דחוף לכאן !!!!!!!!!!!

דחוף לכאן !!!!!!!!!!!

אז ככה......ראשית..בוקר טוב לכולם
.... נבהלתם? אופססס...לא בכוונה...(טפו טפו טפו)...וסליחה עם הרקתי
וכעת לענייננו........ אתמול קניתי כלב (מזל טוב לי..וברור שגם לו)....סוג הכלב הוא פיקנז לבן מכירים?????? כלב מדהים...מאוד זול..עלה לי רק 2000 ג´ובות
...מזל שהיה רק אחד
עכשיו לבעיה......כלב אחד כבר יש לי ושמו ג´ימי.... איך אקרא לכלב הזה?...חשבתי אולי ג´וק..כי הוא פיצי כזה...אבל הוא יגדל ואז חשבתי אולי.....במבינו....אבל רק באיטליה זה נחשב
אממממ אז מה דעתכם? אולי תתנו לי עצות ורעיונות כיצד לקרוא ל
שלי????? יאללה מהר מהר לא נעים שאין שם
שלכם מקסימושששששששששששש

z i s y l e

New member
אז ככה.........

אמנם הצעתי בע"פ אבל הנה אני מציעה גם בכתב - לכלב שלי קוראים קרמבו . לפני שהחלטתי התלבטתי בין השמות הבאים - צ´ומפי וסנופי בהצלחה ותני איזה ליטוף וגירוד בשמי, הא? נשיקות, זיסי

סיזינק´ה שלי ../images/Emo13.gif

אמרתי לך בטלפון....קרמבו נשמע לי נהדר........כמובן לפי הצעתך.. אני אתייעץ עם אמא
.... אוי הוא כל כך עדין שאני מפחדת ללטף....על גירוד בכלל לא בא בחשבון..חחחחח במקום לו....אגרד לי ...זה בסדר?
נפגש......אוהבת מקסימוששששששששש

avielss

New member
אני מקנא בך../images/Emo7.gif

שבוע שעבר היתי בתנו לחיות לחיות רציתי כלב אבל לא יכולתי אבד לי כלב ומאז אני בדכאון . לשלי קראו צון-צון דון צון צון הראשון צונצי שקשוקה שמעתי גם על שמות לכלב כמו אלברט

avielss

New member
מנטלית..להכניס כלב חדש../images/Emo107.gif

"במקום" זה שאבד

דווקא זה צריך....

לעזור....... זה הפתרון בדרך כלל... תנסה...אין כמו כלב....זה הכי הכי הכי.

avielss

New member
מנטלית..להכניס כלב חדש../images/Emo107.gif

"במקום" זה שאבד

צפרדעית

New member
את לא נורמלית!!!

לפחות היית קונה כלבה בשביל שנוכל לעשות שידוך... (יכולנו לעשות קצת ג´ובות) יווו קנית גור??? אני נזכרת כמה מוקי היה מדהים כשהיה קטן

אויייי מוקי מוקי......

היום אני אראה אותו
...יששששששששש צפרדי..........הלבן שלי כזה קטנצ´יקקקקקקקקקקקק הוא פיצ´ייייי רך ועדין אני מנשקת אותו כל היום ומלטפת....הוא ישן עימי במיטה....למרות שקניתי לו מיטה משלו....וכבר שלח ידיים....ראית מה זה? כלב בן כלב
ואגב......שלך מקסים מקסים מקסים גם כשהוא גדול...... כן......קניתי גור ולא רחוק כל כך ממך
.... אוהבת ואראה לך בקרוב.... מקסימושששששששששש

צפרדעית

New member
יוו אני מתה לראות אותו

את מוקי הבאנו הביתה בערך בגיל שבועיים הוא היה יותר קטן מהנעל שלי <הוא ממש נבלע בה... ואני בסה"כ מידה 37> בהתחלה היה לי ממש קשה איתו, כי כל הזמן פחדתי שבטעות אדרך עליו <חמוד שכמותו> תדאגי לצלם אותו המון... הם גדלים בקצב מסחרר בהזדמנות אני אראה לך תמונות של מוקי כשהיה קטנטן נ.ב עכשיו אני מבינה למה מוקי נדבק אלייך... זה בשביל לתת לך להתרגל

z i s y l e

New member
מקסימווווווווווווווש

צפרדי עוד לא יודעת שהזמנתי אותך אליה......... חחחחחחחחח

מה הקטע של תשלום עבור כלב?

אין לכם מה לעשות עם הכסף? יש מספיק כלבים מקסימים שלא עולים גרוש שאפשר לאמץ. אם אין לכם מה לעשות עם 2000 ג´ובות, אני פה !

את צודקת ורד...אבל..וכן יש אבל.....

כשמדובר בכלב גזעי !!! עם תעודות (וואלה הכלב מהונגריה).. פיקנז לבן....אם את מבינה בגזעים של כלבים....תדעי שאפילו יצאתי בזול.. גם לי יש מה לעשות עם הכלב.......אבל קניתי אותו יותר נכון לאמא..שהשבוע יוצאת לפנסיה (מוקדמת אבל פנסיה בכל זאת)...שלא ישעמם לה
.. ואני פשוט מאוהבת בו....... נו....אולי תתני לי רעיון לשם?

אוי ויי זמיר.......

הרסתי את ההפתעה.......כ ר ג י ל !!! מה חדש.....חחחחחחח לא נורא......... ואת צפרדי.........כעת כאשר את יודעת שאני מגיעה עם זיסי... יאללה.....ארוחת ערב
נו טוב....לא צריך
......מקסימום נזמין פיצה...אני מגיעה אליך הישר מהעבודה..............ראית מה זה????????? שלא תגידי שאני לא משקיעה בך דארלינג......וואלה לתפוס שתי ציפורים במכה אחת...גם אותך וגם את זיסילושקית......פצצה! אוהבת ומתגעגעת כבר מקסימושששששששששששששש

למעלה