית מספיק בשביל מפגש פורום. אני מזמינה אלי לקיבוץ, עוד שבועיים הרקפות יהיו בשיאן! מה דעתך? ולשלומי, בשבילך אני מוכנה גם לרסק בבלנדר, עם או בלי חלב קוקוס. באהבה רבה שרון

SideKick

New member
טיפול בבוס...

צנצנת דבש... כמובן. למרוח שלוש פעמים ביום עד לריפוי המלא.

שרון ../images/Emo140.gif

עוד שבועיים מלחמה - לא?
אשמח למפגש פורום ולשאלה לדיון.. ורק לשאלותך , לעניות דעתי ועפ"י הבנתי - אף אחד פה לא מרסק בבלנדר אלא רק מביעים את דעתם לאיזה מצרכים כדאי להכניס לבלנדר הזה.. תודה על התיחסותך , יעל

SideKick

New member
מעולם לא אמרתי...

שמקצועיות פירושה יבשושיות ושיעמום. אפשר לנסות זאת כך: ש: שלום, יש לי בעיה X. מה אתם מציעים? ת1: שלום וברכה. אני מטפלת בדיקור סיני ובשיטה שלי הצטבר לא מעט ידע בטיפול בבעיה שלך, שבדרך כלל קשורה ל-Y, אבל לא תמיד. כדי להבין איך אתה חי עם ה-X שלך, תוכל לפנות למרפא בדיקור סיני באחת השיטות האחרות שתוצא לך כאן. בהצלחה. ת2: חברתה הטובה של אחותי סובלת בדיוק מאותו הדבר. היא קיבלה מהמטפל שלה משחה עם ריח זוועתי, אבל שפעלה בצורה מדהימה. תוך יומיים לא נשאר זכר מה-X. אתה יכול לפנות אלי במסר ואתן לך את השם של המטפל שרשם לאותה בחורה את המרשם. יכול להיות שזה יתאים גם לך. ת3: אנשים רבים שסובלים מ-X מדווחים שזה קשור אצלם לחוויות עבר של מותו בעלי חיים אהוב. יכול להיות שכך זה גם אצלך, אבל יכול להיות שהקשר הרגשי שעליו יושבת הבעיה נובע ממקור אחר. השיטה שאני עובדת בה עזרה להמון אנשים עם התקפות X ויש סיכוי טוב לעזור גם לך. אם תשלח הודעה במסרים אוכל להפנות אותך למטפל באזור מגוריך. ת4: פונה יקר. השיטה שלי מטפלת הצלחה מדהימה ב-Xים מסוג A. כדי לברר מהו ה-X שממנו אתה סובל, כדאי לך לפנות למטפל ולברר את זה באופן אישי. ת5: האם ה-X מופיע אצלך בשעות הבוקר או דווקא בשעות בין הערביים? באיזה צבע הוא מופיע? אנשים שמעשנים מפתחים בדרך כלל X גבשושי. איך זה אצלך? מאילו מחלות נוספות אתה סובל? מהו מצבך המשפחתי? מהי תדירות יחסי המין שלך? לכל השאלות והתשובות הללו יש חשיבות ומשמעות בבואך לטפל ב-X שלך, כי ה-X שלך הוא אך ורק שלך, ולא של אף אחד אחר. בהצלחה בבחירת המטפל. ת6: ... להמשיך? מי שעדיין חושב שזה יבש ולא מעניין, שיוסיף בדיחות חביבות (לא על חשבון הפונים, בבקשה). גם סיפורים עם מוסר השכל מתקבלים בברכה.

../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifאני בעד

ליעל - הבלנדר היה דימוי עקלקל, שכנראה לא שירת את מטרתו... אז סליחה אם נשמע שרמזתי שמישהו מבשל כאן אוכל לא טוב... זו ממש לא הייתה הכוונה.
לגבי המלחמה, אם תהייה, הקיבוץ שלי הוא אחד המקומות הכי טובים להיות בהם, פשוט בינתיים לא מעניין את אף אחד לזרוק עלינו טילים, כנראה עוד לא הבינו שהרקפות הן מאגר האנרגיה מהגדולים במדינה... וכמו שאמרו גדולים ממני, הכל לצורך העמקת והעשרת הדיון ובהרבה מאוד אהבה שרון

כמה רעש בשביל להיות צודקים

מה שיש לי להגיד כאורחת שיש פה מס מצומצם של אנשים קטנים אני מקווה שכמטפלים הם גדולים יותר שיהיה לכם יום נפלא נ.ב. לא חיבים לענות רק להפנים

ליצמן

New member
רעש או ?

אל תתני לנו להפריע לך להיות מי שאת באמת ("צר עולמי כעולם נמלה"). ואחרי שתוקעים למישהו סכין. לא מאחלים לו יום נפלא. ליצמן.

למעלה