דחוף לכולם!!!!

דחוף לכולם!!!!

אני מבקש את עזרתכם ואנא מימכם תענו לי רק אם אתם יודעים וכן בתשובות מלאות וברורות... להתגייס לצה"ל,למשטרה הכחולה - מה הדרישות ותנאי קבלה ואיך בעצם צריך לעשות זאת ? בבקשה בהקדם בתודה מראש

Super Go

New member
שח"מ...

שח"מ עיקרון הדרישות מבנים זה: פרופיל 64 ומטה, או הת"ש 3 ומעלה. מעבר ראיון התאמה, ראיון קליטה, וקורס. לפני הגיוס חוץ מלהגיד שרוצים אין הרבה מה לעשות. ביום הגיוס שיושבים מול קצין מיון צריך ללחוץ עליו בשביל להגיע לזה. או קומבינות עם הקציני מיון. מעבר לזה אין מה לעשות.

שכחתי לציין

אני קיבלתי פטור מן הצבא... היה לי פרופיל 82 . עכשיו אני כלל הנראה מתגייס במסגרת התנדבותית לצבא - וברצוני לבקש משטרה כחולה...מה דעתך,יהיה לזה עדין אותם דרישות.... ?

תראה גם אני לא עשיתי צבא

עקב מותה של אימי- זה לא השפיע עלי להתנדב במשא"ז- אבל אם אתה רוצה אתה יכול להתנדב לצבא זה טוב

8ballsnooper

New member
דווקא כן...

אני שח"מ ויש גם מתנדבים מהצבא ולא כהתנדבות למשטרה... תנאי הקבלה בדיוק כמו ש-super go אמר, אתה בעיקרון צריך לסמן את זה במנילה שלך אם קיבלת, או לבקש מאוד מכל הסגל שיהיה לך (מפקדים,משקית ת"ש, קב"ן אם תפגוש וכו'...) אבל תלוי מה הבעיה הרפואית שלך, כי אם למשל היא סותרת את עניין הריצה או כל דבר שעלול לסכן אותך אז אתה לא תקבל סיור, אם זה מה שאתה מתכוון שאתה רוצה לעשות במשטרה...

Super Go

New member
לדעתי לא יאשרו לך...

אני לא יודע למה קיבלת את הפטור. אבל אני לא מכיר שח"מים שבהם במסגרת התנדבות צבאית. בשביל זה יש את ההתנדבות הרגילה...

yossiovadya1

New member
תתנדבר ישר למשטה..

למה אתה צריך בדרך עקיפה? יש מתמיד במשטרה שאתה עם מדים כחולים

תודה לכולם על התגובות...אבל -

אם כבר יש לי פטור,ויש באפשרותי להתנדב בצבא (עם זכויות מלאות כחייל סדיר) אז אני מעדיף ככה.כמו כן,אני מאוד אוהב להתנדב כעת במשטרה. לכן אני מעדיף להמשך התנדבות דרך הצבא במשטרה הכחולה. שמעתי כל מיני דברים שיש באפשרותי,אבל עד שלא אשוחח עם מפקדת לשכת הגיוס לא אוכל לדעת בוודאות.עכשיו לגבי הבעיה הרפואית,אין לי שום בעיה רפואית שעלולה לסכן את חיי.

Super Go

New member
לא להתפנות מהבקו"ם?

לבנות בד"כ זה פחות קשה להתקבל לשח"מ... אבל לא תמיד לא להתפנות מהבקו"ם זה מה שיעזור. אם אין גיוסים לשח"מ יצא שאת סתם תשבי במעצר או בכלא. קודם חשוב שתבררי במטא"ר אם יש גיוסים לשח"מ בזמן הגיוס שלך, ואז לעמוד על שלך...

אמממ שאלה

עוד שבועיים יש לי צו ראשון להפעיל כבר עכשיו את הפרוטקציה לשח"מ או לחכות?

למעלה