דחוף!!זקוקה למתכון טוב וקל לעוגת יום הולדת

יעל שקד

New member
דחוף!!זקוקה למתכון טוב וקל לעוגת יום הולדת

היי לכולם,
חייבת מתכון מוצלח לעוגה עבןור הבת.. מתכונים בבקשהההה
 

happy end

New member
המתכון שלי

4 ביצים
1/2 שמנת מתוקה
כוס סוכר
כוס קמח קונדיטור
כוס שוקולית נ"ג
כוס שמן
2 כפיות אבקת אפיה.

מקציפים את השמנת ומוסיפים את יתר המרכיבים. שמים בתנור ל-180 מעלות ומוציאים כשהעוגה לחה מעט. לי המתכון הנ"ל מספיק לשתי תבניות אינגליש קייק (הכנו עוגת רכבת...).

אחרי שמתקרר ממיסים חבילת שוקולד מריר מגדים או אחר ללא גלוטן עם 1/2 מיכל שמנת מתוקה שנותר ומצפים את העוגה.
עוגה מצוינת- יש לי חברה שאחרי שטעמה אותה הלכה לקנות קונדיטור כדי להכין והיא לא צליאקית
.

שיהיה במזל טוב!
 
הכנתי את עוגת היום הולדת של שפית עינת מזור

עוגה מעלפת!ו מומלצת והכי חשוב קלה להכנה.
 

AVIVYAEL

New member
מצטרפת להמלצה של חופית

עיינת אם את קוראת שיחקת אותה !!!עוגה מעולה מכול העוגות שניסיתי עד היום זו הכי פשוטה להכנה ומוצלחת .
טעם נפלא לא מתוק מיידי .לא היה לי קסטנן גאם ולא אורז חום שמתי קמח אורז לבן ועדיין יצאה מעולה ממליצה בחום שלחתי גם באתר תגובה .
אצלי לקח עוד 10 דקות בתנור הילדים אוכלים זה עתה בהנאה רבה .
זהו אימצתי !!!
 

דנהלו1

New member
עוגת שוקוד מעולה של גיל המגניב מהפורום

לא צליאקים מבקשים מתכון...

מעולהוזוכה למחמאות. אני עושה ב 3 אינגליש קייק אבל חברה (לא צליאקית) שנתתי לה את המתכון הכינה בתבנית ח"פ מלבנית רגילה ויצא לה מעולה (גובה, מרקם).

עוגת שוקולד של גיל המגניב
05/01/10 20:53
1
עוגת שוקולד פשוטה (אני חושב שכבר כתבתי פעם את המתכון מעל דפי הפורום):

1 כוס שוקולית (או שוקו אינסטנט נסקוויק )
1 כוס סוכר
1 כוס שמן
3 ביצים
2 כוסות קמח קונדיטור
שקית אבקת אפיה
1 כוס מים רותחים

-לערבב את החומרים היבשים (דנה: אני מנפה אותם לקערה דרך מסננת למנוע גושים), --

-להוסיף את השמן, ביצים (דנה: אני עושה גומה במרכז היבשים ומערבבת עם מטרפה) –

-כשהבלילה אחידה מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים (דנה- עם מטרפה רק עד הטמעה מלאה ולא יותר)
.
אופים 20-30 דקות, (דנה : אפיתי 35 דקות ב 175 מעלות ב 3 אינגליש קייק. אם מכינים בתבנית גדולה אז- 45 דקות ואז לכבות להשאיר עוד כמה דקות בתנור סגור.)


לציפוי העוגה החמה גנאש: 200 גר שוקולד מריר 250 מ"ל שמנת מתוקה 20 גר מרגרינה/חמאה להמיס במיקרו ב 3 מחזורים של 40 שניות ולערב ביניהם..
 
למעלה