שתתחלי להכיר את הרמבם בתור התחלה תקני את מרפא הבשם שאומנם לא הוא רשם אבל כאילו אם את רוצה לדעת על הרמבם זה הספר המתאים וגם הוא מעניין מאוד זה על רפואה טבעית שבזה הרמב"ם מוכר הכי הרבה
תדעי לך גם בסוף יש כול מיני דברים חלק רשום נגיד אם את רוצה לידה קלה תאכלי ככה וככה אפילו אם יוצא לך איזה חצקון על הפנים יש שם מה לעשות שזה יעבור כול מיני דברים בקיצור ממולץ בחום
את זה אני לא יודעת כי קניתי אותו בהכנסת תורה שהייתה בעיר אבל אם את רוצה בכל חנות של תשמישי קודשה בהתחלה תקני את זה אם ימצא חן בענייך אני ירשום לך יש עוד הרבה ספרים
הייתי ב 2 הופעות בב"ש. אני מהדרום. כתבתי לך הודעה ארוכה ואני לא יודעת למה היא לא נשלחה..בכל אופן אני אולי אהיה במופע הצדעה לאריק לביא. בת כמה את? מאיפה?
עוד מעט בת 18 מהמרכז עד עכשיו הייתי ב-6 הופעות כולם בתל אביב ארבע בצוותא אחד פסטיבל הפסנתר ואחד מופע התרמה לרחל חבה והופעה 1 בפתח תקווה שהתבטלה וחוץ מזה יש לי עוד 2 כרטיסים 1 צוותא 1 גני תקווה
איזה הספק..סחטן..זהו שאני הכרתי את עמיר רק השנה ודי נכנסתי לזה..כולם סביבי ממש לא אוהבים אותו וזה קשה ככה.. לא רוצים לבוא איתי להופעות..מסתלבטים עלי שאני אוהבת איזה בכיין..לא מבינים,אה?
זה בסדר יש אנשיים שקשה להם לקבל אז מה אני 6 הופעות(רק מהסבב של ניצחת איתי הכל ) שהלכתי עד עכשיו זה לבד ותאמיני לי אני נהנתי יותר מאשר מישהו היה בא איתי ומשגע לי תשכל כול ההופעה למה לי בהופעות אין לי על מי להסתכל אז אני מסתכלת על עמיר ורק על עמיר ואני נהנת רק ממנו נטו עמיר והמוסיקה