דחוף לאללה

דחוף לאללה

ישבתי אתמול שעות לחפש איזהן שהוא לינק לאיזה חנות שמוכרת איפור טוב במחירים טובים לאללה....היה פה איזה דיבור ארוך אליה אם אני לא טועה באתר שלהם הם מסבירים למה הם כ"כ זולים....ואל תתפסו אותי במילה יש להם כמה סניפים או בקניון הזהב ברשל"צ או בגרנד קניון בחיפה והם אמרו שם שהם עומדים לפתוח עוד סניפים....המוצרים שלהם הם מותגים פחות או יותר...הייתי באתר מזמן ואמרתי שאני אגיע לצפון אני אקפוץ לביקור אבל נעלם לי הלינק וישבתי על כל הפורום ולא מצאתי ואני עולה צפונה מחר....אם מישהו יודע על מה אני מדברת עד מחר <יום חמישי> בשבע בבוקר אני מזה אודה לו!!!

ואגב צוף...

יש להם מוצרים ממש מעולים.דודה שלי קונה שם והיא יודעת מה טוב.ביא קנתה פודרה ב-10 ש"ח,שפתון חום מדהים ב-5 ש"ח,מברשת לסומק ב-10 ש"ח פשוט חינם.והאיכות שם ממש מעולה. אגב את יכולה לקנות הכל גם דרך האתר אבל זה יעלה לך בתוספת דמי משלוח! כנסי לאתר יש בו מלא עצות איך להתאפר ובקיצור כל מה שצריך על איפור! *הם צריכים לתת לי אחוזים על הפרסומת שאני עושה להם*

Katy Cat

New member
מניסיון, המוצרים של ביוטיקר לא

מדהימים. נכון, הם לא רעים אבל הם בהחלט לט מדהימים. המחיר אכן זול. אבל..אני מאד ממליצה לקנות שם כל מיני דברים כאלה שלא ממש משנה האיכות שלהם (גומיות וסיכות לשיער, קישוטים לציפורנים, מסרקים, מברשות וכו'). מקסימום זה לא יהיה טוב אבל נזק זה לא יכול לגרום, בניגוד לאיפור של חברה לא מוכרת.

למעלה