דחוף !!! לפני ניתוח !

oren112211

New member
דחוף !!! לפני ניתוח !

אני סובל מפיסורה כרונית. אני מטופל בפרוקטוליין אבל ללא תוצאות. אני מפחד מהניתוח שאמור להיות פתרון לבעיה. האם יש פתרון ברפואה האלטרנטיבית לבעיה זו. אני מוכן לנסות הכל. תודה מראש אורן

בובי

New member
תוכל להרחיב מעט על המחלות ברקע

ולתת גיל האם יש עודף משקל ? מעשן ? מתי זה התחיל ועוד כדי שנוכל להתמקד בבעיה שלך.

שמש א

New member
פיסורה

אורן שלום! אני לא יודעת מה כבר עשית בנוגע לפיסורה. לרוב הפיסורה נובעת מעצירות או צואה קשה ולעתים דווקא משלשול נוזלי שורף. האם אתה סובל מעצירות? תאר את איכות הצואה שלך? שבת לשום, שמש

oren112211

New member
המשך...

אין לי עודף משקל, לא מעשן ולא שותה ובריא בדרך כלל. בקשר לצואה אני שומר שהיא תהיה רכה בעזרת פסיליום. מחכה לעזרה אורן

אסתי123

New member
פיסורה

הי אורן האם היתה לך חוויה בזמן לפני התחלת הבעיה שקשורה במוות? בפחד מהמוות?

אסתי123

New member
אני לא זוכר

הי אורן אני בטוחה ומאמינה שאינך זוכר. הזיכרון שלנו הוא מאד סלקטיבי. יחד עם זאת, אני מתחיבת שבמהלך טיפול , הגוף= תת-מודע, יזכור. יזכור חוויה מסוימת מן העבר שלך, אולי מן הילדות ואולי מן הינקות, חוויה מסוימת שאחראית על הפיסורה היום. ואיני נוהגת להתחייב סתם. טיפלתי אתמול בילד בן 10, ילד שהחליף כבר 2 בתי ספר. בבית הספר הראשון המורה והתלמידים התנכלו אליו. התעללות בו. היום הוא בבית ספר אחר, אבל איזה פלא, גם פה ילדים מתעללים בו, הוא ילד דחוי ואין לא חברים. במהלך הטיפול ביקשתי ממנו לעצום עיניים--הילד מיד הרים את החולצה וכיסה את הפה. הוא הודע לי שהוא אינו יכול לעצום את העיניים בלי לכסות את הפה. ככה זה אצלו. במהלך טיפול הגוף אומר שבגיל 2 הוא עבר חוויה בה הרגיש בלתי רצוי. הילד אינו זוכר שום חוויה מהגיל הזה. "לא זוכר". אנחנו שואלים את האמא--מה קרה לו בגיל שנתיים והאמא מיד אומרת. הוא הלך לטיול בגן הציבורי עם האח שגדול ממנו ב10 שנים ונפל שם נפילה רצינית. הוא נפל על הפנים ופתח את השפה. הגיע לבית חולים, היו תפרים... הדפוס הריגשי אומר -בלתי רצוי__כמה "מוזר" , הילד באמת מרגיש בלתי רצוי. על הנפילה הוא אינו יודע, אינו זוכר, אבל הוא אינו יכול לעצום עיניים בלי לכסות- להגן--על הפה ובחברה הוא אינו רצוי.הטיפול בדפוס חשוב מאוד. ללא טיפול בו הדפוס הזה ילווה אותו כל החיים. יהיה אחראי ממש על גורלו והוא לא זוכר אותו. סתם דוגמה קטנה. כול-טוב

SideKick

New member
עבר והווה...

אסתי, הייתי מעוניינת שתספרי קצת יותר לאיפה את לוקחת מטופל מן המקום הזה. אני מסכימה איתך שבירור טראומות עבר חשוב ועוזר לנו בהבנת ההווה. אולם אינני משוכנעת שאני מבינה איך את לוקחת את התובנות אל הממד הטיפולי. במקרה הספציפי הזה שהזכרת את עושה קשר בין התנהגות עכשווית של הילד לבין טראומה שהגוף אמר לך שהיא מגיעה מגיל שנתיים. את מקשרת בין הרגשת הדחייה לבין נפילה על הפה. ומה הלאה? ועוד שאלה - איך יתבטא האופן השונה של הטיפול אם המטופל הוא בן שלוש שנים, עשר שנים או אדם מבוגר. אשמח להארותיך.

SideKick

New member
ועוד שאלה...

כיצד בדיוק את קושרת את הקשרים הספציפיים - הרפס על הפה עם תקשורת שלא הגיעה ליעדה עם דמות גברית. אופיסורה עם חוויית מוות. וכן הלאה.

SideKick

New member
זאת אומרת...

שהרפס על הפה, ולא משנה מיהו המטופל, אומר לך שיש כאן תקשורת שלא הגיעה ליעדה עם דמות גברית?

אסתי123

New member
שאלה..

את\ה שואל ועונה על השאלה. אז למה אתה שואל? לי אין תשובה כל כך פשטנית. אני צריכה לבדוק. האם הוא יצור וותר מורכב.

אסתי123

New member
"את עושה קשר"

הי האם הקשר לא ברור? כמובן שהנפילה היא גורם חשוב בחייו. הדפוס מן הנפילה מלווה אותו כל החיים. אומנם רק 10 שנים. ללא טיפול בו הוא ילווה אותו כל הזמן. בכל מקום, בכל חברה,עם אנשים שונים... לגבי השאלה לאן אני לוקחת את הטיפול, מאוד קשה לי לענות. אני לא יודעת לאן אבל המודעות לדפוס וטיפול בו ישנו את המצב. כמובן שגם למטופל אחריות ולנכונות שלו ל"וותר" על הדפוס חלק חשוב בהצלחת הטיפול. כמובן שכל טיפול בילד, נער, מבוגר יהיה אחר. בכלל אין טיפול אחד---למטופלים. כל מטופל הוא אישיות אינדבידואלית ואין כאן חוקים. אף טיפול אינו דומה לאחר.

שמש א

New member
אם כך

הי אורן! אני מבינה שהצואה רכה, זאת אומרת שכיום אתה לא סובל מקושי ביצאות, או שהיציאות רכות/קשת לסירוגין? בכל אופן, במידה והיציאות עדיין אינן רכות דיין, כדאי לפנות למטפל (למשל ברפואה סינית) על מנת שיעזור להביא ליציאות רכות יותר ובכלל יפתור את הבעיה מן השורש ולא רק את הסמפטום (היציאות הקשות) . במידה והיציאות רכות, ללא קושי כבר מספר חודשים ועדיין הפיסורה מטרידה, יתכן כי אכן יהיה כדאי לשקול ניתוח. לפני הכל, הייתי ממשיכה להקשיב ולנסות להעזר ביעוצם של חברי המשכילים לפורום ואולם מהם תצא הישועה. בתקווה שהפיסורה תחלוף ללא אמצעים כירורגים
... שמש

פיסורה

אורן שלום לפני שנה עמדתי לפני ניתוח פיסורה חמישה ימים לפני פגשתי אדם שנתן לי משחה בשם ניפידיפין. אז ככה את המשחה הנ"ל אפשר לקנטת בבית מרקחת דיזינגוף דיזינגוף 132 עם מרשם רופא ובנוסף שתיתי משקה גרנולה שנקרא פגלקס שמסדיר את היציאות, ומרכך צואה. גם את זה קניתי שם, אבל לאחרונה נתקלתי גם בסופרפארם. עשיתי זאת במשך חודש וחצי, כשהרגשתי שיפור כבר בשבוע הראשון. לא עברתי את הניתוח, אני מרגישה מצויין, תודה לאל זה לא חזר על עצמו. ואני מחזיקה לביטחון סט נוסף בבית. אני מכירה עוד 6 קרובים שזה פתר אותם מניתוח תנסה. המשחה עולה בסה"כ 140 שח ועוד 40 שח הגרנולה הרבה יותר זול מפרוקטוליין מאחלת בהצלחה שווה לנסות. נ.ב. מה גם שאחרי ניתוח לעיתים זה חוזר תרצה לשאול משהו תוכל במסרים שבת שלום ומובורך

bestofhealth

New member
מה דעתך?

שולח לך אתר עם כתבת עדות של בחור שריפא את עצמו מ - ULCERATIVE COLITIS שסבל ממנו שנים באמצעות חוקנים של ויטמין E. לויטמין E יש סגולות אנטי-דלקתיות אדירות. אם זה ריפא אותו מ- COLITIS סביר מאד שזה עשוי מאוד לעזור גם ל - ANAL FISSURE, במיוחד שזה צריך "לטייל" פחות רחוק. קרא ותראה מה דעתך. http://www.curezone.com/forums/m.asp?f=65&i=554 בהצלחה

bestofhealth

New member
דרך אחרת להגיע לכתבה

הי אורן, אני חושב שאם תנסה להכנס ישירות יקישור שנתתי לך לא תצליח. צריך קודם להכנס ל - WWW.CUREZONE.COM ואח"כ לפורום הנכון ואז למצוא את ההודעה. אם אתה לא מכיר את CUREZONE שכח מזה אתה תלך לאיבוד. דרך אחרת: עשה חיפוש ב - GOOGLE ל - SHELDON GESENSWAY. זה האיש שכתב את הכתבה. 5 האתרים הראשונים שיעלה לך החיפוש בGOOGLE הם על הכתבה הזו. בהצלחה, ויהיה נחמד אם תידע את הפורום מה קורה איתך בנושא.

oren112211

New member
תודה לכולכם

דרך אגב, אין איזה פתרון בדיקור, שיאצו, או צמחי מרפה ???

למעלה