דחוף כולם לגל"צ
E ezraz New member 23/9/04 #5 לא הספקתי לשמוע בדיוק איזה אבל אורי אורבך אמר בסיום שחבל שאין עוד תפילות כאלה בלחנים וביצועים חדשים מכאן אני מניח שהשיר היה תפילה כלשהי. בהזדמנות זו אברך את כולכם בגמר חתימה טובה וצם קל למי שצם. אני פרשתי להיום. נתראה ביום ראשון עם ספר נקי!
לא הספקתי לשמוע בדיוק איזה אבל אורי אורבך אמר בסיום שחבל שאין עוד תפילות כאלה בלחנים וביצועים חדשים מכאן אני מניח שהשיר היה תפילה כלשהי. בהזדמנות זו אברך את כולכם בגמר חתימה טובה וצם קל למי שצם. אני פרשתי להיום. נתראה ביום ראשון עם ספר נקי!
E ezraz New member 23/9/04 #8 נשמה, תתקשרי לגל"צ ותשאלי איזה שיר של עמיר בניון הושמע בתוכנית של אורבך ולינור. איפה איילת כשצריך אותה?
נשמה, תתקשרי לגל"צ ותשאלי איזה שיר של עמיר בניון הושמע בתוכנית של אורבך ולינור. איפה איילת כשצריך אותה?
ו ו ר ד ב New member 23/9/04 #9 אה אני אני חושבת שאני יודעת מה זה פעם עמיר התארח בתכנית להבדיל בערוץ 11 ושר גם מין תפילה כזאת לא הצלחתי לזהות אותה אולי זה מה שהיה ברדיו
אה אני אני חושבת שאני יודעת מה זה פעם עמיר התארח בתכנית להבדיל בערוץ 11 ושר גם מין תפילה כזאת לא הצלחתי לזהות אותה אולי זה מה שהיה ברדיו
ו ו ר ד ב New member 23/9/04 #13 אני ינסה אני ינסה להשיג את המספר ואם כן אני יתקשר ויברר מה זה התפילה הזאת
ו ו ר ד ב New member 23/9/04 #14 זה ממש לא אותו זה ממש לא אותו דבר ששרים את זה אבא שלי מקדש כול שבת ולא זהיתי את זה
ב בתאל1האחת New member 23/9/04 #15 הוא שר את "יגדל אלוקים חי..." זה פיוט ששרים בערב שבת אחרי התפילה. הפיוט הוא בחרוזים ומכיל את 13 העיקרים של הרמב"ם..זה היה מדהים!!! שמעתי את זה ממש בטעות..באוטובוס..
הוא שר את "יגדל אלוקים חי..." זה פיוט ששרים בערב שבת אחרי התפילה. הפיוט הוא בחרוזים ומכיל את 13 העיקרים של הרמב"ם..זה היה מדהים!!! שמעתי את זה ממש בטעות..באוטובוס..
G gala21 New member 23/9/04 #16 נחום . באה צדיקה. הנה בת האלוהים באה לעזרנו . אני והרמב"ם לא מכירים כ"כ. אבל לעומתי .. בטוח יש מי שכן.
נחום . באה צדיקה. הנה בת האלוהים באה לעזרנו . אני והרמב"ם לא מכירים כ"כ. אבל לעומתי .. בטוח יש מי שכן.
ב בתאל1האחת New member 23/9/04 #17 אף פעם לא מאוחר מדיי להכיר.. אמנם הרמב"ם נפטר מזממממן..אבל הוא השאיר לנו הרבה ממנו.. נעים מאוד אני בתאל! ואני ממש לא צדיקה..
אף פעם לא מאוחר מדיי להכיר.. אמנם הרמב"ם נפטר מזממממן..אבל הוא השאיר לנו הרבה ממנו.. נעים מאוד אני בתאל! ואני ממש לא צדיקה..
ו ו ר ד ב New member 23/9/04 #18 חבל חבל שאת לא מכירה את הרמב"ם יש לו הרבה ספרים וכול תוכן של ספר יותר חכם מהתוכן השני