דחוף -כישוף!!

xzdogg

New member
דחוף -כישוף!!

שלום רב לכולכם. רציתי לשאול אותכם בפורום שאלה פשוטה.. האים כישוף זה אמיתי? לפני כמה חודשים הורי התגרשו... ואבי חי אים אשה שלא עובדת עכשיו והיא גם שמנה ומכוערת-אני אובייקטיבי... אימי באמת הרבה יותר יפה ממנה הורי כבר בגיל ה 50 לחייהם והאשה החדשה של אבי לא עובדת וחיי מכספו. בתקופה האחרונה גם נפלו על בני משפחתי גל צרות שפשוט לא ניתן להסביר.. ואבי כל כמה זמן מפחית בתשלומים שהוא משלם לאימי-הורי עוד לא התגרשו רישמית כי אבי לא מסכים על החוזה וכל פעם משנה דעתו ומפחית בכמות הכסף שרוצה לשלם. ניהלתי שיחה אים אימי והיא אמרה לי שהיא הייתה אצל איזה מישהי והביאה לה תמונה של אבי ונאמר לה שהוא מכושף וכל כמה זמן גם האשה שלו מכינה לו כניראה גם אוכל ששומר על הכישווף או משהו כזה.. ואים ננסה להפר את הכישוף אבי יחלה וימות וגם אים לא נפר אז בסופו של דבר יחלה מאד וימות. עכשיו למרות שאבי נטש אותי אני אוהב אותו ואני חייב לברר אים אכן זה אפשרי לכשף בן אדם. והאים ניתן לתקן את המצב איך שהוא להפר את הכישוף... לידיעתכם אימי לא רוצה לחזור אליו . פשוט אני כואב לי הלב על המקרה אים אכן הוא מכושף ואני לא רוצה שיהיה לו דברים רעים בחיים כי אני אוהב אותו. אני יוסיף ויאמר שאימי אמרה לי שאבא שלי חלש מבחינה אנרגטית וקל להשפעה. אז השאלה בעצם האים כישוף זה דבר אמיתי? ואיך ניתן לתקן את המצב הזה? והאים אני יכול לפנות לרב בקשר לבעיה הזאת? תענו לי בבקשה

למעלה