דחוף(לא כל כך)

amazing boy

New member
דחוף(לא כל כך)

תנו לי הוכחה שאני אגיד לאנשים שמאגיה כן קיימת כי כששואלים אותי אני לא יודע מה להגיד אבל אני יודע שהיא קיימת

RainBird

New member
אילו מילים או מעשים ישכנעו אותך? אם אני אתן סיבה לוגית שהמאגיה קיימת, יוכלו להתקיף אותי באלף "הוכחות" וסיבות שהיא לא- כי המאגיה קיימת בתפיסה. אם אני ארפא במגע ידי, או ארחף או אלף ואחד דברים, אנשים יחקרו אותי ולא ימצאו שום דבר בכלים המדעיים שלהם שלא מיועדים להבין או לקלוט אנרגיה מאגית. המאגיה קיימת בתפישה. המאגיה קיימת באמונה. המאגיה קיימת כי היא קיימת. כי כלכך הרבה צירופי מקרים לא יכולים לקרות לאדם אחד. מעבר לזה? אתה לא צריך לשכנע אף אחד באמונה שלך. תחייה את החיים שלך כמו שהם- בלי צורך להוכיח לאף אחד שום דבר. ארדן.

RainBird

New member
מה אם הם לא רוצים להאמין בזה? האמונה המאגית באה מבחירה. אתה בחרת להאמין וזה בסדר. אבל לאנשים אחרים יש זכות לא להאמין.

amazing boy

New member
ותן לי אתרים

אם יש לך על מדיטציות ואנרגיה אם יש לך אני רוצה להתחיל בזה

ToryMaster

New member
המ

חשבת להתחיל מהמאמרים בפורום? זה ייתן לך גם קצת רקע על הוכחות במאגיה.

amazing boy

New member
אני קורא עכשיו באתר אחר

באתר הוויקה הישראלי אבל קראתי פחות או יותר במאמרים של הפורום

EvilFlame

New member
מאגיה זה גם סוג של מדע.

למרות שהמדע מנסה לבטל את המאגיה הוא גם מוכיח אותה לעיתים. יש כמה קסמים עתיקים שהמדע גילה שזה בסך הכל מה שזה מדע. המאגיה היא סוג של מדע. יש מכשירים שמצלמים הילות. מה אני יגיד לך,בערוצים כמו ערוץ 8 ונשיונאל ג'אוגרפיק יש כל מינית וכניות על זה. אגב תגיד לי,הקבלה היא אמיתית? כן כי זה סוג של מאגיה. כל יום כימעט אני רואה שבא מישהו חדש שואל שאלות כאלה ואז כל הפורום עושה אנליזה (אמרתי נכון?) של מה זה המאגיה. עם הם לא רוצים שלא יאמינו.

למעלה