דחוף לכולם!!!

דחוף לכולם!!!

אורלנדו עדין לא הציע לה נישואין הוא יציע לה בטקס גלובום הזהב או שזה טקס האוסקר העיקר שזה בתארך 29.2.04 אה.... מחר אין לי לימודים וגם לא ביום שישי כי בביה"ס שלי נפל קיר וגם נפתח התיקרה בקומה שלי.... איזה כיף..... אורלנדית (עינב) + אורלנדו בלום = big love 4 ever

מה באמת?! ../images/Emo12.gif

איזה כיף לךךךךךךךך!!!!!!!!!! ואיפה את גרה שכזה דבר קרה!?

אני?! אה.. טוב

אני גרה בראש העין וחברה שלי הפסטרמה!!!! (פוסטמה) חשבה שאני מוזיזה את השולחן היא לא הסתקלה מסביב אה... ואיזה כלבה היא אמרה שאליה היא הבת של אורלנדו (אני אנחנו קוראית לאליה כבשה והיא קוראת לו כבש!!!!) היא אוהבת את ג'וני דפ.... איזה מסריחה!!!!

פרפר15

New member
מה את מראש העין באיזה בית ספר

נפל קיר בת כמה את? גם אני מראש העין

אם את מבגין...

היה לאחד הכיתות שלכם טיול לצפון בחודש שעבר? (21/22.1.04) יום רביעי חמישי? באיזה כיתה את?

טאקיסיס

New member
למה למה למה למה??? ../images/Emo46.gif

למה לי אין מזל כזה????????? עצלי בביצפר אף פעם לא נופל קיר חלום אפילו לא גרגר חול מיקרוסקופי
. עצלי אין אף פעם שביתות ולא כלום... חוץ מהיום אולי שהייתה רעידת עדמה (לא חזקה אבל זה היה מזה מוזר...
ישבתי וקראתי את אחד מספרי "רומח הדרקון"
באחד השיעורים הכי משעממים בעולם ואז הרגשתי שאני קצת זזה וחשבתי שאני הגעתי למצב שבו אני כבר נרדמת ואז ראיתי פתאום את כל האנשים בכיתה רצים לכל הכיווים ואז חשבתי שזה השלב השני של שגעון- הזאיות. ואז חברה שלי שיושבת לידי צרחה לי באוזן שיש רעידת אדמה... ) אבל גם אז הוציאו אותנו לחצי שעה ואז אמרו: איללה חפיף! מקסימום תמותו במקום הכי "אהוב" עליכם - ביצפר. (חס ושלום)

פרפר15

New member
לא רק את גם בישוב המזורגג שלנו

לא היתה שביתה אבל פעם ראשונה היום שנפל לנו קיר אימלה למה בבית ספר שלי לא נפל קיר או אממממממ...... כל הבית ספר טוב אני מגזימה חחח

Laguna I s Back

New member
אל תגזימי!../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

אף אחד לא רץ לשום כיוון בכיתה: קודם אף אחד לא הבין מה קורה,כולם חשבו שמזיזים להם את הכיסאת ואז המורה שלנו אמרה "אוי,יש רעידת אדמה"-אז כולם התחילו להיבהל,אבל נשארו בכיתות.כל הפאניקה נגמרה אחרי חמש דקות והשיעור עצמו נגמר אחרי רבע שעה. הייתה לנו הפסקה של עשר דקות,ואחרי עוד חמש דקות שישבנו בכיתה,רק אז,אמרו לנו לרדת למיגרש! השעירו אותנו שם חצי שעה והעלו חזרה לכיתות. אפילו לא סדק אחד!לא היה לנו סדק מיסכן אחד!

tomigirl

New member
מה את מהאולפנה?!?!?!?

אני גם מבגין אבל יש לי שם חברה.... בעעע לפני שנתיים היא עזבה...... אההה ויש לי חברה גם במקיף... אני לא יודעת אם זה אותו הביצפר.... זה לא ......

למעלה