דחוף - הרשמה לגן

הדסי29ק

New member
דחוף - הרשמה לגן

הבת שלי ממש גבולית מבחינת שנתון , בדצמבר היא תהיה בת 3 , עד עכשיו היא היתה במשפחתון של 10-12 ילדים , אני אמורה להכניס אותה לגן עירוני שבו מספר הילדים הוא מעל 30 , אך אני חוששת מאד , היא עדין לא מדברת ברור למרות שמהבחינות האחרות היא מאד מתקדמת (צבעים , מספרים, עבודות). יש לי אופציה להכניס אותה למשפחתון שקיבלתי עליו המון המלצות אך היא תהיה שם הכי גדולה . מה עדיף ?

אני באותו מצב

ענבל תהיה בת 3 בסוף נובמבר (נולדה חודש ושבוע לפני הזמן וכך הקדימה שנתון). היא מדברת יפה ומתקדמת משאר הבחינות, אבל ההתפתחות המוטורית שלה היתה מאד מאוחרת (הלכה בגיל שנה ושבע, לאחר שעשתה הכל מאוחר) - אולי בגלל היותה פגית (ואולי לא) - והיא גם ילדה ביישנית ומכונסת בעצמה. אז החלטתי חד משמעית לא לרשום אותה לגן עירוני ולרשום אותה למעון עם ילדים בשנתון שהיא היתה אמורה להוולד בו. אני יודעת שהיא פורחת כשהיא נמצאת עם ילדים שהם ברמה שלה או קצת פחות (גם אמא שלה כזו
) רחל

לאה_מ

New member
מה עם גן פרטי?

יותר גדול ממשפחתון, יותר קטן מגן עירוני. אני מתכוונת לקבוצה של 15-25 ילדים עם 3-4 מטפלות. יש אפשרות כזו באיזורך?

אפרתש

New member
משפחתון

אם מדובר במשפחתון שיש בו 10-12 ילדים ויש מספיק פעילויות וענין - אני בעד המשפחתון. בתחילת השנה היא עוד לא תהיה בת שלוש. גיל צעיר בשביל להיות במסגרת כלכך גדולה (וכנראה רק גננת וסייעת). ואם אני מבינה נכון, בגן העירוני היא תהיה הכי קטנה. מצב בעייתי - הכי קטנה בין כלכך הרבה ילדים.

למעלה