דחוף כולם לגל"צ

ו ר ד ב

New member
אני מציעה

שתתחלי להכיר את הרמבם בתור התחלה תקני את מרפא הבשם שאומנם לא הוא רשם אבל כאילו אם את רוצה לדעת על הרמבם זה הספר המתאים וגם הוא מעניין מאוד זה על רפואה טבעית שבזה הרמב"ם מוכר הכי הרבה

ו ר ד ב

New member
לגאלה

תדעי לך גם בסוף יש כול מיני דברים חלק רשום נגיד אם את רוצה לידה קלה תאכלי ככה וככה אפילו אם יוצא לך איזה חצקון על הפנים יש שם מה לעשות שזה יעבור כול מיני דברים בקיצור ממולץ בחום

gala21

New member
איזו נשמה את.

תודה מותק. סגור . קונים את זה בכל חנות ספרים?

ו ר ד ב

New member
את האמת

את זה אני לא יודעת כי קניתי אותו בהכנסת תורה שהייתה בעיר אבל אם את רוצה בכל חנות של תשמישי קודשה בהתחלה תקני את זה אם ימצא חן בענייך אני ירשום לך יש עוד הרבה ספרים

gala21

New member
טוב.. אני כבר אחפש..

בנות יקרות.. אני פורשת . תמשיכו ..

מסכימה..עם ורד

יש לו מלא ספרים מדהימים וחכמים!אני למדתי שנה במדרשה ויצא לי ללמוד לעומק הרבה דברים שלו.מדהים ומומלץ! ואגב,גם עמיר אוהב את הרמב"ם מאוד..

לא אני לא אהיה

הייתי ב 2 הופעות בב"ש. אני מהדרום. כתבתי לך הודעה ארוכה ואני לא יודעת למה היא לא נשלחה..בכל אופן אני אולי אהיה במופע הצדעה לאריק לביא. בת כמה את? מאיפה?

ו ר ד ב

New member
אני

עוד מעט בת 18 מהמרכז עד עכשיו הייתי ב-6 הופעות כולם בתל אביב ארבע בצוותא אחד פסטיבל הפסנתר ואחד מופע התרמה לרחל חבה והופעה 1 בפתח תקווה שהתבטלה וחוץ מזה יש לי עוד 2 כרטיסים 1 צוותא 1 גני תקווה

פששששששששש...

איזה הספק..סחטן..זהו שאני הכרתי את עמיר רק השנה ודי נכנסתי לזה..כולם סביבי ממש לא אוהבים אותו וזה קשה ככה.. לא רוצים לבוא איתי להופעות..מסתלבטים עלי שאני אוהבת איזה בכיין..לא מבינים,אה?

ו ר ד ב

New member
זה

זה בסדר יש אנשיים שקשה להם לקבל אז מה אני 6 הופעות(רק מהסבב של ניצחת איתי הכל ) שהלכתי עד עכשיו זה לבד ותאמיני לי אני נהנתי יותר מאשר מישהו היה בא איתי ומשגע לי תשכל כול ההופעה למה לי בהופעות אין לי על מי להסתכל אז אני מסתכלת על עמיר ורק על עמיר ואני נהנת רק ממנו נטו עמיר והמוסיקה

ו ר ד ב

New member
לחצתי בלי כוונה

וגם השתיים האלה שבאות עכשיו אני הולכת לבד שם כבר פוגשים חברה מהפורום זה לא כול כך נורא

Nahoum

New member
שורה 2!! אני אהיה איתם!!

אנחנו נוסעים: * מושיקו (הטרמפיסט) * לילך (אישתו) * אלינור (אחותו) * נחום * ליטל וכמובן.. עמיר נוסע איתנו במערכת
הצלנו ההופעה מתחילה מיציאת החג
תהיה לנו הופעה גם באוטו.. אתם תהזו אותנו כי אנחנו נעשה בשורה מטפחות

ו ר ד ב

New member
אני שורה 1

אני שורה 1 כסא 11 איך אני מתרגשת אני רוצה לשבת לידכם אולי מישהו שם ירצה להחליף איתי שם אם לא לא נורא

ו ר ד ב

New member
לנחום

אבא שלי אמר שהוא ידבר עם אחי על המצלמה ושאני יכולה לראות את העניין כמעט סגור

Nahoum

New member
סבבה!!!!

הלוואי ותשבי לידנו.... בקשר למצלמה - הלוואי גם

ו ר ד ב

New member
נשבעת לך

אני סופרת תימיים לאחור כאילו אני הולכת לזכות בלוטו או משהו נחום תבוא מוקדם קצת יותר שניפגש לפני ההופעה רק תגידו לי שגם אני יבוא

למעלה