דחוף !!!! למי שמחפש אתגר !!!!

DragonLord1

New member
דחוף !!!! למי שמחפש אתגר !!!!

לכל המבין בתכנות אתרים: HTML,ASP,PHP,פורומים,צ'אטים, שליחת טפסים וקבצים. בקרוב הולך לקום אתר שקשור במשחקי התפקידים. כל המעוניין ורוצה להתנדב ולעזור בבניית האתר (בהתנדבות לא בתשלום) נא להשאיר לי הודעה בפורום או במייל [email protected] אשמח מאוד אם תשתפו פעולה ותתנדבו לעזור לי ..... (לרציניים בלבד ולכאלה שבאמת מוכנים לעשות עבודה טוב תמורת קרדית).

Ferenheit

New member
אחדות בעם

אנשים מוכשרים כמוך צריכים לדעתי להשתלב באתרים הקיימים, להשפיע ולשנות לטובה, ולהפוך את האתרים הרבים (והלא רעים בכלל) שיש לנו בארץ, לאתרים ספורים אבל ברמה גבוהה במיוחד. יש שתי אפשרויות: או שאתה רוצה לעשות משהו שלא עשו עדיין, ואז אתה לא מתחרה - תצטרף למישהו קיים ותתן ערך מוסף. או שאתה רוצה לעשות משהו שנעשה כבר - רוב הסיכויים שיהיה עוד פורום עם מיעוט נוכחים, עוד אתר משאבים שיש בו מעט מאוד משאבים (והרבה כוונות טובות). טיבו של המדיום מכחיד בברירה טבעית אתרים שאינם מתעדכנים תדיר ומציעים תוכן חדש. זאת הבעיה העיקרית לפי דעתי של אתרי ארץ ישראל שלנו. אני מציע שתפנה לפונדק ותאחד כוחות.

DragonLord1

New member
אחדות בעם ?!

ת'שמע ... אני לא יכול להגיד מה הרעיון שיש לי להציע כי הזכויות שמורות, אבל... לעומת אתרים אחרים שיש בארץ שקשורים בנושא (משחקי תפקידים) אני לא חושב שראיתי עוד אתר כזה. היתי מציעה לעמותת משחקי התפקידים את הרעיון (כי האתר שלהם ממש מעוצב גרוע!!!!) אהל אני לא יודע אם אני רוצה לעשות את זה. בכל מקרה.... אני גם בעד אחדות בעם ... אבל אם תמצא לי אתר שמציע את מה שיש לי ... אני ירד מהרעיון ... (אני יודע בודאות שקיים אתר כזה באנגלית) לא ראיתי עוד אחד כזה בארץ. עדיין אם אתה מכיר משהו שמתנדב לבנות אתר והוא יודע לעשות זאת טוב אני אשמח לדבר איתו.

backdoorslam

New member
הבדיוק !אחדות בעם! ../images/Emo88.gif

פרנהייט צודק במאה אחוז. אחד הדברים שאני מנסה לעשות, זה לשפר את ה"גילדה". הבעיה שכמעט ואין לי ידע בתכנות באינטרנט, אבל רעיונות טובים - יש. נראה שהרעיון שלי זוכה לביקורות נלהבות, אך אין אף אחד בעמותה שמוכן, בפועל, לישם אותו. לדעתי זה מה שיתן את הפוש הגדול ביותר לקידום המשחקים. שימו לב שהעמותה מחפשת גם היא מתכנתי אינטרנט, כך ששיפור הגילדה פתוח לכל בעל יד בנושא.

DragonLord1

New member
הצעות שיפור !

אז עדיין לא ירדתי מהרעיון שלי. אהבתי את הגישה שלך ושל פרנהייט. צריך בהחלט לשפר את העמותה . אבל.... אני מחפש לעשות אתר אחר לגמרי. משהו שבאמת יוכל לקדם את העמותה . משהו שיגרום לפורום שחקני הפקידים בתפוז לעזוב את האתר תפוז ולעבור לאתר עמותה. משהו מגניב ואחר. משהו שגם יכלו אנשים לצ'וטט רק בנושאים האלה, משהו שבו יכלו אנשים לפרסם את דמויותיהם .... משהו אחר לגמרי (אני חוזר על עצמי) .... בקיצור ... מי שבאמת רוצה להשקיעה ולפתח את משחקי התםפקידים בארץ, משהו שרוצה לעזור (בהתנדבות בלי תשלום) ויודע לתכנת ... אתרים... נא לפנות אלי ... כי זה הולך להיות משהו מגניב !!!!!!!!!!!!!!

backdoorslam

New member
אני לא רוצה לעזוב את תפוז

בואו נשפר את הקיים, אני בטוח שאם תציע את הצעותיך לאורי פולגר - אחראי תכנות של העמותה, הוא לא יסרב. אגב, יש לך שרת מהיר וכתובת מקוצרת, או שאתה הולך להרים את הפרוייקט על גאוסיטיס?

DragonLord1

New member
לא GEOCITIES

אני לא הולך להקים את האתר ב GEOCITIES . (אתר שלא תומך בכלום) אינ הולך להקים אותו המקום שתומך ב ASP PHP וכו'. ואני מבקש תענו לי על הבקשה ברצינות ודי להסיט את הנושא ! אני רוצה להקים אתר יש מתנדבים או אין ... ואם אני יצטרך לדבר אם עורך אתר עמותה למשחקי תפקידים אני יעשה את זה.

backdoorslam

New member
אני מסיט את הדיון כדי לקדם

אני בסופו של דבר מעוניין בקידום משחקי התפקידים, ולכן אני חושב שיש להפנות את כל מאמצינו לשיפור העמותה. נכון, היום העמותה עושה הרבה שגיאות, אבל זהו גוף שניתן להשפיע עליו וכוונותיו הטהורות חיוביות.

ננסק

New member
תומך!

דעתי דומה לדעתך. גם בנוגע לפרוייקט הסודי והענקי של דרגון. דרגון, אולי תשתף קצת בפרוייקט? שנוכל לתת דיעה רצינית יותר באם מה שאתה עושה הוא פיזור מאמצים או באמת משהו שונה. למשל, אנשי Web Creatures היו משוכנעים שהם עושים שרות אדיר לקהילה בכך שהם פותחים -עוד- אתר קהילה למשחקי תפקידים, ואילו לדעתי זה בזבוז משאבים מוחלט. מה אתה מתכנן? כמו "כישוף", רק ברשת?

DragonLord1

New member
אם אתה ידע לתכנת אתרים...

את הרעיון שלי אני עדין לא יספר לכם עד שאני לא יראה מתנדבים רציניים שמעוניינים מרצונם החופשי באמת לעשות את אתר המושלם של משחקי התפקידים ולקבל כרדיטים בעבור כי אין לי תקציב לשלם..... וכך לעשות אתר שירכז את כלנו (שחקני התפקידים בארץ לאתר המושלם) !!!!!

DragonLord1

New member
אני גם בעד איחוד אבל תבינו...

את הרעיון שלי אני עדין לא יספר לכם עד שאני לא יראה מתנדבים רציניים שמעוניינים מרצונם החופשי באמת לעשות את אתר המושלם של משחקי התפקידים ולקבל כרדיטים בעבור כי אין לי תקציב לשלם..... וכך לעשות אתר שירכז את כלנו (שחקני התפקידים בארץ לאתר המושלם) !!!!!

Ferenheit

New member
הבעיה כאן היא

לא עניין החסיון של הרעיון שלך. אל תספר אותו. הבעיה האמיתית היא עניין היוזמה שלך, שהיא ברוכה מאוד בפני עצמה, ואני ממש מזדהה איתה (הייתי באותו כיוון לפני זמן לא רב). אבל - אתה טועה לחשוב שהאתר שלך, טוב ככל שיהיה, יהיה זה שיאחד תחתיו את האתרים האחרים. הם לא יבואו אליך ויצטרפו לשורותיך. גם שחקני התפקידים לא ינהרו במהירות כמו שנדמה לך. אני לא אומר את זה כדי לרפות תא ידיך, ההפך הוא הנכון. אתה רוצה חשיפה. אתה אומר שיש לך משהו מיוחד, שאין עדיין בארץ ולכן אני חושב שאם תצטרף לרשת הפונדק, ותהפוך את הרעיון שלך לחלק מאותה מערכת, שיש בה הרבה אנשים טובים ומוכשרים, תהפוך אותה לטובה יותר. אם התוספת האישית שלך היא פיצ'ר שעוד אין כמותו, אתה והפונדק תזכו למה שנקרא במו"ד (ובפילוסופיה אסטרטגית) Synergy Bonus. אם אתה רוצה לשנות משהו קיים, תנסה לעשות את זה שם. בהצלחה. אני לא יכול כרגע להירתם לרעיון שלך, אבל אני אשמח לייעץ ולחוות דיעה בעתיד. ואני חושב שייטב אם תעדכן את כל הנוכחים בפורום הזה ובאחרים.

DragonLord1

New member
מקובל עלי הרעיון שלך...

מקובל הרעיון שלך שאני ישתף את הרעיון שלי באתרים שכבר קיימים. אם אתה כזה מתמצא בנושאי משחקי התפקידים. אני כבר יבקש ממך משימה.... היות ויש מספר מצומצם מאוד של אתרים כאלו בארץ ... אשמח מאוד אם תירתם לעזרתי ותתין לי רשימה של כל אלו שאתה באמת אוהב להיות בהם. אני יעבור עליהם יראה מה יש ואם יש טעם בכלל לדבר עם עורכי האתרים ... לרשותך תמיד אדון הדרקונים.:)

Ferenheit

New member
שלח הודעה אישית לפונדק

תמצא שם את Oldman. הוא הבן אדם שאתה צריך לדבר איתו. אתה מבין שאיני יכול לתת את פרטיו האישיים.

Ferenheit

New member
www.pundak.co.il

תרשם לפורום שם (forums.pundak.co.il) ותשלח לו הודעה אישית.

ננסק

New member
תזהר שלא תמשיך יותר מדי-

על המשעול עליו אתה פוסע, כי אתה עוד עלול להגיע למסד, חפצנע, וזוועקנית.

BluePrint

New member
אמשיך ככל שאוכל

כל מתנדב אעש"ה פועל בתחום הידע האישי שלו, ואינו מתחייב ליותר.

bladeblood

New member
אני עוזר!!

OK אני יודע הכל html java javaskript dhtml vb script(asp.......) שלח לי הודאה או תגיב

למעלה