דחוף - הצילו!

תודה על התגובה - יובל תהיה בת 3 ח'

ביום ראשון. אני חושבת שאו שזה באמת שיניים, כי שמתי לב במשך היום שיש לה המון המון רוק בפה והיא כאילו פולטת רוק, או שאולי כואב לה הגרון - כי אני הייתי קצת קווצ'ית השבוע ואולי היא נדבקה. בכל מקרה קבעתי תור לרופא למחר בבוקר, אפילו רק כדי שיסתכל עליה. אני מקווה שהיום ימשיך יותר בקלות ממה שהיה עד עכשיו. בינתיים זה לא נראה טוב.

דחוף - הצילו!

מהבוקר יובל יונקת מעט מאד ומתחילה לצרוח. כאילו היא לא רוצה לינוק למרות שהיא רעבה. היא גם מוצצת את השפתיים והידיים כמו כשהיא רעבה, אבל מסרבת לינוק. התחלתי פמולן לפני שלושה שבועות, ולפי כל הסימנם הרגילים אני יודעת שיש מספיק חלב. למה היא לא רוצה? מה לעשות? דחוף - לפני שאעשה שטויות...

1אורניתה

New member
כנראה שיניים

מה שאת מתארת היה קורה אצלנו בגיל חדשיים ואילך והיינו חסרי אונים כי אף רופא לא יכול לעזור ותמיד אנחנו שומעים זה בטח שיניים או גאזים,אצלנו אפילו הייתה יריה באחוזוני משקל באופן דרמטי בגלל ירידה בכמות ובאיכות היניקות,הוא נרגע באמת כשיצאו השיניים הראשונות וזה קרה בגיל 6 חדשים!!!! כל הזמן הזה הוא סבל מאוד ולא היה הרבה מה לעשות. אז תרגישו טוב ורק בריאות אורנה

צביה ! את ?

את תמיד מרגיעה את כולם עם הניסיון שיש לך, ויודעת שתינוקות כמו תינוקות, מתנהגים לעיתים בצורה שאף אחד לא מבין... לא מתאים לך להילחץ ככה. קודם כל, יכול להיות שיובל קצת לא מרגישה טוב, מה שמפריע לה להתפנק בהנקות ארוכות ורגועות. מה שגם יכול לבוא בחשבון זה שהחניכיים מתחילות להציק. לקטנה שלי היו חודשים ארוכים של המווווווון רוק והכנסת כל דבר שלא ממוסמר לריצפה לפה
. (הרבה לפני שבפועל יצאו שיניים) וגם לנו היתה תקופה של אכילה לא רגועה (כמו שתיארת, יניקה קצרה, בכי וחוסר נוחות וחוזר חלילה). ואגב אני מצאתי פתרון פלא בתקופה הזאת, להניק כשהיא רדומה..(אהמ..לא יודעת כמה בת ושגית יאהבו את הטיפ הזה
) בכל מקרה - לא לדאוג בבקשה. ככה תינוקות גדלים. ואת יודעת את זה. רק שכחת קצת...
דווחי מה הרופא אמר. תרגישו טוב !

טוב, נלחצתי. את כבר יודעת שאני לא

סופרוומן (פורום תמיכה לאחרי לידה). ואת הרעיון להניק בשינה המצאתי לגמרי לבד היום אחה"צ כשכושר ההתנגדות ירד - והיא כן היתה רעבה, היא אכלה וישנה - מה שלא עשיתי אף פעם. אני מניחה שלכל כלל יש חריג והיום יישמתי את זה. בכל מקרה הגיע כבר הערב של היום המשוגע הזה - ואני מקווה שמחר נקום בריאים. ותודה רבה על האיכפתיות.

צביה ! את ?

את תמיד מרגיעה את כולם עם הניסיון שיש לך, ויודעת שתינוקות כמו תינוקות, מתנהגים לעיתים בצורה שאף אחד לא מבין... לא מתאים לך להילחץ ככה. קודם כל, יכול להיות שיובל קצת לא מרגישה טוב, מה שמפריע לה להתפנק בהנקות ארוכות ורגועות. מה שגם יכול לבוא בחשבון זה שהחניכיים מתחילות להציק. לקטנה שלי היו חודשים ארוכים של המווווווון רוק והכנסת כל דבר שלא ממוסמר לריצפה לפה
. (הרבה לפני שבפועל יצאו שיניים) וגם לנו היתה תקופה של אכילה לא רגועה (כמו שתיארת, יניקה קצרה, בכי וחוסר נוחות וחוזר חלילה). ואגב אני מצאתי פתרון פלא בתקופה הזאת, להניק כשהיא רדומה..(אהמ..לא יודעת כמה בת ושגית יאהבו את הטיפ הזה

צביה ! את ?

צביה ! את ?

אכן תדהמה ../images/Emo18.gif

כשראיתי את ההודעה שוב...ושוב...ושוב חשבתי אולי אני כבר ממש, אבל מ-מ-ש עייפה....
בכל אופן עדכני אותנו איך אתן היום. ושנשמע רק בשורות טובות

הלכנו לרופא

הוא שלל גרון ושיניים, ואמר שהתיאור מתאים דוקא לבעית בטן כלשהי. הוא אמר שאם מתפתחות הקאות או עצירות - לבוא מהר או לפנות למיון. החלטתי לרדת מפמולן. אולי זה קשור ואולי לא אבל זה משגע אותי הורמונלית. שרק נהיה בריאים. היום היתה קצת הטבה, אבל ממש מעט. ומה שמצחיק הוא שבעיקר מטריד אותי שיובל לא תעלה במשקל השבוע בגלל זה. אז אני דומעת כבר מהיום (שקילה ביום א)

batLaLeche

New member
רק עכשיו ראיתי ../images/Emo77.gif

מסכנה יובל הקטנה! ואיזה לחץ בשבילך, צביה! אני דווקא מאוד בעד להניק כשהיא ישנה... מקווה שהכל יסתדר בקרוב ומה שמכאיב לה יפסיק - ושהעליה במשקל לא תיפגע כל כך, בשבילך צביה

מחזיקה לכן אצבעות ../images/Emo45.gif

...ואני כ"כ מבינה את הדמעות שעומדות בסטנד-ביי אני לפני כל תור לשקילה בטיפת חלב לא הייתי נרדמת בלילה ! כמו לפני איזה מבחן היסטרי, וכשהאחות היתה שמה את הקטנטונת על המשקל הנשימה שלי היתה נעצרת עד שראיתי את המספרים עולים שם.. לפעמים אני חושבת שקצת איבדתי פרופורציה עם הכמיהה הזאת שהיתה בראש מעייני כל הזמן. כמו שאת אומרת...גם אם פיצקית היתה חולה, מה שהיה לי תקוע בגרון היה הפחד מהשקילה. .. תמיד חששתי מ"ההשלכות המשקליות" של כל דבר... את לא לבד,
כולנו כאלה. רק שתהיה בריאה, כל השאר כבר יסתדר

אנחנו מרגישות קצת יותר טוב היום

יופי שלא הסתבכנו לכיוון בית חולים. עכשיו הכל תלוי במה יקרה ביום א' בט"ח. אעדכן. שבת שלום

צביה ? הכל בסדר ? ../images/Emo142.gif

לא סיפרת מה היה בטיפת חלב ביום ראשון, והכי חשוב איך אתן מרגישות ?? מקווה שהכל טוב.

סיגלית9

New member
הזנה מבקבוק זה לא נקרא לעשות..

שטויות. לא יקרה לה כלום אם תעבור לבקבוק, תאמיני לי. למה עושים כזה סיפור מההנקה ??.? אפשר גם בקבוק.

SheeraGSilver

New member
אני לא מבינה מה את עושה כאן...../images/Emo35.gif

זה פורום על הנקה, ולא בעד האכלה מבקבוק... חוץ מזה שכולן פה מלינות על כך שקשה להן לתת לילדים בקבוק בגלל שהן מניקות... הנקה זה הדבר הכי בריא וחשוב לילד, וכל עוד אפשר ויש חלב ואפשר לשאוב או להניק מה טוב... אז אנא בלי הצעות "מגונות" בבקשה... Bat שגית סליחה על הבוטות אבל... אתן מבינות

למעלה